Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

wrzucam moją

biała

(nuuuda ;) )

jeszcze sprzęt nie zakupion

stołków docelowych też niet

drzwi do spiżarni niewymienione (białe będą)

i trochę doróbek brakuje

przed gwiazdką powinnam zdążyć...

Fajna :)

Mozesz napisac, z czego masz blat i jaka masz baterie i zlew? tez sa fajne :D

Dzieki :D

olgusieniunieczka bardzo ładna kuchnia, najbardziej podoba mi się ten blat w wysokiej zabudowie, bardzo gustownie to wyszło, żółte szafki też są fajne, lubię takie akcenty koloru, cały dom mam urządzony w takim stylu - monochromatyczna baza i akcent energetycznego koloru.

A ja załączam jeszcze raz moją kuchnię, ( z jadalnią) , która jest już prawie urządzona - mam juz blat na wyspie. Niestety popełniłam błąd i blat zamówiłam trochę zbyt krótki w związku z czym zmieszcza mi się tylko dwa hokery, ehhh ale wtopa- szkoda, bo lampki nad blatem są trzy i aż się prosi żeby były trzy hokery, niestety już nie da się tego naprawić.

bardzo fajna kuchnia! no i super stol - rozumiem ze Manu z MD :p choc chyba juz kiedys kuchnie chwalilam przy okazji koloru scian... ale co tam - super jest!

a blatem - blatem sei nie przejmuj!

wrzucam moją

biała

(nuuuda ;) )

jeszcze sprzęt nie zakupion

stołków docelowych też niet

drzwi do spiżarni niewymienione (białe będą)

i trochę doróbek brakuje

przed gwiazdką powinnam zdążyć...

kurcze, jakos tak malo tej kuchni widac na tych zdjeciach.... zapowiada sie fajnie . a co to za ciekawe drzwi macie? takie juz beda docelowo? mam wrazenie ze nie dokonca w tym samym stylu co kuchnia....

Edytowane przez joliska

A ja załączam jeszcze raz moją kuchnię, ( z jadalnią) , która jest już prawie urządzona - mam juz blat na wyspie

Witam, kuchnię masz przepiękną :) Ogólnie całość komponuje się idealnie :yes: Jak dla mnie nr 1

Twoje zdjęcia rozwiały kilka moich wątpliwości :) i jeśli pozwolisz będą dla mnie inspiracją :D

Pozdrawiam

Sharlotka

dzięki, pewnie coś kiedyś wyprodukuję (znaczy się - wońtek), ale to jeszcze sporo pracy przede mną z wykończeniem...

Witaj yummyyummy,

bardzo ciekawa kuchnia, mam dwa pytanka: co masz na ścianie nad blatem i co to za oświetlenie, również nad blatem?

na ścianie jest tynk zmywalny - fajna sprawa, tylko trzeba uważać na tłuszcz...

na suficie ELKIM 8107 KINKIET

nad blatem długie to lampa LINEA kinkiet (Kod: MB72504-2B)

Dziękuję za wszystkie komplementy dla mojej kuchni :) Tak dobrze wiedzieć , że ten cały poświęcony czas, dylematy, rozterki, decyzje lepsze gorsze - że to wszystko nie poszło na marne, tym bardziej, że od strony wizualnej w zasadzie sama się z tym zadaniem mierzyłam. Super, że się Wam podoba :))

A teraz odpowiadam: Stół to oczywiście MD chyba Manu... dawno juz byl zamwiany więc dokłądnie nie pamiętam - ma 2,5 m rozkłada się do 3,5m. Krzesła- wiadomo Eamesy, sklep mogę podac na priva. Lampy nad stołem to chyba nasze największe szaleństwo cenowe- Artemide Nur Gloss - są wielkie 50 cm ale o dziwo na zdjęciach w tej przestrzeni jakoś dziwnie giną. Na zywo wydają się większę i są naprawdę pikne :) Czekam jeszcze na dwa hokery w kolorze soczyście (tak jak lubię) niebieskim i na szare rolety rzymskie, które myślę dopełnią całości. Za jakiś czas pochwalę się efektem końcowym.

Pozdrawiam serdecznie

Edytowane przez orzeszkowa

Sharlotka

dzięki, pewnie coś kiedyś wyprodukuję (znaczy się - wońtek), ale to jeszcze sporo pracy przede mną z wykończeniem...

na ścianie jest tynk zmywalny - fajna sprawa, tylko trzeba uważać na tłuszcz...

na suficie ELKIM 8107 KINKIET

nad blatem długie to lampa LINEA kinkiet (Kod: MB72504-2B)

Yumy piękna kuchnia:)napisz proszę co to za płytki bo mam podobne albo takie same i też planuję białą kuchnię

To i ja wrzucę swoją kuchnię, co prawda jeszcze trochę jest w niej do zrobienia( brak roletki i kilku innych drobiazgów), ale może przy okazji ktoś coś podpowie.

http://imageshack.us/a/img577/5460/1065o.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://imageshack.us/a/img809/4262/1066r.jpg

http://imageshack.us/a/img33/6619/1068q.jpg

http://imageshack.us/a/img197/7372/1073.jpg

Edytowane przez noira