Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no ten dekor troche im nie wyszedł :) . Ale mam nadzieje jak sie zafuguje to ie będzie az tak bardzo rzucał sie w oczy :)

a co do rolet, to na całym dole takie mamy. caly dzien sa odsłonięte wiec nie przeszkadzają. a chciałam by troszke jednak przyciemniały (i przez totalny przypadek pasuja mi do tapety w salonie :))

Edytowane przez amazonka22

amazonka - mnie się kuchnia podoba i to właśnie dlatego, że nie jest "przedobrzona". Mam tylko pytanie o lodówkę - nie byłoby wygodniej, gdyby drzwi otwierały się w drugą stronę?

Luminda - wg mnie na pewno brakuje "czegoś" nad mikrofalówką ;) Poza tym - no fajna ... biała ... ;) ;) Grunt, że taka jak chciałaś :yes::yes::yes:

NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA....... pokażę swoją kuchnię! może i nie jest oryginalna, bo wiele takich lub podobnych, widziałam u nas na forum, ale ta jest MOJA i tylko MOJA !

http://foto3.m.onet.pl/_m/d4f027f3695293b4444780b85b6a9f1f,10,19,0.jpg

teraz, po pięciu miesiacach jest trochę bardziej ucywilizowana ;)

Edytowane przez meg60

amazonka22 podoba mi się Twoja kuchnia, moja też może i nie robi WOW. ale mieszkamy rok i nadal ją kocham, mimo, że parę udoskonaleń bym wprowadziła w fazie projektowej :p

no i fajny ten dekor, a jeszcze jak dojdzie fuga będzie miodzio:yes:

a co do otwierania lodówki, to nawet gdyby miało Ci wyć wygodniej, to przyzwyczajenie jest silne

ja w starej kuchni miałam przemeblowanie i jak przestawiliśmy lodówkę, to należało drzwiczki przestawić. dwa lata nie mogłam przywyknąć... masakra :D

ano i się nie mogę otrząsnąć po słowach Tosiulka śledzę wątek od samego początku i różnie się działo, ale to nie było fajne ;)

tak się zastanawiam jak to działa i chyba chodzi o to, że JA na przykład wstawiłam tu swoją kuchnię by się pochwalić i usłyszeć, że komuś się może spodoba, a ponieważ gusta są różne, to nie wszystkim się musi podobać. a jak się komuś coś nie podoba, to otwarcie o tym pisze i trudno:bash: i czasem opinia i krytyka obcej osoby nie jest wymierzona w nas, a raczej ku przestrodze innym. taka konstruktywna krytyka, skłaniająca do polepszenia. i MNIE się wydaje, że raczej rodzina i znajomi nie powiedzą prosto w oczy, że firanka ni chu... nie pasuje, bo taka z dupy jest do całości, albo, że badziewne wazoniki, albo że cośtam cośtam źle się zgrywa i niedopasowane jest....

Meg60, kuchnia bardzo bardzo ładna.....bo w moim stylu....:).Jedynie co mi przeszkadza to kafelki poza linią szafek i w ościeżnicy okna....ale to szczegół:) Pozdrawiam

a mnie się to podoba i z pewnością jest to bardzo praktyczne - nad zlewem nieźle potrafi się nachlapać :)

Góra jest w kolorze vanilii tez mi sie wydaje ze ten dekor trochę koloru wprowadzi.

My się jutro wprowadzamy :)

Ale, ale jutro to już dzisiaj:lol2:. Ogromne gratulacje z okazji przeprowadzki:cool:. W wymarzonym domku będzie się Wam szczęśliwie mieszkało, a upragniona kuchnia będzie sercem ogniska domowego :yes:.

Daj dekor i pobaw się teraz w stonowane dodatki:D.

A jak będziesz kiedyś wymieniała roletę, to wymień na białą;).

NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA....... pokażę swoją kuchnię! może i nie jest oryginalna, bo wiele takich lub podobnych, widziałam u nas na forum, ale ta jest MOJA i tylko MOJA !

http://foto3.m.onet.pl/_m/d4f027f3695293b4444780b85b6a9f1f,10,19,0.jpg

teraz, po pięciu miesiacach jest trochę bardziej ucywilizowana ;)

O Meg!:D Kogo ja widzę:D! Świetna kuchnia:yes:. Wrzuć zdjęcie z dodatkami i zabudową rury(jeśli już zrobiona:))

Witajcie,

To teraz moja kolej.. :) Mimo, że wątek podczytuję i podglądam od dawna to długo zastanawiałam się czy wrzucić tu zdjęcia swojej kuchni.. ale co tam- raz kozie śmierć :)

Kuchnia dla wielu oklepana, bo biała.. :) Ale mi się od zawsze taka marzyła, więc wiedziałam, że w nowym domu to takie moje 'must have'. Drugi kolor, czyli szary dostosowany do reszty pomieszczeń.

Brakuje jeszcze kilku rzeczy m.in okapu, 'czegoś' na ścianie przy indukcji (w planie lacobel, tylko nie wiem jaki kolor, wzór etc.) i 'czegoś' w oknie.

20121101_153936.jpg

Komentarze i podpowiedzi co by tu jeszcze dołożyć mile widziane :)

Pozdrawiam,

A.

No świetny ten Twój must have! :cool: Na tej ścianie po prawej to dopiero możesz poszaleć:lol2:.

dziękuje dziewczyny Naprawdę nabrałam wiary w siebie dzięki Waszym słowom.

Lodówka właśnie mi jest nieporęczna, i drzwiczki będą przekręcone, tylko z tego co sie orientowałam muszę dokupić zawiasy do niej

Aniula_bl tez bym zmieniła parę rzeczy , ale to tak jak ty w fazie projektowej. Stawiając mury nie myślałam w ogolę o środku .

Mieszkając całe zycie z mamą nie wiele miałam głosu by o czymś decydować. Wiec byłam przerażona wizją urządzania domu. Ale nie pozwoliłam na żadnym etapie się wtrącać, chciałam mieć żal ,gdyby coś było nie tak, tylko do siebie. Chciałam żeby to wszystko było moje po mojemu. A z czasem tak jak piszą dziewczyny dom nabierze charakteru

Rasia dziękujemy bardzo

Meg kuchnie masz super totalnie inna niż moja ale super. Zresztą pisałam ci juz to ;)

Edytowane przez amazonka22

Dzieki dziewczyny za opinię, trochę się zarumieniłam.........rura oczywicie zabudowana, dodatki są, może zrobie zdjecie dziś, choć prosze o wyrozumiałość, bo kuchnia jest w ciągłej eksploatacji :)

http://foto2.m.onet.pl/_m/8a155eda0c49dda4b2d3eb21163b8b5e,10,19,0.jpg

no i tak to teraz wygląda.......sorry za nieporządek, gotowałam obiad!

Edytowane przez meg60