Venus_m 02.12.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Natalio aneks wyszedł rewelacyjnie bardelii aj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damios 03.12.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 @Natalia Stanko Jak się sprawuje blat Lupusa? Też mam białe szafki i myślę nad tym blatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 03.12.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 damios -blat z lupusa jeszcze nie używałam, więc nie wiem;) ewee- cokół jest biały, to zdjęcie przekłamuje:rolleyes:Może faktycznie wymienię pstryczki na czarne,beż chromowanej otoczki. piu - nie uważam, że kontakty psują efekt. Ja aż tak drobiazgowa nie jestem, liczy ogólny look. Ponadto dojdzie parę sprzętów -kawiarka, opiekacz, żona - bez przesady,to nie są tanie kafle, MNIE to nie razi, przepraszam, że Ciebie TAK:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 03.12.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 pisałam tu niedawno o płytkach zamiast szkła... firma Venis, kolekcja crystal http://venis-expo.ru/files/uploads/Mosaic-crystal-dark-small.jpg http://3.bp.blogspot.com/-MMUUZIn8kWo/Tue2H5mZavI/AAAAAAAAAHM/olszBGvKFhU/s400/Venis_crystal+white+magma.jpg http://foto.favore.pl/2011/12/16/23/381647_1324072769537_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antywredniak 03.12.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Natalia Stanko strasznie szkoda, że nie zrobiłaś gniazdek chowanych w blacie. Kontakty popsuły efekt Fornasetti. Bzdura, jest super cacy.....odwrotność twojej piu bez kiczu i bylejakości. Jestem pod wrażeniem, pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 03.12.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 o !!!! fornasetti!!! marzyła mi isę kiedyś tapeta z tym motywem ! anks bardzo fajny. choć ja też wymieniłabym ramki przy kontaktach. ale skoro sprzęty je zakryją to luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antywredniak 03.12.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 własnie napisałam w wątku autorki, ze płytki świetne aczkolwiek ta ''wyrwa'' w szachownicy razi. chyba kupiłabym dwa razy po 12 sztuk. Nonsens, byłby symetryczny bajzel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 04.12.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Natalia a ja niezmiennie jestem zachwycona twoja kuchnią A ten "bałagan" w płytkach jak dla mnie rewelacja, symetrycznie ułozona szachownica byłaby nudna... jest rewelacyjnie i chociaz fakt gniazdka nie wygladają teraz fajnie to jak dojdzie sprzęt kuchenny to je zasłoni i będzie po temacie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.12.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Ale się tych gniazdek uczepiliście dobrze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 04.12.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Ale się tych gniazdek uczepiliście dobrze jest dokładnie !!! kuchnia wyszła super, a te plyteczki są po prostu czadowe tez uważam, ze symetria tutaj nie wniosła by nic dobrego - taki układ oddaje ich charakter Natalia pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 04.12.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Mnie także podoba się to przypadkowe ułożenie, poza tym zakup dwóch serii to już naprawdę ogromny koszt. Póki co inne serie są w rozmiarze 40x40 i można je kupować na sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antywredniak 04.12.2012 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 (edytowane) Mnie także podoba się to przypadkowe ułożenie, poza tym zakup dwóch serii to już naprawdę ogromny koszt. Póki co inne serie są w rozmiarze 40x40 i można je kupować na sztuki Ło,ło,ło.....chwila, chwila.No to jak jest z tym doradztwem naprawde? A gniazda nablatowe co rozdają za friko? czy są jakieś koszty? i czy jest prawdą , że są najlepszym rozwiązaniem dla ludzi stołójacych sie poza domem? i poza kuchniami profesjalnymi? Dodam tylko o siebie i nie jest to moje zdanie, że jak obecnie nie ma bardziej praktycznego rozwiazania jak gniazda naścienne w kuchni na wys.85-115cm. Takie jak ma Natalia Stanko. Edytowane 6 Grudnia 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 04.12.2012 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 widzę, że kuchnia wywołała kontrowersje i jakiego mam obrońcę Więc tak - muszę wymienić tylko ramki, nie całe kontakty. Bałam się, że znów wpadnę w koszty. Kurcze płytki są tak PIĘKNE, że patrzcie-dzisiaj weszłam do mieszkanka, by wymierzyć wysokość karniszy. I tak żem gapiła się na kontakty, buźki, inne obrazki-że wyszłam z mieszkania bez przymiarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 04.12.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Ale się tych gniazdek uczepiliście dobrze jest kuchnia super,płytki super inne i niepowtarzalne i już na temat gniazdek nie piszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 04.12.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 O! ramki będą czarne i będzie zaj....... !!! Boskie są i brawo za pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justa 04.12.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Natalia piękna kuchnia. Płytki tak przyciągają uwagę, że nic innego nie widziałam. Białe meble i te obłędne płytki! Dopiero jak przeczytałam komentarze, to wróciłam, żeby poszukać tych kontaktów. Niektóre forumki naprawdę mają oko do szczegółów. Dla mnie liczy się całość i takie błahostki zazwyczaj nie przykuwają mojej uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 05.12.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 piu, całe szczęście, że jakoś dziwnie otwiera mi się ten Twój link z płytkami i wszystko jest tam takie mini ....widzę, że mogłabym w nim przepaść ! hurra!!!! będą czarne ramki!!!!! te płytki są tak boskie, że nie potrzebują konkurencji w postaci widocznych-srebrnych ramek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 05.12.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Mnie sie kuchnia Natalii bardzo podoba,musze przyznac ze ja nie jestem zwolennikiem gniazdek w blacie.Proponowano mi cos takiego i szkoda mi bylo mojego blatu:rolleyes:Zreszta ja nawet gniazdek u niej nie zauwazylam,do momentu jak sie o nich nie zaczelo pisac;)Pozdrawiam i gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 05.12.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 piu, całe szczęście, że jakoś dziwnie otwiera mi się ten Twój link z płytkami i wszystko jest tam takie mini ....widzę, że mogłabym w nim przepaść ! hurra!!!! będą czarne ramki!!!!! te płytki są tak boskie, że nie potrzebują konkurencji w postaci widocznych-srebrnych ramek hymmm mini? to jest w formacie pdf : http://milanop.ru/photos/1770b.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antywredniak 05.12.2012 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Wciskanie tych zmian , jest zwykłą "słomą z butów". Gniazda nie służą do funkcji dekoracyjnych, drogie doradzające! Zwykłe szukanie dziury w całym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts