asizo 13.11.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Mytka, cuuuudooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.11.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Mytka, cuuuudooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!1 :jawdrop::jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 13.11.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Mytka :o:o:jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 13.11.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 mytka, kuchnia imponująca!!! z resztą jak i pozostałe wnętrza, oraz zewnętrza Twojego domu!!! ( który pozwoliłam sobie podejrzeć) super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 13.11.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Ok,ale gdyby piekarnik znajdował się ciut powyżej blatu, to nic nie stoi na przeszkodzie by był w pierwszym słupku ? nie mówię o szafce nad blatem Witam , tak się delikatnie "wtrącę" i wyjaśnię sposób montażu sprzętów w słupku .. W momencie projektowania mebli mamy informację jakie sprzęty będą brane pod uwagę i jeżeli ma być tylko piekarnik można go spokojnie zamontować wyżej nawet nad blatem , natomiast jeżeli dochodzi mikrofala trzeba go obniżyć ponieważ mikrofala będzie za wysoko i istnieje wtedy niebezpieczeństwo wylania na siebie gorącej zupki .. Pozdrawiam , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.11.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Oxa super Mytka pięknie!! jak utrzymanie czystości na czarnym lakierze? widać kurz, smugi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 13.11.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Dzięki dziewczyny W momencie projektowania mebli mamy informację jakie sprzęty będą brane pod uwagę Podoba mi się to zdanie, chociaż z nami nie było tak łatwo Do ostatniej chwili trzymaliśmy w niepewności. Dodam, że kuchnia zrobiona przez NATALY i wygląda lepiej niż na fotkach robionych telefonem MYTKA - pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 13.11.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Dzięki dziewczyny Podoba mi się to zdanie, chociaż z nami nie było tak łatwo Do ostatniej chwili trzymaliśmy w niepewności. Dodam, że kuchnia zrobiona przez NATALY i wygląda lepiej niż na fotkach robionych telefonem MYTKA - pięknie Hm ,.... już nie chciałem o wszystkim opowiadać .. W każdym razie doszliśmy do zamierzonego celu ... i wszyscy jesteśmy zadowoleni ze współpracy .. Dziękuję za miłe słowa i pozdrawiam , Piotr Mytka - kuchnia z klasą .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eveee 13.11.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Mytka brawo, przepięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eveee 13.11.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 karo93 spamujesz. Dlaczego sądzisz, że inni tego nie widzą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mytka 13.11.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 (edytowane) Oxa super Mytka pięknie!! jak utrzymanie czystości na czarnym lakierze? widać kurz, smugi? DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM! Z utrzymaniem czystości koszmaru absolutnie nie ma! To nie lakierowane fronty a szklane:) NIe robia sie na nich żadne mikroryski więc z czasem nie 'zmatowieją'. łatwo je utrzymać w czystości jak trzeba:) Jako że powierzchni szklanych mamy dużo sprawiliśmy sobie taki zakup - skuteczny! http://www.tool-net.co.uk/data/tools/KarcherWV50.jpg Używamy od okazji do okazji ale pozwala usprawnić okazyjne porzadki w tym zakresie;) Edytowane 13 Listopada 2012 przez Mytka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 13.11.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Już powinno być dobrze http://images33.fotosik.pl/459/9ee53b8177c7c000med.jpg Piękna kuchnia ja będę miała bardzo podobny układ tylko u mnie odbicie lustrzane i będzie jeszcze półwysep. Patrząc na zdjęcia - faktycznie sam okap jest wystarczający, z szafkami byłoby tego za dużo. Jeszcze raz PIĘKNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eveee 13.11.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 To nie lakierowane fronty a szklane:) Mytka, a dlaczego ja myślałam, że szklane fronty muszą mieć tą aluminiową listwę wokół? (tak mi mówiono). Jak to u ciebie jest rozwiązane? przez tę listwę właśnie zrezygnowałam ze szkła. Nie mogę wchodzić do tego wątku po prostu, bo jak mi się jeszcze raz koncepcja zmieni, to już mnie firma od kuchni wyklnie Piękna kuchnia ja będę miała bardzo podobny układ tylko u mnie odbicie lustrzane i będzie jeszcze półwysep. Patrząc na zdjęcia - faktycznie sam okap jest wystarczający, z szafkami byłoby tego za dużo. Jeszcze raz PIĘKNIE Ja też będę miała podobny układ i u mnie też lustrzane odbicie Tylko właśnie u mnie będą szafki, głębokie chyba na 30cm. Nie no ewidentnie, nie mogę tu zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 13.11.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Mytka zamurowało mnie :jawdrop: :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mytka 13.11.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 ..bo faktycznie muszą Założenie było takie by zarówno ich jak i uchwytów widac nie było. U nas są więc również czarne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenaa83 13.11.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 ..nie przeszakadzając wrzucę naszą przy okazji wklejania jej we własnym wątku;) oxa również od nas uznania! http://archipunktura.pl/public/IMG_9069.jpg http://archipunktura.pl/public/IMG_8969.jpg http://archipunktura.pl/public/IMG_2998.jpg Wow!bardzo elegancka kuchnia,piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 13.11.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Piękne, tylko wszystkie jakoś tak dziwnie podobne do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 13.11.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Już powinno być dobrze zniknie biały żyrandol, dojdą kinkiety, kontakty, szyba i roletka. http://images33.fotosik.pl/459/9ee53b8177c7c000med.jpg http://images37.fotosik.pl/1857/fa233f6bd93a0ff7med.jpg http://images44.fotosik.pl/491/8495d6b4459a0756med.jpg oxa-jaka roletkę planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mytka 13.11.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 piu ..pewnie ze względu na zalożenia projektowe całego domu;) Dlatego mamy świadomość, że to wnętrza nie w każdego człeka klimacie, ale z pewnościa w naszym;) Minimalizm to poprostu oblubiony przez nas styl w architekturze. Obracaliśmy się więc w wąskiej gamie materiałów i barw Wspomniany minimalizm przekuliśmy oczywiście na swoją modłę ..stąd fani prawdziwego z kolei minimalizmu mogą się go tu z trudem dopatrzeć:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eveee 13.11.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 ..bo faktycznie muszą Założenie było takie by zarówno ich jak i uchwytów widac nie było. U nas są więc również czarne:) aaaa cwaniaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts