Nataly Design 16.11.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Strasznie mi się podoba - najbardziej chyba zlew podblatowy. Z czego jest blat - konglomerat czy zwykły blat? czy pod zlew podblatowy musi być specjalna płyta??? Witam , w tym wypadku jest to blat z granitu . Do zlewów podwieszanych nie można stosować blatów laminowanych . Pozdrawiam , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.11.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Nataly a mój super wykonawca twierdził, że można na szczęście posłuchałam się własnego rozumu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 17.11.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Nataly świetna kuchnia. Nie lubię witrynek ale tu mi pasuje. Podoba mi się rozmieszczenie płytek. W ogóle wszystkie elementy ciekawie zestawione. Mogłabym się czepiać detali ale nie będę bo całość tworzy bardzo przyjemny klimat. Jak dla mnie jedna z lepszych kuchni ostatnio A masz może zdjęcia w świetle dziennym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka_32 17.11.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Ale piękne są te wasze kuchnie. Nie mogę doczekać się kiedy moja będzie już całkowicie gotowa i umeblowana...ehh. W tych czasach trudno jest zakupić dobrą rzecz i być zadowolonym zarówno z ceny jak i / a nawet przede wszystkim z jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 17.11.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Jak dla mnie naładniejsza z kuchni Nataly Nie podoba mi się położenie płytek, urwane, jakby ich zabrakło i podświetlenie sufitu, ale to już pomysły inwestora, bo sama kuchnia śliczna. A tak swoją drogą, to przy tej ilości szafek i półek to u mnie nic a nic by nie stało na wierzchu, poza tym czajnikiem bosh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 17.11.2012 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Natali rozumiem, że nie masz wpływu na wygląd całości.. Kuchnia niby fajna, ale wygląda jakby miała meble z dwóch różnych kompletów/serii. Biały lakier z ciemnymi obramowaniami i zupełnie nie grajace mi tutaj witryny, nawet wspomnianą inność podkreślono odmiennymi uchwytami. Gryzie mi się to, reszta bardzo pozytywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eveee 17.11.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Nataly, wiesz może co to za ekspres do kawy? Szukam czarnego z młynkiem w dobrej cenie z góry dzięki. Kuchnia bardzo ciekawa - zgadzam się z piu w sprawie płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawa80 17.11.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Witajcie, my też chcieliśmy się pochwalić naszą kuchnią. Po 2 miesiącach użytkowania musze przyznać, że jest bardzo dobra w utrzymaniu witam, mam pytanko do oliwkowo, bąź kogoś inneo kto na ścianie za kuchenką ma to samo cz czego jest blat kuchenny. jak to się użytkuje???? nic sie nie dzieje p;pod wpływem bezposredniego ciepła z palników gazowych. chciałabym tak u siebie zrobić ale nie wiem czy zda egzamin. proszę poradźcie pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 17.11.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 bardzo ładna kuchnia mam pytanko co to za szary blat z czego jest. a tak na marginesie drogo was ta kuchnia wyniosła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 17.11.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 pytanie było do agusi_x sorki że nie dopisałam, planuje też białe meble z połyskiem i właśnie mam na myśli szary blat ale nie wiem jaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 17.11.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Fronty białe lakierowane na połysk , uchwyt klasyczny przykręcany . Szkło w szafkach witrynowych fazowane . Blat granitowy star galaxy , komora zlewu podwieszana . Wszystko piękne....tylko ta lodówka...czemu nie w tej fantastycznie pięknie białej zabudowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.11.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Powiedziałabym, że po to aby wprowadzić trochę życia. Sama lodówka jest super (Reni chyba też taką ma) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 17.11.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Natali rozumiem, że nie masz wpływu na wygląd całości.. Kuchnia niby fajna, ale wygląda jakby miała meble z dwóch różnych kompletów/serii. Biały lakier z ciemnymi obramowaniami i zupełnie nie grajace mi tutaj witryny, nawet wspomnianą inność podkreślono odmiennymi uchwytami. Gryzie mi się to, reszta bardzo pozytywnie. Mam dokładnie takie same odczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 17.11.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 (edytowane) Mam dokładnie takie same odczucia. i ja, chociaż nie zabieram głosu często, a kuchnie Nataly bardzo mi się podobają, bardzo... ale ta jest jakaś dziwna. misz masz. zbyt wiele róznych bajek, które wg mnie nie bardzo do siebie pasują. wiem, że Pan Panie Piotrze nie bardzo ma wpływ na ostateczny wygląd, bo to Inwestora wola, ale ta realizacja to nie z mojej krainy:no: serdecznie pozdrawiam p.s. rozgryzłam mechanizm szafki, Panie Piotrze:yes: p.s. 2 wiem, że się naraże, ale jeszcze na dodatek wszystkiego star galaxy... no masakra. on ma złote ciapki.... koszmar. na zdjęciach tego nie widać, w realu DLA MNIE - nie do przyjęcia . ale to tylko moja opinia Edytowane 17 Listopada 2012 przez amglad1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 17.11.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Wszystko piękne....tylko ta lodówka...czemu nie w tej fantastycznie pięknie białej zabudowie? O tym już nie wspomniałam nawet, bo od początku kompletnie nie rozumiem idei eksponowania tych olbrzymich lodówek Dla mnie to dziwny trend, bardzo mi się nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaliko 17.11.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 orzeszkowa-cudo,cudo,cudo:) mogłabym u Ciebie zamieszkać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaliko 17.11.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 (edytowane) mogę się przeprowadzić,nawet w piwnicy mogę mieszkać,jedynie rządam pozwolenia na korzystanie z kuchni:) Edytowane 17 Listopada 2012 przez jaliko błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
p_rzemon 17.11.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Proszę o informację w jaki sposób technicznie okleja się blat 6cm (grubość nie dostępna w gotowym elemencie) - okleina lapus Moja realizacja wykonana jak poniżej na zdjęciach. Może macie jakieś zdjęcia jak to u Was wygląda ale jestem strasznie nie pocieszony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vega79 17.11.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 (edytowane) Witam XISIOJak pisałam wczesniej - jestem zauroczona tą kuchnią - zainspirowała mnie.... Proszę tylko powiedz z czego jest blat - kamień, konglomerat czy blat??? Cały czy w kawałkach??? Edytowane 17 Listopada 2012 przez vega79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vega79 17.11.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 (edytowane) Amglad1p.s. 2 wiem, że się naraże, ale jeszcze na dodatek wszystkiego star galaxy... no masakra. on ma złote ciapki.... koszmar. na zdjęciach tego nie widać, w realu DLA MNIE - nie do przyjęcia . ale to tylko moja opinia Kuchnia bardzo ładnaa ale...Ja nie lubię cimnych blatów - wszystkie plamy widać.. i jest jakoś tak ponuro... Byłam wczoraj u kamieniarza i Star galaxy ma ciapki srebrnawe - ale moze u was blok kamienny był ze złotym odcieniem... MNIE trochę przeraziła cena - u mnie 1400 zł za m2 takiego granitu... Jeszcze nie wiem po ile są blaty zwykłe ale to wydaje mi się DUŻO....Zwłaszcza ze blat w kuchni po paru latach się zmnienia... Edytowane 17 Listopada 2012 przez vega79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts