piu 17.11.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 p_rzemon to jakaś masakra jest, a blaty 6 cm są w sprzedaży z tego co widzę http://www.mimar-phu.pl/oferta/blaty-robocze.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 17.11.2012 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 (edytowane) Proszę o informację w jaki sposób technicznie okleja się blat 6cm (grubość nie dostępna w gotowym elemencie) - okleina lapus Moja realizacja wykonana jak poniżej na zdjęciach. Może macie jakieś zdjęcia jak to u Was wygląda ale jestem strasznie nie pocieszony. [ATTACH=CONFIG]148900[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]148901[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]148902[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]148903[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]148904[/ATTACH] to jest ewidentnie źle zrobione można zrobić to dużo lepiej! chyba trzeba reklamować! Edytowane 18 Listopada 2012 przez zieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 18.11.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Amglad1 p.s. 2 wiem, że się naraże, ale jeszcze na dodatek wszystkiego star galaxy... no masakra. on ma złote ciapki.... koszmar. na zdjęciach tego nie widać, w realu DLA MNIE - nie do przyjęcia . ale to tylko moja opinia Kuchnia bardzo ładnaa ale... Ja nie lubię cimnych blatów - wszystkie plamy widać.. i jest jakoś tak ponuro... Byłam wczoraj u kamieniarza i Star galaxy ma ciapki srebrnawe - ale moze u was blok kamienny był ze złotym odcieniem... MNIE trochę przeraziła cena - u mnie 1400 zł za m2 takiego granitu... Jeszcze nie wiem po ile są blaty zwykłe ale to wydaje mi się DUŻO.... Zwłaszcza ze blat w kuchni po paru latach się zmnienia... ja mam biało czarną kuchnię właśnie z czarnym granitowym blatem - nie jest ponura dla mnie. z plamami to fakt - trzeba się nad blatem napracować, ale jak jest czysty to tak pięknie wygląda, że rekompensuje ten ponadludzki wysiłek (napracować- przetrzeć recznikiem papierowym i popsikać psikiem do okien) ja mieszkam w dziurze czaso-przestrzennej, mam daleko do dużego miasta - u mnie star galaxy był z ciapkami złotymi, a własciwie to były złote ciapki z dodatkiem czarnego granitu, może właśnie dlatego tak źle go zapamiętałam. cena jak cena - co dla kogo jest drogie, to rzecz względna...zwykłe blaty sa po kilkaset zł za metr, ale granitowego blatu nie wymienia się chyba po kilku latach, w przeciwieństwie do innych blatów, tak mi się wydaje iz takim założeniem zdecydowałam sie na blat granitowy - no i wygląda p prostu bosko. zlew mam też granitowy, z tej samej płyty cięty - dla mnie super. DLA MNIE - podkreślam. nie zamieniłabym go na żaden inny blat. http://img818.imageshack.us/edit_preview.php?l=img818/2565/17092012397.jpg&action=rotate http://img209.imageshack.us/edit_preview.php?l=img209/2764/17092012401.jpg&action=rotate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 18.11.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 amglad, :jawdrop: boooskie masz lotnisko pokaż więcej fotek kuchni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 18.11.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Czy nie wydaje się wam to okno ciut małe? Fantastyczny jest ten blat. Marzymy o podobnym ale sprawia wrażenie, że jest jakoś tak ponuro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 18.11.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 (edytowane) Czy nie wydaje się wam to okno ciut małe? Fantastyczny jest ten blat. Marzymy o podobnym ale sprawia wrażenie, że jest jakoś tak ponuro... to miał być świetlik nie okno. no i chciałam mieć kawałek ściany nad zlewem, bo mam same okna....i zapewniam, nie jest ponuro - ale zawsze w ramach walki z ponurością można dać kolorowe akcenty, albo kolorowe meble albo pomalować ściany na kolory, albo dać star galaxy z błyszczącymi złotymi ciapkami - wtedy na pewno ponuro nie będzie;);) jak spojrzysz na mój avatar, to wewnątrz domu kuchnia jest naprzeciwko tej ściany z okien, właściwie to mam same okna, nawet nie ma gdzie plakatu albo rogów jelenich powiesić....;) http://img42.imageshack.us/edit_preview.php?l=img42/7900/kuchniaz.jpg&action=rotate a to jest okno zaraz obok tego świetlika. na brak światła nie mogę narzekać;)co mnie bardzo raduje. jest na szerokość całej ściany, ok 4m witryny widoczne w avatarze też maja ok 3 m długości na ponad dwa wysokości, trójkaty na górze też są niemałe - sama szyba do nich ponad 300 kg ważyła - tak mi się przypomniało, jak czytałam komentarze roberta skitka o Jego oknach a właściwie ścianach okiennych, pozdrawiam Robert Edytowane 18 Listopada 2012 przez amglad1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 18.11.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 amglad, :jawdrop: boooskie masz lotnisko pokaż więcej fotek kuchni! Justynka, kuchnię juz kiedyś pokazywałam,nie skończona jeszcze jest, pokażę, jak ukończę tą nierówną walkę ze stolarzem i elektrykiem.... pozdrawiam serdecznie miasto uć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 18.11.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 czadzik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.11.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Amglad dla mnie u Ciebie w żadnym wypadku ponuro nie jest, a nowocześnie ! jedynie masz lekki bałagan na ścianie z lodówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 18.11.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Amglad dla mnie u Ciebie w żadnym wypadku ponuro nie jest, a nowocześnie ! jedynie masz lekki bałagan na ścianie z lodówką. dziekuje Venus, wiem, że mikro powinna konczyć się na wysokości sbs-a, i szafki powinny być symetryczne ale nie miałam projektanta, który by mi to podpowiedział, a sama jakoś na to uwagi wcześniej nie zwróciłam i nie przeszkadzało mi to. zdaję sobie sprawę z niedociągnięć i braków, ale i tak mi się podoba i świetnie się w niej czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 18.11.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 czadzik! jeśli to do mnie - to dzięki aricia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 18.11.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 to miał być świetlik nie okno. nasza kuchnia jest niemal identyczna. być może dlatego, że zamiast okna jest u Ciebie świetlik tak to odebrałem. Generalnie koncepcja wielkich okien tłumaczy zastosowanie świetlika. Mimo wszystko, z całym szacunkiem, zastosowałbym jednak typowe okno 150x150. BTW. Wielki szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 18.11.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 to miał być świetlik nie okno. no i chciałam mieć kawałek ściany nad zlewem, bo mam same okna....i zapewniam, nie jest ponuro - ale zawsze w ramach walki z ponurością można dać kolorowe akcenty, albo kolorowe meble albo pomalować ściany na kolory, albo dać star galaxy z błyszczącymi złotymi ciapkami - wtedy na pewno ponuro nie będzie;);) jak spojrzysz na mój avatar, to wewnątrz domu kuchnia jest naprzeciwko tej ściany z okien, właściwie to mam same okna, nawet nie ma gdzie plakatu albo rogów jelenich powiesić....;) http://img42.imageshack.us/edit_preview.php?l=img42/7900/kuchniaz.jpg&action=rotate a to jest okno zaraz obok tego świetlika. na brak światła nie mogę narzekać;)co mnie bardzo raduje. jest na szerokość całej ściany, ok 4m witryny widoczne w avatarze też maja ok 3 m długości na ponad dwa wysokości, trójkaty na górze też są niemałe - sama szyba do nich ponad 300 kg ważyła - tak mi się przypomniało, jak czytałam komentarze roberta sitka o Jego oknach a właściwie ścianach okiennych, pozdrawiam Robert dałoby radę przemalować na biało albo w ogóle zrezygnować z tych 3 czarnych lampek? Będzie o niebo lepiej p.s. zrób proszę mały edit - R. Skitek , także Go w tym miejscu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 18.11.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 (edytowane) nasza kuchnia jest niemal identyczna. być może dlatego, że zamiast okna jest u Ciebie świetlik tak to odebrałem. Generalnie koncepcja wielkich okien tłumaczy zastosowanie świetlika. Mimo wszystko, z całym szacunkiem, zastosowałbym jednak typowe okno 150x150. BTW. Wielki szacun dzieki bluenet, ciekawa jestem jak bedzie wyglądało z takim oknem - na pewno fajnie. zmieniłeś na takie u siebie? pozdrawiam piu, kuchnia i cały dom jest biały.... 3 lampki cudownie oświetlają mi blat - za żadne skarby ich nie rusze ...;) nie jestem fanką zabudowy k-g, ani ledowych podświetleń przy sufitach lub podłogach i niestety nie przepadam za zwisami - dlatego są czarne kwadraty... dziekuję za Roberta - dokonałam editu, absolutnie nie chciałam urazić przekręcając nazwisko, palec mi się omsknął... Robert - jeszcze raz pozdrawiam:bye: Edytowane 18 Listopada 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzów 18.11.2012 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 (edytowane) moja stara, już dwuletnia kuchnia http://images34.fotosik.pl/461/b4f8267de8a850c7med.jpg http://images35.fotosik.pl/1711/a93bbfee3f280ad8.jpg http://images42.fotosik.pl/670/1b82586d834f0dc0.jpg http://images44.fotosik.pl/498/04396bd32d05f66a.jpg http://images40.fotosik.pl/1228/86ad6fde81493f51.jpg Edytowane 18 Listopada 2012 przez Zakrzów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 18.11.2012 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Nasz granitowy blaty w kuchni jest bardzo praktyczny ( granit młotkowany), nic na nich nie widać, szybko się sprząta, czysci, cudownie wałkuje sie na nim ciasto i kuchnia nie jest ponura, co to to nie. Star galaxy ma drobinki w dwóch kolorach srebrne i złote. Jak ktoś chce całkiem czarny polecam Nero Zimbabwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 18.11.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 http://images40.fotosik.pl/1228/86ad6fde81493f51.jpg Śliczna, ale blat roboczy mikro! Jak tu przygotowywać posiłki ? Wygodnie to chyba tylko zupę z proszku, bez urazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 18.11.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Przyjemna kolorystyka, brak górnych szafek jak dla mnie fajne rozwiązanie, dziwią mnie tylko te hokery przy szafkach - korzystacie z nich skoro zaraz obok stoi stół? Trochę to chyba niezbyt wygodne skoro szafki maja wystające uchwyty i blat nie jest nawet troszkę wypuszczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 19.11.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 bardzo ładna kuchnia mam pytanko co to za szary blat z czego jest. a tak na marginesie drogo was ta kuchnia wyniosła? Blat jest najzwykleszy. Koszt granitu do mojej kuchni był, jak dla mnie, powalający. Polecam ten kolor, jest bardzo łatwy w utrzymaniu. Cena kuchni na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 19.11.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Zakrzów ja podobnie jak dziewczyny - od strony wizualnej bardzo ładnie. Ciepła, przyjemna kolorystyka, fajnie wygląda brak górnych szafek. Od strony praktycznej jak dla mnie słabo. Mało blatu roboczego, niewygodne położenie zlewu (nie wyobrażam sobie myć np. większej blaszki po cieście i nie zachlapać podłogi) hokery przy szafkach gdzie są uchwyty jak dla mnie też nie bardzo. No ale skoro wam tak wygodnie to ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts