Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

idealny wg mnie do nowoczesnych kuchni NATURE :)

http://img.archiexpo.it/images_ae/photo-g/cucina-moderna-impiallacciata-legno-60721-1713205.jpg

to już chyba nie przypomina prosektorium ? ;)

Piu rozumiem,ze pytasz mnie czy sie podoba czy nie .No wiec tak,prosektorium nie,ale drewnianą trumne tak.Nigdy nie lubiłam i nie lubię mebli,podłóg,boazerii drewnianych.Z drewna co najwyzej mogę mieć rączke do siekierki lub motyczki na dzialkę.Pozdrawiam

Edytowane przez Tosiulek

Tosiulek nie lubisz szkła, bieli (bo prosektorium), mimnimalistycznych wnętrz (bo szpital), drewnianych mebli (bo trumna), boazerii, podłóg drewnianych :eek:, czyli lubisz plastik we wnętrzach??:)

czy Ty czasem nei prowadzisz jakiejś firmy pogrzebowej? :)

Aleksandryta, rozwaliłaś mnie tym komentarzem. Tosiulku, nie bierz tego osobiście :rotfl:

Zaraz, zaraz...skoro Tosiulek niczego nie lubi a już najbardziej nowoczesnych, prosektoryjnych wnętrz to czemu podoba jej się kuchnia Orzeszkowej (biała na wysoki połysk, nowoczesna, minimalistyczna, betonowe ściany) która nie jest "przytulna" a wg Tosiulka kuchnia właśnie taka ma być. Hm...

Dalej...Nataly wklejał nowoczesną, białą kuchnię z drewnianymi akcentami i...Tosiulkowi też się podobała.

Więc o co tu chodzi? Nie chce się czepiać ale próbuję zrozumieć...

półka na wino też mi się marzy ale raczej jak dzieci podrosną bo teraz to ryzykowne ;) fajna ta zieleń na ścianie c to za kolor?

Moje już podrosły , ale ryzyko dalej istnieje :D . Kolor i producenta podam ci w weekend jak będę w domu . Właściwie to tym kolorem jest pomalowany salon , ale trochę zostało a pasował nam do koncepcji , więc został użyty .

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=146266&d=1352142626

Zachwycający sufit :yes:

To był nasz punkt wyjściowy do projektowania wnętrz . Belki były mocowane w gniazdach w czasie budowy i muszą mieć czas na wstępne ustabilizowanie . Potrafiły nieźle wystrzelić :D

silver stas

OMG

nic więcej nie jestem w stanie powiedzieć

Dzięki . To może dodam , że tę kuchnię wspólnie z żoną zaprojektowaliśmy i wykonaliśmy . Edytowane przez joliska

Może zamiast zgadywać co wg Tosiulka jest gustowne, Tosiulek zaprezentuje nam swoją kuchnię np? ;)

Może lepiej nie ;)

Gdy jedna pani, która nieustannie wszystko i wszystkich krytykowała pokazała swoja kuchnię, miałam ochotę zebrac jej komentarze w jeden post i podkleić pod zdjęciami - wszystkie pasowały :lol2:

Może lepiej nie ;)

Gdy jedna pani, która nieustannie wszystko i wszystkich krytykowała pokazała swoja kuchnię, miałam ochotę zebrac jej komentarze w jeden post i podkleić pod zdjęciami - wszystkie pasowały :lol2:

No,ale sie usmiałam.Jasne,że nie pokażę :) prędzej ja odkryłam Wasze wnętrza (nie domowe) niż Wy mojej kuchni :),czasami warto po prowokować ,aby zobaczyć jakie osoby siedzą w jednym miejscu :)),ale powiem Wam,ze zabawę miałam przednią :)).Pozdrawiam Zawodowa Wiedżma na urlopie która kupuje kuchnie w nowoczesnym stylu:)-ot to wszystko