szpilka87 28.11.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 przepiekna kuchnia!! co to jest na scianie pezy biacie i jaki kolor tego:) Na ścianie jest szkło lacobel w kolorze szarym metalicznym. Łączone z trzech części, gdyż z jednej cena wzrosłaby 4-5 krotnie ponieważ lacobel występuje w standardowym wymiarze 255 cm, a moja ściana wynosi około 400 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szpilka87 28.11.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 szpilka śliczna kuchnia! Bardzo podoba mi sie podcięcie w górnej szafce. No i oczywiście bateria. Wrzosy w tych doniczkach wyglądaja genialnie. No i kolor blatu fajny. Dodaje lekkości kuchni. W ogóle wszystko mi sie podoba! Nawet czarny okap mnie nie razi Uwierz, że chciałam biały okap i płytę, ale ostatecznie stwierdziłam iż za dużo tej bieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.11.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Blat niestety laminowany z powodu niższej ceny niż kwarcytowy. Kolor to Balat Toba 123 S zamówiony w Poznaniu z dekorów Biuro - Styl dziekuję , u mnie tez bedzie taka opcja... a powiedz jak w praktyce sie spisuje w czyszczeniu itp:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szpilka87 28.11.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 dziekuję , u mnie tez bedzie taka opcja... a powiedz jak w praktyce sie spisuje w czyszczeniu itp:cool: W czyszczeniu nie mam z nim najmniejszych problemów, plusem jest kolor, gdyż nie widać żadnych zabrudzeń. Poza tym na chwilę obecną nie rysuje się, nie odpryskuje i nie widać żadnych przebarwień. Jednym słowem jestem zadowolona, jednak muszę pamiętać, żeby dalej estetycznie wyglądał nie stawiam gorących garnków, naczyń itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 28.11.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 szpilka, już pisałam na białych kuchniach, że Twoja jest genialna! tu się przyłączę do zachwytów i pokaz prosze resztę domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 28.11.2012 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Witam , chciałem pokazać kuchnię w dwóch materiałach , w fornirze z orzecha amerykańskiego i w białym lakierze w połysku , tak jak pisałem wcześniej nie jest to taka prosta sprawa w odpowiednim ułożeniu szafek w takim właśnie pomieszczeniu kuchennym . Oczywiście w takim układzie najlepszym rozwiązaniem jeśli chodzi o blat jest konglomerat ponieważ nie widać w nim łączeń .. Pozdrawiam , Piotr , zapraszam na naszą nową stronę http://www.nataly-design.pl/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 28.11.2012 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Piekny fornir,ale kuchnia faktycznie ma ulozenie nie za ciekawe-o czym myslal architekt projektujac budynek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.11.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Kuchnia w wykuszu to nieporozumienie, ale wybrnąłeś Piotrze, na tyle ile było to mozliwe. Przepiękny fornir:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 28.11.2012 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Kuchnia w wykuszu to nieporozumienie, ale wybrnąłeś Piotrze, na tyle ile było to mozliwe. Przepiękny fornir:) Dziękuję , oj muszę powiedzieć szczerze że nie lubię za bardzo takich kuchni bo trzeba się namierzyć , natworzyć i do tego większość prac jest robionych na miejscu . Wiele rzeczy trzeba robić na bazie szablonów no i wiadomo że jest sporo "strat" w dolnych partiach szafek ze względu na kąty .. Pozdrawiam , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.11.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Blat niestety laminowany z powodu niższej ceny niż kwarcytowy. Kolor to Balat Toba 123 S zamówiony w Poznaniu z dekorów Biuro - Styl mam pytanko bo szukam tego blatu i chyba nie mogę znależć... znalazłam takie ..ale jakis ciemny http://www.biuro-styl.pl/dekory_big/123S.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 28.11.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 http://www.biuro-styl.pl/pl/mr/probnik2012_2013.pdf Tu jest próbnik blatów tego producenta. Bazalt Toba 123 S - tak się nazywa ten blat. Ale inne bazalty też fajne, np. Bazalt Ap 120 S. Najlepiej i tak na żywo zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 28.11.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Myslę, ze to pomysł inwestora, aby sobie zrobić kuchnię w wykuszu. Dla mnie klapa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.11.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 http://www.biuro-styl.pl/pl/mr/probnik2012_2013.pdf Tu jest próbnik blatów tego producenta. Bazalt Toba 123 S - tak się nazywa ten blat. Ale inne bazalty też fajne, np. Bazalt Ap 120 S. Najlepiej i tak na żywo zobaczyć. własnie ten kolor jest powyżej, tylko jakis ciemny w porównaniu do fotek szpilka87...moze jakis filtr został zastosowany przy robieniu fotek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szpilka87 28.11.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 własnie ten kolor jest powyżej, tylko jakis ciemny w porównaniu do fotek szpilka87...moze jakis filtr został zastosowany przy robieniu fotek ?? Dokładnie to jest mój blat. W rzeczywistości nie jest taki ciemny. Osobiście podobał mi się również http://www.biuro-styl.pl/pl/wybor.php?dekor=134S kolor zbliżony do płyty asfaltowej z małymi drobinkami, na żywo na prawdę piękny, ale oczywiście to kwestia gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.11.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 dziekuję za informacje...straszni mi sie podoba to połączenie kolorystyczne blat- meble- szyba-zlewozmywak...niby było w podobnej kolorystyce kilka juz na forum..ale ta mnie bardzo urzekła... czy jest szansa jeszcze na fotki wysokiej zabudowy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 29.11.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 (edytowane) Kilka ujęć mojej skromnej białej kuchni. [ATTACH=CONFIG]151220[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]151221[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]151222[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]151223[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]151224[/ATTACH] śliczna ta Twoja kuchnia Edytowane 29 Listopada 2012 przez Ladybird76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szpilka87 29.11.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 ivy17 - oczywiście wieczorem postaram się wrzucić dodatkowe zdjęcia. Ladybird76 - wszystko o co pytasz napisałam wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.11.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Nataly wykonanie fajne, ale projekt dla mnie masakra. Fajnie, dużo blatów, ale chyba wolałabym w wykuszu zrobić siedzisko dla np dzieciaków na szafkach otwieranych na tipon. Wiadomo, wszystko kwestia gustu. 5 lat temu jak wybierałam projekt domu też chciałam taką kuchnię w wykuszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.11.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 ivy17 - oczywiście wieczorem postaram się wrzucić dodatkowe zdjęcia. mam pytanko i zarazm prośbę o foteczkę podłogi...i pytanie jak sie spisuje podłoga ?? bo juz naczytałam sie tyle o róznych gresach że jedne są maskakryczne w utrzymaniu, inne dobre ...i szukam czegos do kuchni a ten kolor ładnie wygląda P.S Mam jeszcze pytanko o twoje łazienkowe płytki/wygrzebałam Twoja łazienkę w odpowiednim wątku/ Płytki: Grespania Forum Gris - podłogowe - jakie sa w utrzymaniu, chodzi mi o plamki z wody itp, da sie wytrzec w jednym miejscu czy trzeba cała łazienkę pucować ?? zgory dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eveee 29.11.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Kochani użytkownicy swoich kuchni, poradźcie proszę, będę wdzięcznahttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?90734-MEBLE-KUCHENNE-w%C4%85tek-zbiorczy-jakie-fronty-gdzie-kupi%C4%87-jakie-rozwi%C4%85zania&p=5653570&viewfull=1#post5653570 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts