Niaka 30.10.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Tosiulek, szkoda odpowiadać na zaczepki jedynie słusznej gwiazdy socjometrycznej tego forum. Dla mnie twoja kuchnia jest ciepła i przytulna sama też mam małe dzieci i dywanik w aneksie kuchennym Niektórzy ludzie fundują sobie wnętrza nie wymyślone przez siebie, a przez jakiegoś obcego człowieka. Ostatnio była u mnie znajoma, która ma wnętrza typu glamour ( tzn. sterylnie i biało-szaro-czarno) i przyznała, że owszem, urządziła mieszkanie katalogowo.......ale to nie jest zgodne z nią.W tych wnętrzach nie ma jej samej. Ot, tyle chciałam powiedzieć w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_ada 30.10.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 może dla odmiany ktoś wrzuci swoją kuchnię ? bo ta wymiana zdań robi się niemiła ..... dajcie już spokój każdy robi jak lubi i nie wszystkim musi się to podobać, ważne że właściciel czuje się w niej dobrze i tak ku przypomnieniu to jest wątek o kuchniach ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.10.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Ja nie rozumiem po co komuś pisać zeby wyrzucił coś co jest na stałe, przykład szklanego blatu na wyspie. Każdy robi tak jak mu sie podoba, dla mnie własne lokum jest od spełniania swoich marzeń, a póki sie nie startuje w konkursie na najpiękniejsze wnętrze jakie ma znaczenie nie pasujacy lambrekin w oknie? Właściciel ma być szczęśliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.10.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Niektórzy ludzie fundują sobie wnętrza nie wymyślone przez siebie, a przez jakiegoś obcego człowieka. Ostatnio była u mnie znajoma, która ma wnętrza typu glamour ( tzn. sterylnie i biało-szaro-czarno) i przyznała, że owszem, urządziła mieszkanie katalogowo.......ale to nie jest zgodne z nią.W tych wnętrzach nie ma jej samej. Ot, tyle chciałam powiedzieć w temacie. i po co pisać takie głupoty, skoro twoja znajoma ma dom który nie jest odzwierciedleniem jej duszy, tego co lubi, to widocznie architekt był do niczego, on powinien najpierw słuchać a potem projektować. Albo znajoma sama nie wiedziała czego chce i bardziej przystaję na taką wersję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 31.10.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urga 31.10.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Ja nie rozumiem po co komuś pisać zeby wyrzucił coś co jest na stałe, przykład szklanego blatu na wyspie. Każdy robi tak jak mu sie podoba, dla mnie własne lokum jest od spełniania swoich marzeń, a póki sie nie startuje w konkursie na najpiękniejsze wnętrze jakie ma znaczenie nie pasujacy lambrekin w oknie? Właściciel ma być szczęśliwy. w takim razie w jakim celu właściciel zamieścił swoją kuchnię na forum?, myślę że oczekiwał opinii . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiulek 31.10.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 w takim razie w jakim celu właściciel zamieścił swoją kuchnię na forum?, myślę że oczekiwał opinii . Opinii kuchni,a nie metod wychowawczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.10.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Urga może niech się właściciel wypowie, ponieważ ja ludziom nie czytam w myślach a już zwłaszcza przez internet Swoje zdanie podtrzymuję, bo co da krytyka jeżeli właściciel jest szczęśliwy? bez odbioru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 31.10.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Koniec dyskusji, moje panie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Troszka 01.11.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 A wiec, zmieniając temat.....Witam wszystkich:) Jestem na etapie planowania kuchni, jest ona połączona z jadalnią, a dalej z salonem. W samej części kuchennej mam dwa okna, wiec dużo musiałam kombinować z ustawieniem szafek wiszących. Ostatecznie wyszła płyta grzewcza na wyspie. No i tu moje pytanie, czy okap jest konieczny?? Ma ktoś kuchnie bez okapu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 01.11.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Jest konieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 01.11.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 A wiec, zmieniając temat.....Witam wszystkich:) Jestem na etapie planowania kuchni, jest ona połączona z jadalnią, a dalej z salonem. W samej części kuchennej mam dwa okna, wiec dużo musiałam kombinować z ustawieniem szafek wiszących. Ostatecznie wyszła płyta grzewcza na wyspie. No i tu moje pytanie, czy okap jest konieczny?? Ma ktoś kuchnie bez okapu?? Troszka-jesli moge-mysle ze okap jest bardzo potrzebny,jesli nie chcesz wiszacego to jest odjazdowa(ale tylko jesli finanse pozwalaja)wersja okapu chowanego w blacie-pogoogluj i zerknij. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 01.11.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Nie jest konieczny - będziesz mieć gaz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.11.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 przy gazie bym się pokusiła o wciśnięcie okapu, przy indukcji już nie koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 01.11.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 jeżeli nie będzie gazu, pochłaniacz nie jest niezbędny skoro masz te okna, to chyba kwestia wywietrzenia pomieszczenia nie jest trudna choć pochłaniacz bywa przydatny w momencie przygotowywania potraw dla gości, którzy siedzą akurat w jadalni ! te blatowe wydają się super...gorzej z ich ceną ciekawe, jak się sprawują? ma ktoś taki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katel2 01.11.2012 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 (edytowane) Moim zdaniem okap jest bezwzględnie konieczny! Mamy płytę indukcyjną, kuchnia oddzielona barkiem od jadalni i salonu + korytarz. Mamy okap 90cm ale przez jakiś czas nie mogliśmy z niego korzystać i jak dla mnie totalna porażka. Przy odgrzewaniu czy smażeniu jajecznicy nic wielkiego się nie dzieje, szafki wiszące nie są otłuszczone ale szybko robią się wilgotne od pary. Natomiast przy gotowaniu zapachy rozchodzą się po całym domu i jak dla mnie to jest nie do przyjęcia.Nie wyobrażam sobie że muszę otwierać okno bo właśnie gotuję, szczególnie w zimie. Edytowane 1 Listopada 2012 przez katel2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Troszka 01.11.2012 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 No właśnie, chciałam na czymś zaoszczedzić Płytę bym chciała zrobić na wyspie, a okapy wiszące trochę drogie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Troszka 01.11.2012 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Nie jest konieczny - będziesz mieć gaz? Dzieki:) Raczej płytę elekryczną, gazu nie ma i nie zanosi się na podłączenie w najbliższym czasie, a butla zajmie sporo miejsca w szafce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 01.11.2012 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Ja tez nie wyobrażam sobie gotowania bez okapu (mam płytę elektryczną) przede wszystkim ze względu na parę. Gdy czasem zapomnę włączyć okapu to za moment całą ścianę za kuchenką mam mokrą i spływa po niej woda. Włączam okap i nie ma problemu. Zapachy to inna sprawa - okap na pewno pomaga i mniej się roznosi po domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 01.11.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Teraz moja kuchnia Czarne Szkło:rolleyes: [ATTACH=CONFIG]144303[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]144304[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]144305[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]144306[/ATTACH] od czasu do czasu wypowiem sie co do kontrowersyjnych rozwiazan - dywanik ale zaczne od: KUCHNIA JEST BOSKA !!! myslalam o takiej ale chyba troche sie balam jaki bedzie efekt - teraz mi troche zal /ale mojej bialej nie oddalabym za nic na swiecie :)/ okno - zmiekcza calosc ja kocham firanki i zaslonki ... dywan ?? ja nigdy w zyciu nie zrobilabym dywanu w kuchni ... ale ja jestem z tych ktorym co rusz cos kapnie, tu krem tu cos innego ... a to sie kakalko malej wyleje a to smietana wyleci w drodze pomiedzy lodowka a blatem ... ot ma sie talant w starym domu w kuchni byl dywan i wyklelam go od zla wszelkiego ... w koncu po wyladowaniu na nim smietany juz nie powrocil ... jednakze efekt wizualny jest niezly !! a co bedzie na tym szkle nad blatem ?? to bedzie forma stolika czy raczej polki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts