Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

damios -blat z lupusa jeszcze nie używałam, więc nie wiem;)

ewee- cokół jest biały, to zdjęcie przekłamuje:rolleyes:Może faktycznie wymienię pstryczki na czarne,beż chromowanej otoczki.

piu - nie uważam, że kontakty psują efekt. Ja aż tak drobiazgowa nie jestem, liczy ogólny look. Ponadto dojdzie parę sprzętów -kawiarka, opiekacz,

żona - bez przesady,to nie są tanie kafle, MNIE to nie razi, przepraszam, że Ciebie TAK:lol2:

Natalia a ja niezmiennie jestem zachwycona twoja kuchnią :wiggle: A ten "bałagan" w płytkach jak dla mnie rewelacja, symetrycznie ułozona szachownica byłaby nudna... jest rewelacyjnie i chociaz fakt gniazdka nie wygladają teraz fajnie to jak dojdzie sprzęt kuchenny to je zasłoni i będzie po temacie;)

Mnie także podoba się to przypadkowe ułożenie, poza tym zakup dwóch serii to już naprawdę ogromny koszt. Póki co inne serie są w rozmiarze 40x40 i można je kupować na sztuki

Ło,ło,ło.....chwila, chwila.No to jak jest z tym doradztwem naprawde?

A gniazda nablatowe co rozdają za friko? czy są jakieś koszty? i czy jest prawdą , że są najlepszym rozwiązaniem dla ludzi stołójacych sie poza domem? i poza kuchniami profesjalnymi?

Dodam tylko o siebie i nie jest to moje zdanie, że jak obecnie nie ma bardziej praktycznego rozwiazania jak gniazda naścienne w kuchni na wys.85-115cm.

Takie jak ma Natalia Stanko.

Edytowane przez joliska

:rolleyes: widzę, że kuchnia wywołała kontrowersje

i jakiego mam obrońcę:rolleyes:

Więc tak - muszę wymienić tylko ramki, nie całe kontakty. Bałam się, że znów wpadnę w koszty.;)

Kurcze płytki są tak PIĘKNE, że patrzcie-dzisiaj weszłam do mieszkanka, by wymierzyć wysokość karniszy.

I tak żem gapiła się na kontakty, buźki, inne obrazki-że wyszłam z mieszkania bez przymiarki.:p

Natalia piękna kuchnia. Płytki tak przyciągają uwagę, że nic innego nie widziałam. Białe meble i te obłędne płytki! Dopiero jak przeczytałam komentarze, to wróciłam, żeby poszukać tych kontaktów. Niektóre forumki naprawdę mają oko do szczegółów. Dla mnie liczy się całość i takie błahostki zazwyczaj nie przykuwają mojej uwagi.

piu, całe szczęście, że jakoś dziwnie otwiera mi się ten Twój link z płytkami i wszystko jest tam takie mini :p....widzę, że mogłabym w nim przepaść !

​hurra!!!! będą czarne ramki!!!!! te płytki są tak boskie, że nie potrzebują konkurencji w postaci widocznych-srebrnych ramek ;)

hymmm mini? to jest w formacie pdf :

http://milanop.ru/photos/1770b.pdf