Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

joliska, świętą rację masz.

Trzymajmy jakiś poziom. Nie chodzi o to, by bezsensownie krytykować i rzucać złośliwe komentarze, bo po prostu ma się ochotę mącić na forum - prowokować, niby to w celu odkrycia charakterów forumowiczów, cyt.: "czasami warto po prowokować ,aby zobaczyć jakie osoby siedzą w jednym miejscu ". W takich przypadkach proponuję zmienić forum np na psychologiczne i tam przeprowadzać badania.

Jestem ciekawa, czy jak Tosiulek poznaje nowych ludzi na żywo to też zaczyna od takich akcji, żeby poznać charakter?

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

joliska, ja chyba źle ubrałam w słowa to co chciałam powiedzieć :oops:

W dużym skrócie - usuniesz wpisy Tosiulka w kuchniach, Tosiulek bezkarnie (bo, któż za tydzień będzie pamietał ten nick), zacznie sobie folgować w łazienkach, albo nie daj bóg w moich komentarzach.

Pisząc to co napisała , wystawiła sobie wizytówkę, o której warto pamiętać. I jeśli pojawi się w innych wątkach - wiadomo kto zacz.

Większość z Was zyje na łasce i garnuszku innej osoby wydając jej pieniądze realizucjąc swoje marzenia.

z tym to pojechałaś, a skąd taką wiedzę posiadasz, moim zdaniem większość właśnie pracuje i tak się organizuje w pracy, że ma czas na fm, wiesz nie każdy pracując macha łopatą w rowie.

poszukaj okapów teleskopowych. ja mam taki:

http://www.teka.com/products/view/8458

ale gdybym miała teraz "robić" kuchnię, na pewno kupiłabym pochłaniacz z zakrytym panelem. dzięki temu, kiedy nie jest w użyciu, jest zupełnie niewidoczny. nataly ma takie wna zdjęciach ze swoich realizacji. zapytaj, na pewno podpowie :D

taki uchylny też jest super z tego samego względu ;)

okap_pod_zabudowe.jpg

Edytowane przez aricia

joliska, ja chyba źle ubrałam w słowa to co chciałam powiedzieć :oops:

W dużym skrócie - usuniesz wpisy Tosiulka w kuchniach, Tosiulek bezkarnie (bo, któż za tydzień będzie pamietał ten nick), zacznie sobie folgować w łazienkach, albo nie daj bóg w moich komentarzach.

Pisząc to co napisała , wystawiła sobie wizytówkę, o której warto pamiętać. I jeśli pojawi się w innych wątkach - wiadomo kto zacz.

o tak moja droga zapamietasz moj nick dobrze jak wkrotce zapuka do Twojego domu urzad Skarbowy za to,ze nawolujesz zupełnie bezprawnie do zbiorki pieniędzy na tym oto forum. Pojawie się tu pewno jeszcze ab uciszyc te suczki ktore nie wiedzą czy już ugryźć czy tylko kąsać.Pozdrawiam

AAAAAAAAAAAAlllllllllllllllleeeeeeeeeee cisza nastała.

Oprocz moderatorów to forum jest inwigilowane przez policje skarbową , cba , cia , guardia di finanza ,fbi , dea , nawet zagląda tu nik tylko nikomu o tym nie mówcie ........

Oczywiscie oni wszyscy mają czas zajmować się tematem zbiórki funduszy dla poszkodowanych w pozarze.

Notabene ciekawe ile kuchni przechodzi poza kasą fislaną :) bez faktur 50 %

jak stawiacie ?

F.5 -dobra, ja nikomu nie powiem ;)

Potrzebowałam chwili by się otrząsnąć i z prawnikiem skontaktować.

a serio, to musiałam się pozbierać z podłogi bo turlałam się ze śmiechu:rotfl:

Nie mam pojęcia jaki odsetek mebli jest robionych na lewo, ale znając mentalność Polaków,to pewnie spory, może nawet tak duży jak Ty obstawiasz.

Mam jednak nadzieję,że się mylisz.

Pokaż lepiej jakąś fajną kuchnię w stylu natur, bo ta pokazana na poprzedniej stronie mocno mnie zainteresowała. Tylko nie we flashu, bo mi net chodzi jak ślimak po żwirze ;)

Witam! Rzadko się odzywam, głównie tylko czytam, czytam, czytam.... i oglądam zdjęcia :) Po co psuć taką fajną atmosferę forum dyskusją z frustratką? Najprościej byłoby ignorować posty tej osoby, nie dając jej pożywki do złości i wylewania jadu. To nie takie trudne :) Przecież można jej wpisy omijać wzrokiem, prawda? Wiedźma? hahaha, chyba jędza ;)

Ponawiam moja prośbę :)

Błagam o pomoc)))

czy ktoś ma namiary na okap podszafkowy o głębokości max 30-32 cm i szerokości max 60 cm. Zależy mi na tym aby "nie wystawał" spod szafki i byl na równi z nią. Z góry dziękuję za informację.

poszukaj okapów teleskopowych. ja mam taki:

http://www.teka.com/products/view/8458

ale gdybym miała teraz "robić" kuchnię, na pewno kupiłabym pochłaniacz z zakrytym panelem. dzięki temu, kiedy nie jest w użyciu, jest zupełnie niewidoczny. nataly ma takie wna zdjęciach ze swoich realizacji. zapytaj, na pewno podpowie :D

taki uchylny też jest super z tego samego względu ;)

[ATTACH=CONFIG]146621[/ATTACH]

Nic się nie dzieje z tym meblowym frontem po paru latach ? Bo to jednak jest narażone na wysoką temperaturę ??? Pytam z ciekawości, też mi się podoba takie rozwiązanie.

o tak moja droga zapamietasz moj nick dobrze jak wkrotce zapuka do Twojego domu urzad Skarbowy za to,ze nawolujesz zupełnie bezprawnie do zbiorki pieniędzy na tym oto forum. Pojawie się tu pewno jeszcze ab uciszyc te suczki ktore nie wiedzą czy już ugryźć czy tylko kąsać.Pozdrawiam

Ja proponuję zaznajomić się z ustawą o podatku od spadków i darowizn, która mówi, że darowizny dla osób zaliczonych do III grupy podatkowej, czyli osób obcych nie podlegają opodatkowaniu do kwoty 4.902 zł. od każdej osoby w ciągu ostatnich pięciu lat. Więc proponuję nie straszyć US, bo nie taki diabeł straszny, jak go malują;) pozdrawiam:)