kamiku 21.10.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Orzeszkowa, slicznie wyszlo I tez jestem zdania, ze z dwoma hokerami bedzie super i w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 21.10.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 orzeszkowa stół jest niesamowity! krzesła super pasują i w ogóle kuchnia z jadalnią wygląda miodzio ale...chyba wolałam wyspę bez blatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 22.10.2012 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Orzeszkowa, jest przepięknie!!! Cudny stół i lampy nad nim. I te okna. No cudownie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia1719502664 22.10.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Orzeszkowa masz cudną jadalnię- też taką chcę. Podaj proszę namiary na sklepy, lub chociaż nazwy stołu, krzeseł i tych fantastycznych lamp.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yummyyummy 22.10.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 (edytowane) wrzucam moją biała (nuuuda ) jeszcze sprzęt nie zakupion stołków docelowych też niet drzwi do spiżarni niewymienione (białe będą) i trochę doróbek brakuje przed gwiazdką powinnam zdążyć... Edytowane 22 Października 2012 przez yummyyummy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelinakoscin 22.10.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 wrzucam moją biała (nuuuda ) jeszcze sprzęt nie zakupion stołków docelowych też niet drzwi do spiżarni niewymienione (białe będą) i trochę doróbek brakuje przed gwiazdką powinnam zdążyć... Fajna Mozesz napisac, z czego masz blat i jaka masz baterie i zlew? tez sa fajne Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 22.10.2012 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 (edytowane) olgusieniunieczka bardzo ładna kuchnia, najbardziej podoba mi się ten blat w wysokiej zabudowie, bardzo gustownie to wyszło, żółte szafki też są fajne, lubię takie akcenty koloru, cały dom mam urządzony w takim stylu - monochromatyczna baza i akcent energetycznego koloru. A ja załączam jeszcze raz moją kuchnię, ( z jadalnią) , która jest już prawie urządzona - mam juz blat na wyspie. Niestety popełniłam błąd i blat zamówiłam trochę zbyt krótki w związku z czym zmieszcza mi się tylko dwa hokery, ehhh ale wtopa- szkoda, bo lampki nad blatem są trzy i aż się prosi żeby były trzy hokery, niestety już nie da się tego naprawić. bardzo fajna kuchnia! no i super stol - rozumiem ze Manu z MD choc chyba juz kiedys kuchnie chwalilam przy okazji koloru scian... ale co tam - super jest! a blatem - blatem sei nie przejmuj! wrzucam moją biała (nuuuda ) jeszcze sprzęt nie zakupion stołków docelowych też niet drzwi do spiżarni niewymienione (białe będą) i trochę doróbek brakuje przed gwiazdką powinnam zdążyć... kurcze, jakos tak malo tej kuchni widac na tych zdjeciach.... zapowiada sie fajnie . a co to za ciekawe drzwi macie? takie juz beda docelowo? mam wrazenie ze nie dokonca w tym samym stylu co kuchnia.... Edytowane 23 Października 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yummyyummy 23.10.2012 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 a co to za ciekawe drzwi macie? takie juz beda docelowo? mam wrazenie ze nie dokonca w tym samym stylu co kuchnia.... one w stylu sprzed remontu będą do zmiany, ale jeszcze za chwilkę - na białe zupełnie gładkie. blat jest z białego kwarcu zlew teka 400x400 bateria franke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 23.10.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Yummy,cudowności!!!!!!!Piękna, oszczędna, minimalistyczna i ponadczasowa!!! Pamiętam też Twoje obłędne schody - i DOMAGAM SIĘ Twojego wątku!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krasia1 23.10.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Witaj yummyyummy, bardzo ciekawa kuchnia, mam dwa pytanka: co masz na ścianie nad blatem i co to za oświetlenie, również nad blatem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 23.10.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Jeśli ktoś zastanawia się nad układem w przyszłej kuchni, polecam obejrzeć : http://kuchnialidla.pl/ Obie kuchnie pod względem ergonomii są świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 23.10.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 A ja załączam jeszcze raz moją kuchnię, ( z jadalnią) , która jest już prawie urządzona - mam juz blat na wyspie Witam, kuchnię masz przepiękną Ogólnie całość komponuje się idealnie Jak dla mnie nr 1 Twoje zdjęcia rozwiały kilka moich wątpliwości i jeśli pozwolisz będą dla mnie inspiracją Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yummyyummy 23.10.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Sharlotka dzięki, pewnie coś kiedyś wyprodukuję (znaczy się - wońtek), ale to jeszcze sporo pracy przede mną z wykończeniem... Witaj yummyyummy, bardzo ciekawa kuchnia, mam dwa pytanka: co masz na ścianie nad blatem i co to za oświetlenie, również nad blatem? na ścianie jest tynk zmywalny - fajna sprawa, tylko trzeba uważać na tłuszcz... na suficie ELKIM 8107 KINKIET nad blatem długie to lampa LINEA kinkiet (Kod: MB72504-2B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 23.10.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Yummy,ale wrzuć schody jeszcze raz do wątku schodowego i daj nacieszyć oko, co?A co to takie piękne masz na podłodze w hallu chyba? To deska olejowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_Bodnar 23.10.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Spokojnie, jesli dziurek nie zrobił zaden z dzięciołów z lasu to firma sie nie wyłga. Muszą zrefundować szkody. Niech zabiorą sobie felerną podłogę i zapłaca za druga. Tutaj nie ma zadnej możliwości na inne rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzeszkowa 23.10.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 (edytowane) Dziękuję za wszystkie komplementy dla mojej kuchni Tak dobrze wiedzieć , że ten cały poświęcony czas, dylematy, rozterki, decyzje lepsze gorsze - że to wszystko nie poszło na marne, tym bardziej, że od strony wizualnej w zasadzie sama się z tym zadaniem mierzyłam. Super, że się Wam podoba ) A teraz odpowiadam: Stół to oczywiście MD chyba Manu... dawno juz byl zamwiany więc dokłądnie nie pamiętam - ma 2,5 m rozkłada się do 3,5m. Krzesła- wiadomo Eamesy, sklep mogę podac na priva. Lampy nad stołem to chyba nasze największe szaleństwo cenowe- Artemide Nur Gloss - są wielkie 50 cm ale o dziwo na zdjęciach w tej przestrzeni jakoś dziwnie giną. Na zywo wydają się większę i są naprawdę pikne Czekam jeszcze na dwa hokery w kolorze soczyście (tak jak lubię) niebieskim i na szare rolety rzymskie, które myślę dopełnią całości. Za jakiś czas pochwalę się efektem końcowym. Pozdrawiam serdecznie Edytowane 23 Października 2012 przez orzeszkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzeszkowa 23.10.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Yummy, przepiękna kuchnia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenaa83 23.10.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Sharlotka dzięki, pewnie coś kiedyś wyprodukuję (znaczy się - wońtek), ale to jeszcze sporo pracy przede mną z wykończeniem... na ścianie jest tynk zmywalny - fajna sprawa, tylko trzeba uważać na tłuszcz... na suficie ELKIM 8107 KINKIET nad blatem długie to lampa LINEA kinkiet (Kod: MB72504-2B) Yumy piękna kuchnia:)napisz proszę co to za płytki bo mam podobne albo takie same i też planuję białą kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 23.10.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Yummy, uwielbiam białe kuchnie. Twoja jest za...ista. Nie daj się prosić i załóż wątka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noira 23.10.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 (edytowane) To i ja wrzucę swoją kuchnię, co prawda jeszcze trochę jest w niej do zrobienia( brak roletki i kilku innych drobiazgów), ale może przy okazji ktoś coś podpowie. http://imageshack.us/a/img577/5460/1065o.jpg Uploaded with ImageShack.us http://imageshack.us/a/img809/4262/1066r.jpg Uploaded with ImageShack.ushttp://imageshack.us/a/img33/6619/1068q.jpg Uploaded with ImageShack.ushttp://imageshack.us/a/img197/7372/1073.jpg Uploaded with ImageShack.us Edytowane 23 Października 2012 przez noira Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts