oxa 13.11.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 oxa-jaka roletkę planujesz? Mam nadzieję, że Inka się nie obrazi, ale mam smaka na taką, obok zegara jest długa firana z woalu. http://i3.fmix.pl/fmi1306/ec2749890008c2345076bd35/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mytka 13.11.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 szkło je zewnętrznie kryje;) "Widać" je dopiero po otwarciu szafek . Malowane są proszkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 13.11.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 mytka Absolutnie nie chcę deprecjonować żadnej z ostatnich realizacji w tym wątku Wszystkie kuchnie dopracowane, ergonomiczne, spójne stylistycznie Jednakże siedzę w tych klimatach już tyle lat i podobnych kuchni widziałam setki... Takie deja vu I wciąż czekam na takie pstryknięcie jak w Twojej awatarowej głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 13.11.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 piu, bardzo Cię cenię, musze jednak zauważyć że "takie pstryknięcie" każdy ma inne, wszystko jest kwestią gustu i dzieki Bogu każdy ma inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 13.11.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Z tym pstryknięciem to chyba chodzi o to,żeby pojawiło się coś czego jeszcze absolutnie nie było,coś bardzo,bardzo zaskakującego(przełomowego?). poprzednia strona wątku mi umknęła-śliczna kuchnia Oxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 13.11.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 ..nie przeszakadzając wrzucę naszą przy okazji wklejania jej we własnym wątku;) oxa również od nas uznania! http://archipunktura.pl/public/IMG_9069.jpg http://archipunktura.pl/public/IMG_8969.jpg http://archipunktura.pl/public/IMG_2998.jpg Mytka zadam moze troszke głupie pytanie a manowicie - czy sufit w kuchni byl projektowany indywidualnie czy to z gotowego projektu (czytam Twoj temat ale jestem chyba na 10 stronie) - chorsy kosztowaly majątek mam teraz zakupic parę raptem 7 lampek do łazienki i wycenę na 2,5 K gdzie kupujesz chorsa na sląsku - kto robił kuchnię ? wykonawca ze sląska ? pozdrawiam licząc na odpowiedz i ostatnie jaką masz wysokośc w kuchni do podwieszanego sufitu a ile miałas od podłogi do stropu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.11.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Nataly, dziękuję za odpowiedź Oxa -Tobie również - niezdecydowana kobieto z piękna kuchnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mytka 13.11.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 (edytowane) - projekt własny - wszystko co trzeba było zaprojektować, zaprojektowałem przed rozpoczeciem budowy, tak by można było wprowadzić również ewentualne przeróbki konstruktorskie (np lekko przesunaliśmy filar w kuchni ze względu na projekt kuchni i wybór płytek podlogowych etc.). - chors`ów zamontowaliśmy raptem 2szt w wiatrołapie i 2szt w holu. Te co widać to zdecydowanie tańsze oprawy- wykonawca ze śląska- nie pamiętam:) parter mamy wyższy ale sporo obniżyliśmy sufit ze względu na przewody wentylacji mech. Wysokośc akurat w kuchni to ok 255cm.Grubość ocieplenia , ogrzewania, wylewek to w naszym przypadku okolo 25cm bodaj.Od surowej podlogi do stropu mieliśmy coś około 320cm. Generalnie w salonie mamy sufit na wys ok270cm Edytowane 13 Listopada 2012 przez Mytka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 13.11.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 piu, bardzo Cię cenię, musze jednak zauważyć że "takie pstryknięcie" każdy ma inne, wszystko jest kwestią gustu i dzieki Bogu każdy ma inny. Dziękuję malkul. Nie wiem, jak to wyrazić słowami, by kogoś nie urazić, bo te kuchnie są naprawdę dobre i z przyjemnością oglądam tu kuchnie w różnych stylach Każda jest efektem ciężkiej pracy, godzin zastanawiania się nad każdym szczegółem, walki z fachowcami, ograniczonymi środkami itd. Naprawdę to doceniam. może taki mały przykład ... http://media-cache0.pinterest.com/upload/112660428148475768_flJJJdxF_c.jpg Nie chodzi o styl w jakim jest dane wnętrze, o ilość wydanych pieniędzy, ale o indywidualność. Też biała, też minimalistyczna, a jednak zapada w pamięć i nie pomylę jej z tą u sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mytka 13.11.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 myślę że w tym konkretnym przypadku to raczej kwestia 'otoczenia'. Czy sama kychnia jest inna niż inne? Poszukać innych białych prostych w formie kuchni? Mówimy o czymś co jest wynikiem chyba przede wszystkim indywidualnej percepcji piu jak ktoś słusznie zauważył ujmując w innym slowie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 13.11.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 w tym konkretnym przypadku? oświetlenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margulka 13.11.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 ..nie przeszakadzając wrzucę naszą przy okazji wklejania jej we własnym wątku;) http://archipunktura.pl/public/IMG_9069.jpg http://archipunktura.pl/public/IMG_8969.jpg Przezabawnie te sprzęty do zabudowy wyglądają tak na widoku. Jak w reklamie sklepu ze sprzętem AGD lub jakby ktoś chciał aby wszyscy widzieli, że ma w domu piekarnik, mikrofalę i coś tam jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mytka 13.11.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 (edytowane) piu ..właśnie o percepcji to świadczy;) dla mnie zasadniczym wyróżnikiem jest bryła. Z pewnością nie spotkam jej u sąsiadów. Swoją drogą jeśl to projekt w realizacji to gratuluje inwestorom wyboru! Edytowane 13 Listopada 2012 przez Mytka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.11.2012 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Przezabawnie te sprzęty do zabudowy wyglądają tak na widoku. Jak w reklamie sklepu ze sprzętem AGD lub jakby ktoś chciał aby wszyscy widzieli, że ma w domu piekarnik, mikrofalę i coś tam jeszcze. ni z gruchy ni z pietruchy ten twój post, zawsze możesz u siebie owe sprzęty wyrzucić Mytka brak słów:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 13.11.2012 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Margulka nie ośmieszaj się proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mytka 13.11.2012 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 o! Margulka i stąd wiadomo że to z pewnością nie jest to co zrobiłabyś pod siebie;) Nam takie usytuowanie pasowało nie tyle ze względów estetycznych a ergonomii. Ci wszyscy byli mniej ważni niż codzienność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 13.11.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Jest jedna kuchnia na forum zaskakująca kształtem wyspy,niestety nie pamiętam nicka forumowiczki-dom z płaskim dachem w lesie Margulka,a jak należy umieścić sprzęt,żeby nie zostać posądzonym o przechwałki?czy piekarnik wystarczy ukryć pod stołem? :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 13.11.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 marynata mówisz o Anuli chyba dziennik anuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.11.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Jest jedna kuchnia na forum zaskakująca kształtem wyspy,niestety nie pamiętam nicka forumowiczki-dom z płaskim dachem w lesie Margulka,a jak należy umieścić sprzęt,żeby nie zostać posądzonym o przechwałki?czy piekarnik wystarczy ukryć pod stołem? :o pewno chodzi o kuchnię Anuli a może sprzęty do garażu:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 13.11.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Tak,dokładnie anula05,dlatego nie mogłam trafić w punkthttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?163255-Dziennik-Anuli/page17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts