joasmo 05.11.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 silver stasOMGnic więcej nie jestem w stanie powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti 1719510133 05.11.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 mam w kuchni te same plytki bez dekoru . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiulek 06.11.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 (edytowane) idealny wg mnie do nowoczesnych kuchni NATURE http://img.archiexpo.it/images_ae/photo-g/cucina-moderna-impiallacciata-legno-60721-1713205.jpg to już chyba nie przypomina prosektorium ? Piu rozumiem,ze pytasz mnie czy sie podoba czy nie .No wiec tak,prosektorium nie,ale drewnianą trumne tak.Nigdy nie lubiłam i nie lubię mebli,podłóg,boazerii drewnianych.Z drewna co najwyzej mogę mieć rączke do siekierki lub motyczki na dzialkę.Pozdrawiam Edytowane 6 Listopada 2012 przez Tosiulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 06.11.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Tosiulek nie lubisz szkła, bieli (bo prosektorium), mimnimalistycznych wnętrz (bo szpital), drewnianych mebli (bo trumna), boazerii, podłóg drewnianych , czyli lubisz plastik we wnętrzach?? czy Ty czasem nei prowadzisz jakiejś firmy pogrzebowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 06.11.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Tosiulek nie lubisz szkła, bieli (bo prosektorium), mimnimalistycznych wnętrz (bo szpital), drewnianych mebli (bo trumna), boazerii, podłóg drewnianych , czyli lubisz plastik we wnętrzach?? czy Ty czasem nei prowadzisz jakiejś firmy pogrzebowej? Aleksandryta, rozwaliłaś mnie tym komentarzem. Tosiulku, nie bierz tego osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.11.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Może zamiast zgadywać co wg Tosiulka jest gustowne, Tosiulek zaprezentuje nam swoją kuchnię np? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 06.11.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Ja poproszę o łazienkę - na pewno nie zobaczę tam drewnianej podłogi to pewne ale jestem bardzo ciekaw.Dodam ze czekam na jakis link w stopce do galerii. Chętnie zobaczę i skomentuję bo walka nie jest rowna jak ktos pokazuje swoje wnętrze a inny jedzie po całosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 06.11.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 To-siu-lek, To-siu-lek!!! Pokażesz? Nie wyobrażam sobie, jak mozna niczego nie lubić (tzn. żadnych powszechnie stosowanych materiałów wykończeniowych) i się urządzić. Nie piszę ironicznie. Naprawdę jestem ciekawa. Pokaż kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 06.11.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Zaraz, zaraz...skoro Tosiulek niczego nie lubi a już najbardziej nowoczesnych, prosektoryjnych wnętrz to czemu podoba jej się kuchnia Orzeszkowej (biała na wysoki połysk, nowoczesna, minimalistyczna, betonowe ściany) która nie jest "przytulna" a wg Tosiulka kuchnia właśnie taka ma być. Hm... Dalej...Nataly wklejał nowoczesną, białą kuchnię z drewnianymi akcentami i...Tosiulkowi też się podobała. Więc o co tu chodzi? Nie chce się czepiać ale próbuję zrozumieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.11.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Korozja może daremne Twoje próby? ja już przestałam i dlatego liczę na ujawnienie wnętrz Tosiulka. Pewnie ma dla nas coś ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 06.11.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Tosiulek jest jak bezmiar oceanu- nie ogarniesz o co jej chodzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 06.11.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 mam w kuchni te same plytki bez dekoru . tak tylko żeby wstawić tam te zwykłą płytkę muszę kupić całą paczkę bo wymierzone mamy na styk ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.11.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Amazonka a zapasu żadnego nie robicie? chyba średnio na zapas przyjmuje się 10% tego co idzie na pomieszczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
silver_stas 06.11.2012 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Fajny okap:) pomysłowy i orginalny. Półka z winkiem też fajna, ale chyba u mnie by się to nie sprawdziło;) Cieszę się że się podoba . Dodam jeszcze , że sam go zrobiłem . Jeśli chodzi o półkę z winami ,to też zmieniamy ekspozycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 06.11.2012 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Amazonka a zapasu żadnego nie robicie? chyba średnio na zapas przyjmuje się 10% tego co idzie na pomieszczenie. Mąż kazał zamówić 4 metry płytek. z paczek wychodziło 3.75 . starczyło idealnie, bo w zamysle był dekor w tym miejscu. nie bylo ani jednego odpadu. i wszystko poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
silver_stas 06.11.2012 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 (edytowane) półka na wino też mi się marzy ale raczej jak dzieci podrosną bo teraz to ryzykowne fajna ta zieleń na ścianie c to za kolor? Moje już podrosły , ale ryzyko dalej istnieje . Kolor i producenta podam ci w weekend jak będę w domu . Właściwie to tym kolorem jest pomalowany salon , ale trochę zostało a pasował nam do koncepcji , więc został użyty . http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=146266&d=1352142626 Zachwycający sufit To był nasz punkt wyjściowy do projektowania wnętrz . Belki były mocowane w gniazdach w czasie budowy i muszą mieć czas na wstępne ustabilizowanie . Potrafiły nieźle wystrzelić silver stas OMG nic więcej nie jestem w stanie powiedzieć Dzięki . To może dodam , że tę kuchnię wspólnie z żoną zaprojektowaliśmy i wykonaliśmy . Edytowane 6 Listopada 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 06.11.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 amazonka22 ładna kuchnia, wrzuć potem jeszcze kilka zdjęć a co do płytki, a nie masz przecież zapasu, więc moim zdaniem zdecydowanie ten biały kwiat, czyli pierwsze zdjęcie pozostałe tak "ni z gruszki..." by były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.11.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Może zamiast zgadywać co wg Tosiulka jest gustowne, Tosiulek zaprezentuje nam swoją kuchnię np? Może lepiej nie Gdy jedna pani, która nieustannie wszystko i wszystkich krytykowała pokazała swoja kuchnię, miałam ochotę zebrac jej komentarze w jeden post i podkleić pod zdjęciami - wszystkie pasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiulek 06.11.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Może lepiej nie Gdy jedna pani, która nieustannie wszystko i wszystkich krytykowała pokazała swoja kuchnię, miałam ochotę zebrac jej komentarze w jeden post i podkleić pod zdjęciami - wszystkie pasowały No,ale sie usmiałam.Jasne,że nie pokażę prędzej ja odkryłam Wasze wnętrza (nie domowe) niż Wy mojej kuchni ,czasami warto po prowokować ,aby zobaczyć jakie osoby siedzą w jednym miejscu ),ale powiem Wam,ze zabawę miałam przednią ).Pozdrawiam Zawodowa Wiedżma na urlopie która kupuje kuchnie w nowoczesnym stylu:)-ot to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.11.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Nie jedna już tu na fm miała się za podobną prowokatorkę i wychodziło jej na opak Spierać się nie zamierzam, bo nie warto. Malka święte słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts