mycha. 09.11.2012 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Jak już ma być dekor, to ja bym go dała tam wyżej, zamieniła z tamtą płytką, bo teraz tak śmiesznie wygląda, taki ucięty jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 09.11.2012 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 (edytowane) no ten dekor troche im nie wyszedł . Ale mam nadzieje jak sie zafuguje to ie będzie az tak bardzo rzucał sie w oczy a co do rolet, to na całym dole takie mamy. caly dzien sa odsłonięte wiec nie przeszkadzają. a chciałam by troszke jednak przyciemniały (i przez totalny przypadek pasuja mi do tapety w salonie ) Edytowane 9 Listopada 2012 przez amazonka22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 09.11.2012 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 amazonka ładna ta Twoja kuchnia,a dekor też tam pasuje:stirthepot: życzę Wam samych cudownych dni w nowym domku:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 09.11.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 amazonka - mnie się kuchnia podoba i to właśnie dlatego, że nie jest "przedobrzona". Mam tylko pytanie o lodówkę - nie byłoby wygodniej, gdyby drzwi otwierały się w drugą stronę? Luminda - wg mnie na pewno brakuje "czegoś" nad mikrofalówką Poza tym - no fajna ... biała ... ;) Grunt, że taka jak chciałaś :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luminda 09.11.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Anulek2005, nad mikrofalą będzie blenda.. czekam aż się polakieruje i zamontuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 09.11.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 (edytowane) NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA....... pokażę swoją kuchnię! może i nie jest oryginalna, bo wiele takich lub podobnych, widziałam u nas na forum, ale ta jest MOJA i tylko MOJA ! http://foto3.m.onet.pl/_m/d4f027f3695293b4444780b85b6a9f1f,10,19,0.jpg teraz, po pięciu miesiacach jest trochę bardziej ucywilizowana Edytowane 9 Listopada 2012 przez meg60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 09.11.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 amazonka22 podoba mi się Twoja kuchnia, moja też może i nie robi WOW. ale mieszkamy rok i nadal ją kocham, mimo, że parę udoskonaleń bym wprowadziła w fazie projektowej no i fajny ten dekor, a jeszcze jak dojdzie fuga będzie miodzio:yes: a co do otwierania lodówki, to nawet gdyby miało Ci wyć wygodniej, to przyzwyczajenie jest silne ja w starej kuchni miałam przemeblowanie i jak przestawiliśmy lodówkę, to należało drzwiczki przestawić. dwa lata nie mogłam przywyknąć... masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 09.11.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 ano i się nie mogę otrząsnąć po słowach Tosiulka śledzę wątek od samego początku i różnie się działo, ale to nie było fajne tak się zastanawiam jak to działa i chyba chodzi o to, że JA na przykład wstawiłam tu swoją kuchnię by się pochwalić i usłyszeć, że komuś się może spodoba, a ponieważ gusta są różne, to nie wszystkim się musi podobać. a jak się komuś coś nie podoba, to otwarcie o tym pisze i trudno:bash: i czasem opinia i krytyka obcej osoby nie jest wymierzona w nas, a raczej ku przestrodze innym. taka konstruktywna krytyka, skłaniająca do polepszenia. i MNIE się wydaje, że raczej rodzina i znajomi nie powiedzą prosto w oczy, że firanka ni chu... nie pasuje, bo taka z dupy jest do całości, albo, że badziewne wazoniki, albo że cośtam cośtam źle się zgrywa i niedopasowane jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 09.11.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 meg60 śliczna kuchnia! przepięknie skomponowałaś kolory amazonka z fugami dekor wtopi się w płytki i ładnie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noira 09.11.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 aniula_bl też siedzę zdegustowana, mało tutaj piszę, ale czytam praktycznie co dziennie....to było poniżej krytyki....zwykłe buractwo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 09.11.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 amazonka bałaś się krytyki i niepotrzebnie. Bo Twoja kuchnia nie zasługuje na krytykę jest śliczna, prosta, minimalistyczna a dekor...... moim zdaniem fajnie wygląda Także pierś do przodu, więcej wiary i będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaMarek- 09.11.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 (edytowane) Meg60, kuchnia bardzo bardzo ładna.....bo w moim stylu.....Jedynie co mi przeszkadza to kafelki poza linią szafek i w ościeżnicy okna....ale to szczegół Pozdrawiam Edytowane 9 Listopada 2012 przez Marta&Marek- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 09.11.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Meg60, kuchnia bardzo bardzo ładna.....bo w moim stylu.....Jedynie co mi przeszkadza to kafelki poza linią szafek i w ościeżnicy okna....ale to szczegół Pozdrawiam a mnie się to podoba i z pewnością jest to bardzo praktyczne - nad zlewem nieźle potrafi się nachlapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.11.2012 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Góra jest w kolorze vanilii tez mi sie wydaje ze ten dekor trochę koloru wprowadzi. My się jutro wprowadzamy Ale, ale jutro to już dzisiaj:lol2:. Ogromne gratulacje z okazji przeprowadzki:cool:. W wymarzonym domku będzie się Wam szczęśliwie mieszkało, a upragniona kuchnia będzie sercem ogniska domowego . Daj dekor i pobaw się teraz w stonowane dodatki:D. A jak będziesz kiedyś wymieniała roletę, to wymień na białą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.11.2012 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA....... pokażę swoją kuchnię! może i nie jest oryginalna, bo wiele takich lub podobnych, widziałam u nas na forum, ale ta jest MOJA i tylko MOJA ! http://foto3.m.onet.pl/_m/d4f027f3695293b4444780b85b6a9f1f,10,19,0.jpg teraz, po pięciu miesiacach jest trochę bardziej ucywilizowana O Meg! Kogo ja widzę! Świetna kuchnia:yes:. Wrzuć zdjęcie z dodatkami i zabudową rury(jeśli już zrobiona:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.11.2012 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Witajcie, To teraz moja kolej.. Mimo, że wątek podczytuję i podglądam od dawna to długo zastanawiałam się czy wrzucić tu zdjęcia swojej kuchni.. ale co tam- raz kozie śmierć Kuchnia dla wielu oklepana, bo biała.. Ale mi się od zawsze taka marzyła, więc wiedziałam, że w nowym domu to takie moje 'must have'. Drugi kolor, czyli szary dostosowany do reszty pomieszczeń. Brakuje jeszcze kilku rzeczy m.in okapu, 'czegoś' na ścianie przy indukcji (w planie lacobel, tylko nie wiem jaki kolor, wzór etc.) i 'czegoś' w oknie. Komentarze i podpowiedzi co by tu jeszcze dołożyć mile widziane Pozdrawiam, A. No świetny ten Twój must have! Na tej ścianie po prawej to dopiero możesz poszaleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 10.11.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 (edytowane) dziękuje dziewczyny Naprawdę nabrałam wiary w siebie dzięki Waszym słowom. Lodówka właśnie mi jest nieporęczna, i drzwiczki będą przekręcone, tylko z tego co sie orientowałam muszę dokupić zawiasy do niej Aniula_bl tez bym zmieniła parę rzeczy , ale to tak jak ty w fazie projektowej. Stawiając mury nie myślałam w ogolę o środku . Mieszkając całe zycie z mamą nie wiele miałam głosu by o czymś decydować. Wiec byłam przerażona wizją urządzania domu. Ale nie pozwoliłam na żadnym etapie się wtrącać, chciałam mieć żal ,gdyby coś było nie tak, tylko do siebie. Chciałam żeby to wszystko było moje po mojemu. A z czasem tak jak piszą dziewczyny dom nabierze charakteru Rasia dziękujemy bardzo Meg kuchnie masz super totalnie inna niż moja ale super. Zresztą pisałam ci juz to Edytowane 10 Listopada 2012 przez amazonka22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 10.11.2012 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 (edytowane) Dzieki dziewczyny za opinię, trochę się zarumieniłam.........rura oczywicie zabudowana, dodatki są, może zrobie zdjecie dziś, choć prosze o wyrozumiałość, bo kuchnia jest w ciągłej eksploatacji http://foto2.m.onet.pl/_m/8a155eda0c49dda4b2d3eb21163b8b5e,10,19,0.jpg no i tak to teraz wygląda.......sorry za nieporządek, gotowałam obiad! Edytowane 10 Listopada 2012 przez meg60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 10.11.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 No i teraz to jest super kuchnia!!! :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 10.11.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 meg60 Twoja kuchnia chociaż nie w moich klimatach to bardzo, ale to baaaardzo mnie zauroczyła jest śliczna i ma coś w sobie co przyciąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts