goshia7 06.11.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Hehe, zalogować się na FM i opowiadać cuda, dziwy może każdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiulek 06.11.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Pewno za chwilę ten post będzie skasowany,bo nie na temat kuchni,ale być może zdążycie go jeszcze odczytać.Utworzyliście kącik towarzystwa wzajemnej adoracji,nie tolerujecie sprzeciwu,innego zdania nowego użytkownika który się pojawi w tym miejscu.Większość z Was tkwi w swoim zakłamanym świecie nabijając posty na forum w tempie błyskawicy.Większość z Was zyje na łasce i garnuszku innej osoby wydając jej pieniądze realizucjąc swoje marzenia.Goshia,a co do cudów kochana ,jeżeli ich szukasz to sprawdź telefon i kontakty swojego męża,bo czeka Cie niemiła niespodzianka zwiazana z pewną kobietą i tutaj już cudów nie będzie .To tyle z mojej strony i nie zamierzam już się wlaczac,ani pisać nic na tym forum.Kuchnia,wybrana,zamówiona i czeka na realizacje i wcale nie mam ani ochoty,ani parcia na to,aby chwalić się nią przed przypadkowymi osobami uzależnionymi od internetu,to co Wy czynicie.Jednak mimo wszystko zycze Wam powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.11.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 (edytowane) A ja bardzo proszę o nieusuwanie tej dyskusji. To forum jest tym czym jest i jakim jest właśnie przez brak nachalnej moderacji. Integracja (nikt jej nie zaprzeczy - szczególnie w tej wyjątkowej chwili) ma możliwość istnieć dzięki takiej jak ta wymianie zdań (kogo boli,że odbiega nieco od tematu?) Pewno za chwilę ten post będzie skasowany,bo nie na temat kuchni,ale być może zdążycie go jeszcze odczytać.Utworzyliście kącik towarzystwa wzajemnej adoracji,nie tolerujecie sprzeciwu,innego zdania nowego użytkownika który się pojawi w tym miejscu.Większość z Was tkwi w swoim zakłamanym świecie nabijając posty na forum w tempie błyskawicy.Większość z Was zyje na łasce i garnuszku innej osoby wydając jej pieniądze realizucjąc swoje marzenia.Goshia,a co do cudów kochana ,jeżeli ich szukasz to sprawdź telefon i kontakty swojego męża,bo czeka Cie niemiła niespodzianka zwiazana z pewną kobietą i tutaj już cudów nie będzie .To tyle z mojej strony i nie zamierzam już się wlaczac,ani pisać nic na tym forum.Kuchnia,wybrana,zamówiona i czeka na realizacje i wcale nie mam ani ochoty,ani parcia na to,aby chwalić się nią przed przypadkowymi osobami uzależnionymi od internetu,to co Wy czynicie.Jednak mimo wszystko zycze Wam powodzenia. I teraz parę słów do Tosiulka -ja też jestem daleka od ekshibicjonizmu wnętrzarskiego, ale nie rzucam się z pazurami na tych, którzy chcą pochwalić sie tym co osiągnęli w swoich domach. A sugerowanie komuś,że jest zdradzanym to już po prostu chamstwo. I oczywistym,ze nie wszystko mi się podoba, nie wszystko zdzierżyłabym w swoim domu, ale to nie upoważnia mnie do negowania ich wyborów. Trochę szacunku do innych - a wszyscy będziemy szczęśliwsi Edytowane 6 Listopada 2012 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.11.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Aż mi się wierzyć nie chcę Tosiulek że można tak bezpodstawnie obrażać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eveee 06.11.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 różne tu bywały dyskusje, ale to...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 06.11.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Pewno za chwilę ten post będzie skasowany,bo nie na temat kuchni,ale być może zdążycie go jeszcze odczytać.Utworzyliście kącik towarzystwa wzajemnej adoracji,nie tolerujecie sprzeciwu,innego zdania nowego użytkownika który się pojawi w tym miejscu.Większość z Was tkwi w swoim zakłamanym świecie nabijając posty na forum w tempie błyskawicy.Większość z Was zyje na łasce i garnuszku innej osoby wydając jej pieniądze realizucjąc swoje marzenia.Goshia,a co do cudów kochana ,jeżeli ich szukasz to sprawdź telefon i kontakty swojego męża,bo czeka Cie niemiła niespodzianka zwiazana z pewną kobietą i tutaj już cudów nie będzie .To tyle z mojej strony i nie zamierzam już się wlaczac,ani pisać nic na tym forum.Kuchnia,wybrana,zamówiona i czeka na realizacje i wcale nie mam ani ochoty,ani parcia na to,aby chwalić się nią przed przypadkowymi osobami uzależnionymi od internetu,to co Wy czynicie.Jednak mimo wszystko zycze Wam powodzenia. Ale tu nie chodzi o wzajemną adorację, zmowę. Oczywiście, że każdy ma inny gust i nie wszystko musi się każdemu podobać ale porównywanie wnętrz do prosektorium, atmosfery szpitalnej, trumien - wybacz ale jest to raczej obrzydliwe. Krytyka konstruktywna- rozumiem, ale nie takie prostackie porównania! Sama zaczęłaś prowokację a teraz się unosisz i nas atakujesz, oskarżasz. Jeśli chodzi o tekst skierowany bezpośrednio do mnie odpowiem tak: Wow pojechałaś po całości masz nieźle bujną wyobraźnię!! OMG :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 06.11.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Utworzyliście kącik towarzystwa wzajemnej adoracji,nie tolerujecie sprzeciwu,innego zdania nowego użytkownika który się pojawi w tym miejscu.Większość z Was tkwi w swoim zakłamanym świecie nabijając posty na forum w tempie błyskawicy.Większość z Was zyje na łasce i garnuszku innej osoby wydając jej pieniądze realizucjąc swoje marzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 06.11.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 aby chwalić się nią przed przypadkowymi osobami uzależnionymi od internetu,to co Wy czynicie. I napisała to osoba która specjalnie założyła konto na fm tylko po to aby poprowokować. Eh...a już dawno mówiłam że w psychiatrykach nie powinno być internetu. Amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.11.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Eh...a już dawno mówiłam że w psychiatrykach nie powinno być internetu. Amen. mistrzyni Oki to może koniec? i teraz coś konkretnego na temat kuchni, trendów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 06.11.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 na rozluznienie atmosfery http://www.poggenpohl.com/en/products/segmento.html http://www.bulthaup.de/#/7E0E2B959074F1ADC12573AD00543ACC http://www.leicht.de/en/media/videos/ http://www.alno.de/ jedni wydają swoje , inni swoje inaczej bo z kredytu a chodzi o to aby ciepłą strawę zjeśc i przy okazji nacieszyc moze oko? Tak czy siak wątek doskonały bo mozna zobaczyc kupę lepszych i gorszych realizacji. Emocje zawsze będą i tak ma być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.11.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 f.5 -dobrze prawi -polać mu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 07.11.2012 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 to boskie!!! ( w ogole , ciekawe inspiracje ! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 07.11.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 (edytowane) amazonka22 ładna kuchnia, wrzuć potem jeszcze kilka zdjęć a co do płytki, a nie masz przecież zapasu, więc moim zdaniem zdecydowanie ten biały kwiat, czyli pierwsze zdjęcie pozostałe tak "ni z gruszki..." by były Kuchnie mam juz gotową, zamontowano wczoraj ostatni blat. Ale ja sie boje ją tu pokazać. Tak po prostu przerażają mnie niektóre komentarze tutaj. Bo mi sie moja kuchnia podoba choc widze ze teraz pewne rzeczy bym zmieniła. Edytowane 7 Listopada 2012 przez amazonka22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.11.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Amazonka każdy ma prawo decydować czy pokazuje coś w wątku ogólnym. To tylko internet i komentarze zazdrośników/niespełnionych ludzi zawsze będą się pojawiać niezależnie od tego jak zaciekle kółko wzajemnej adoracji będzie się wspierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 07.11.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 (edytowane) amazonka22, chyba każdy, a na pewno większość z nas po pewnym czasie dochodzi do wniosku, ze parę rzeczy zrobiłaby w swojej kuchni (i mieszkaniu, domu) inaczej. Więc tym się nie martw Ja bym swoją kuchnię w ogóle zmieniła, ale zdaję sobie sprawę, ze to niemożliwe. Wiem, ze kuchnia była robiona na szybko i w mało sprzyjających okolicznościach, a poza tym wtedy, gdy się przeprowadzaliśmy z malutkiego mieszkanka po babci, w którym kuchnia miała 30 lat, to i tak kuchnia, którą zrobiliśmy, wydawała się spełnieniem marzeń. Na szczęście rok temu udało mi się ją przynajmniej trochę zmienić, a w międzyczasie, inspirując się wnętrzami i radami niektórych forumek, popracować nieco nad ogólnym wystrojem wnętrza, kolorystyka, dodatkami i teraz, choć idealnie nie jest - bardzo mi się mój domek podoba. Myślę, że udało mi się stworzyć wnętrza, które są przyjazna do mieszkania, a jednocześnie się podobają nam i naszym gościom. Wiem, ze wiele rzeczy można było zrobić inaczej, ale mimo wszystko ogólny obraz naszego domku udało mi "naprawić" zmieniając rzeczy niewielkie: kolor ścian, dodatki, rośliny, obrazy, itp. W międzyczasie popełniłam parę zonków i jak oglądam starsze zdjęcia, to myślę, np. "Boże, jak ja mogłam coś takiego na okno powiesić?". Teraz widzę swoje mniejsze i większe potknięcia w procesie urządzania domu i cieszę się, ze ktoś, kiedyś tu na forum na pewne rzeczy zwrócił mi uwagę, skrytykował, bo pozwoliło mi to obiektywniej spojrzeć na moje wnętrzarskie próby i w ogóle zauważyć i zdać sobie sprawę , ze TAK, TO WŁASNIE JEST TO, CO MI TU NIE GRA Były etapy, ze niby było OK, a jednak coś mi, np. w wystroju salonu czy kuchni nie pasowało. Dzięki niektórym radom i konstruktywnej krytyce doszłam do tego, co warto zmienić i jak zrobić to lepiej. Kombinowałam, próbowałam i się udało. I pewnie za jakiś czas znów poproszę o radę. Naprawdę, tu na forum dużo można się nauczyć O ile tylko ktoś chce i potrafi wyłapać te cenne i szczere opinie (niekoniecznie pochlebne). Zresztą, jak jest się tu dłużej to widać, kto rzeczywiście zna się na rzeczy i ma coś wartościowego do powiedzenia, a kto rzuca komentarze złośliwie i bez uzasadnienia. Mnie pasjonuje urządzanie wnętrz, dekorowanie, zmienianie, dlatego cenię sobie wszelkie uwagi. Nie chodzi mi tylko o to, zeby jakoś mieszkać, ale zeby mieszkało mi się jak najprzyjemniej, bo ja jestem wzrokowcem i po prostu lubię, jak moje otoczenie jest dla mnie, ale też dla innych, wizualnie przyjemne. Edytowane 7 Listopada 2012 przez asizo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 07.11.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Kuchnie mam juz gotową, .....Ale ja sie boje ją tu pokazać. ..... Pokazuj nie BOJ NIC Ale generalnie jak ustaliliśmy bo sie juz pogubiłem czy dywan w kuchni jest cool czy nie bo własnie jadę na Bliski Wschod i mam zamiar kupic persa od pewnego szejka. Tak sobie analizowałem swoje niezdarne ruchy w mojej marnej acz nowej bo 3-letniej kuchni i stwierdziłem ze dywan to tylko latający , innego nie biorę. Mam nadzieję ze taki dostanę TAM w lokalnym CASTO w niezłej cenie PROMO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.11.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 f.5. zgrywus Dywan w kuchni jak ktoś potrzebuje to czemu nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 07.11.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 asizo mam nadzieje, ze po roku mieszkania napisze o swoim domku równie cudowne rzeczy jak Ty. Przy najbliższej okazji postaram się wstawić kilka zdjęć skończonej juz kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 07.11.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 (edytowane) A ja bardzo proszę o nieusuwanie tej dyskusji. To forum jest tym czym jest i jakim jest właśnie przez brak nachalnej moderacji. Integracja (nikt jej nie zaprzeczy - szczególnie w tej wyjątkowej chwili) ma możliwość istnieć dzięki takiej jak ta wymianie zdań (kogo boli,że odbiega nieco od tematu?) Ok., nie usunę, ale dla mnie o poziomie i jakości tego forum świadczy(ło) właśnie to, że dyskusje były merytoryczne - zwłaszcza w wątkach na Wnętrzach, bo w komentarzach do dzienników i w galeriach to już inna sprawa Nie wydaje mi się niczym złym porównanie wnętrza do prosektorium, szpitala i innych obiektów - o ile jest to podane w racjonalny sposób i ma uzasadnienie (nb. niezasadne jest przekonanie, że biały = szpitalny) w stylistyce wnętrza. Ale to, co robi Tosiulek żadną miarą na akceptację zasługiwać nie może. I nie mam tu na myśli przeświadczenia o kółku wzajemnej adoracji, ale paskudne trollowanie i sugestie dot. mężów, smsów itp. spraw. Edytowane 7 Listopada 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 07.11.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Przy najbliższej okazji postaram się wstawić kilka zdjęć skończonej juz kuchni. Fajnie. Czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts