Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Strasznie mi się podoba - najbardziej chyba zlew podblatowy.

Z czego jest blat - konglomerat czy zwykły blat? czy pod zlew podblatowy musi być specjalna płyta???

Witam , w tym wypadku jest to blat z granitu . Do zlewów podwieszanych nie można stosować blatów laminowanych .

Pozdrawiam , Piotr

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nataly świetna kuchnia. Nie lubię witrynek ale tu mi pasuje. Podoba mi się rozmieszczenie płytek. W ogóle wszystkie elementy ciekawie zestawione. Mogłabym się czepiać detali ale nie będę bo całość tworzy bardzo przyjemny klimat. Jak dla mnie jedna z lepszych kuchni ostatnio :)

A masz może zdjęcia w świetle dziennym?

Jak dla mnie naładniejsza z kuchni Nataly :)

Nie podoba mi się położenie płytek, urwane, jakby ich zabrakło i podświetlenie sufitu, ale to już pomysły inwestora, bo sama kuchnia śliczna.

A tak swoją drogą, to przy tej ilości szafek i półek to u mnie nic a nic by nie stało na wierzchu, poza tym czajnikiem bosh.

Natali rozumiem, że nie masz wpływu na wygląd całości..

Kuchnia niby fajna, ale wygląda jakby miała meble z dwóch różnych kompletów/serii. Biały lakier z ciemnymi obramowaniami i zupełnie nie grajace mi tutaj witryny, nawet wspomnianą inność podkreślono odmiennymi uchwytami. Gryzie mi się to, reszta bardzo pozytywnie.

Witajcie, my też chcieliśmy się pochwalić naszą kuchnią. Po 2 miesiącach użytkowania musze przyznać, że jest bardzo dobra w utrzymaniu :-)

witam, mam pytanko do oliwkowo, bąź kogoś inneo kto na ścianie za kuchenką ma to samo cz czego jest blat kuchenny. jak to się użytkuje???? nic sie nie dzieje p;pod wpływem bezposredniego ciepła z palników gazowych. chciałabym tak u siebie zrobić ale nie wiem czy zda egzamin.

proszę poradźcie

pozdr

Natali rozumiem, że nie masz wpływu na wygląd całości..

Kuchnia niby fajna, ale wygląda jakby miała meble z dwóch różnych kompletów/serii. Biały lakier z ciemnymi obramowaniami i zupełnie nie grajace mi tutaj witryny, nawet wspomnianą inność podkreślono odmiennymi uchwytami. Gryzie mi się to, reszta bardzo pozytywnie.

Mam dokładnie takie same odczucia.

Mam dokładnie takie same odczucia.

i ja, chociaż nie zabieram głosu często, a kuchnie Nataly bardzo mi się podobają, bardzo...

ale ta jest jakaś dziwna. misz masz. zbyt wiele róznych bajek, które wg mnie nie bardzo do siebie pasują.

wiem, że Pan Panie Piotrze nie bardzo ma wpływ na ostateczny wygląd, bo to Inwestora wola, ale ta realizacja to nie z mojej krainy:no:

serdecznie pozdrawiam

p.s.

rozgryzłam mechanizm szafki, Panie Piotrze:yes:

p.s. 2

wiem, że się naraże, ale jeszcze na dodatek wszystkiego star galaxy... no masakra. on ma złote ciapki.... koszmar. na zdjęciach tego nie widać, w realu DLA MNIE - nie do przyjęcia . ale to tylko moja opinia

Edytowane przez amglad1

Wszystko piękne....tylko ta lodówka...czemu nie w tej fantastycznie pięknie białej zabudowie?

O tym już nie wspomniałam nawet, bo od początku kompletnie nie rozumiem idei eksponowania tych olbrzymich lodówek :rolleyes:

Dla mnie to dziwny trend, bardzo mi się nie podoba.

Proszę o informację w jaki sposób technicznie okleja się blat 6cm (grubość nie dostępna w gotowym elemencie) - okleina lapus

Moja realizacja wykonana jak poniżej na zdjęciach.

Może macie jakieś zdjęcia jak to u Was wygląda ale jestem strasznie nie pocieszony.

tn_DSCN8741.JPGtn_DSCN8742.JPGtn_DSCN8743.JPGtn_DSCN8744.JPGtn_DSCN8745.JPG

Witam XISIO

Jak pisałam wczesniej - jestem zauroczona tą kuchnią - zainspirowała mnie....

Proszę tylko powiedz z czego jest blat - kamień, konglomerat czy blat??? Cały czy w kawałkach???

Edytowane przez vega79

Amglad1

p.s. 2

wiem, że się naraże, ale jeszcze na dodatek wszystkiego star galaxy... no masakra. on ma złote ciapki.... koszmar. na zdjęciach tego nie widać, w realu DLA MNIE - nie do przyjęcia . ale to tylko moja opinia

Kuchnia bardzo ładnaa ale...

Ja nie lubię cimnych blatów - wszystkie plamy widać.. i jest jakoś tak ponuro...

Byłam wczoraj u kamieniarza i Star galaxy ma ciapki srebrnawe - ale moze u was blok kamienny był ze złotym odcieniem...

MNIE trochę przeraziła cena - u mnie 1400 zł za m2 takiego granitu... Jeszcze nie wiem po ile są blaty zwykłe ale to wydaje mi się DUŻO....

Zwłaszcza ze blat w kuchni po paru latach się zmnienia...

Edytowane przez vega79