szpilka87 29.11.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 ivy17 - z podłogi w kuchni jestem najbardziej zadowolona do takiego stopnia, że mam ją również w holu Kolor to ciemny grafit z malutkimi drobinkami powiedzmy brokatu - srebrnego. W utrzymaniu jest genialna, żadne ślady po umyciu nie zostają, np. w łazience mam szare, jasne płytki na pół połysk, pół mat również z malutkimi drobinkami i gorączki dostaje bo co myje to są smugi. Nazwa płytek NordCeram Gemini Schwarz 30x60 W załączniku zdjęcie, ale słabej jakości. Wieczorem tak jak już mówiłam wrzucę konkretniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.11.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 W załączniku zdjęcie, ale słabej jakości. Wieczorem tak jak już mówiłam wrzucę konkretniejsze jestś kochana czekam zatem na fotki wieczorne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 29.11.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 szpilka Twoja kuchnia jest ładna i praktyczna zarazem Pięknie dobrałaś dekoracje i dodatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.11.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 5 lat temu jak wybierałam projekt domu też chciałam taką kuchnię w wykuszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 29.11.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Hejka , Venus to było pomieszczenie kuchenne z dużym przejściem do salonu więc nie mogliśmy tam nic inne wymyślić .. bo nie byłoby zlewu i zmywarki Tipon stosujemy ostatecznie bo nie wszystko da się otworzyć za jego pomocą .. Pozdrawiam , Piotr \\itNataly wykonanie fajne, ale projekt dla mnie masakra. Fajnie, dużo blatów, ale chyba wolałabym w wykuszu zrobić siedzisko dla np dzieciaków na szafkach otwieranych na tipon. Wiadomo, wszystko kwestia gustu. 5 lat temu jak wybierałam projekt domu też chciałam taką kuchnię w wykuszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 29.11.2012 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 ivy17 - z podłogi w kuchni jestem najbardziej zadowolona do takiego stopnia, że mam ją również w holu Kolor to ciemny grafit z malutkimi drobinkami powiedzmy brokatu - srebrnego. W utrzymaniu jest genialna, żadne ślady po umyciu nie zostają, np. w łazience mam szare, jasne płytki na pół połysk, pół mat również z malutkimi drobinkami i gorączki dostaje bo co myje to są smugi. Nazwa płytek NordCeram Gemini Schwarz 30x60 W załączniku zdjęcie, ale słabej jakości. Wieczorem tak jak już mówiłam wrzucę konkretniejsze Ze mnie gapa dzisiaj bo w temacie Twojej kuchni naczytałam się tyle, że potem zdublowałam pytanie na które właściwie co rusz była odpowiedź Na zdjęcia lepszej jakości poczekam bo kuchnia pięknie się prezentuje Czy masz ją w połączeniu z salonem czy wydzieloną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.11.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Reni Nataly coś o tych tiponach wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szpilka87 30.11.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 (edytowane) Ze mnie gapa dzisiaj bo w temacie Twojej kuchni naczytałam się tyle, że potem zdublowałam pytanie na które właściwie co rusz była odpowiedź Na zdjęcia lepszej jakości poczekam bo kuchnia pięknie się prezentuje Czy masz ją w połączeniu z salonem czy wydzieloną? Kuchnię mam połączoną z salonem. Wczoraj niestety nie dałam rady wrzucić zdjęć sprawy zawodowe mnie zatrzymały, ale dziś jest piątek więc na pewno zdjęcia będą Dodatkowe zdjęcia kuchni, a konkretnie słupka. Płytki w kuchni oraz w holu Edytowane 3 Grudnia 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 01.12.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 szpilka - ja OT, ale mam pytanie o drzwi. Jakie to? (firma, kolor okleiny). Z góry dzięki za odpowiedź. Może być na priva, żeby wątku o kuchniach nie zaśmiecać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlinaMariusz 01.12.2012 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Szpilka ode mnie pytanie jakie to płyteczki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Turlututu 01.12.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Szpilka, tez pomecze Cie pytaniem. Fronty w kuchni masz szklane w ramce czy lakierowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szpilka87 01.12.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 (edytowane) Szpilka ode mnie pytanie jakie to płyteczki ? Nazwa płytek NordCeram Gemini Schwarz wymiar 30x60 Szpilka, tez pomecze Cie pytaniem. Fronty w kuchni masz szklane w ramce czy lakierowane? Fronty są lakierowane Edytowane 3 Grudnia 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlinaMariusz 01.12.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Nazwa płytek NordCeram Gemini Schwarz wymiar 30x60 Bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 01.12.2012 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Płytki na podłodze bardzo ładne, ale zabiłaś ich efekt plastikowymi listwami, jesli jeszcze możesz sobie na to pozwolić to zmiań je na drewniane w kolorze drzwi, lub zupełnie białe drewniane. Mam fisia na punkcie symetrii, więc wszystkie niesymetryczne podziały w szafkach, linie drzwiczek na różnych poziomach i płytki w caro mnie irytują, więc.....ale ogólnie kolorystyka na tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szpilka87 02.12.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Płytki na podłodze bardzo ładne, ale zabiłaś ich efekt plastikowymi listwami, jesli jeszcze możesz sobie na to pozwolić to zmiań je na drewniane w kolorze drzwi, lub zupełnie białe drewniane. Mam fisia na punkcie symetrii, więc wszystkie niesymetryczne podziały w szafkach, linie drzwiczek na różnych poziomach i płytki w caro mnie irytują, więc.....ale ogólnie kolorystyka na tak. Mogę, ale nie zmienie bo mnie osobiście podoba się jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 02.12.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Moja kuchnia, a raczej aneks kuchenny: http://i1.fmix.pl/fmi2343/ec10a3b900146de450bb5c9f http://i1.fmix.pl/fmi2912/b4d02fe600045ec750bb5cdc http://i3.fmix.pl/fmi536/64a531700006539f50bb5ccb http://i2.fmix.pl/fmi2034/7b3eea9c0018c5dd50bb5cf4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 02.12.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Kuchnię mam połączoną z salonem. Wczoraj niestety nie dałam rady wrzucić zdjęć sprawy zawodowe mnie zatrzymały, ale dziś jest piątek więc na pewno zdjęcia będą Czy mogłabyś się pochwalić połączeniem kuchni z salonem ? jak to u Ciebie wygląda? Jak duża jest Twoja kuchnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 02.12.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 własnie napisałam w wątku autorki, ze płytki świetne aczkolwiek ta ''wyrwa'' w szachownicy razi. chyba kupiłabym dwa razy po 12 sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 02.12.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Natalia Stanko strasznie szkoda, że nie zrobiłaś gniazdek chowanych w blacie. Kontakty popsuły efekt Fornasetti. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eveee 02.12.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Moja kuchnia, a raczej aneks kuchenny: http://i1.fmix.pl/fmi2343/ec10a3b900146de450bb5c9f Natalia, bardzo mi się podoba ta kuchnia! kafle są, no cóż, świetne po prostu. Dobrze, że nie ma dla nich żadnej "konkurencji" Jeden mały szczególik, to zmieniłabym oprawki kontaktów na całe czarne i cokół na biały. Ogólnie dla mnie piękna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts