Zeberr 14.01.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 (edytowane) dusiaka, pokaż z bliska zlew. Wylewka jest składana? Edytowane 14 Stycznia 2013 przez Zeberr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 14.01.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 dusiaka bardzo ładna kuchnia trawka o której wspominałaś moim zdaniem będzie super pasować zieleń ożywi kuchnie i będzie bardzo dobrze komponować się z tym orzechem. W wersji stonowanej wybrałabym szkło w kolorze ścian Nie pasuje mi natomiast czerń czy też czarno biała fotografia u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leelee 14.01.2013 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Witam, ja również mam problem co dobrać na ścianę pod szafkami w moim aneksie kuchennym Szafki są w kolorze szarym, blat czarny, sciany jasne szare. W pokoju chcę dodać zielone dodatki typu np. poduszki na sofie. Zastanawiam się nad nadrukiem pod szkło w kolorze szarym, białym albo zielonym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaka 14.01.2013 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Dziękuję wszystkim za rady i pomysły. Pomysł z PCV ciekawy, tylko trochę się boję, że to jednak kuchnia i jakieś ciepło, pomimo indukcji jest. W kwestii koloru - zanim się zdecyduję na zieleń, poszperam, może znajdę coś innego - podoba mi się pomysł z przepisami, senencjami Czemu by nie? Jakie masz kolory frontów ? I jak masz zamiar ukryć rurę z okapu Ja myślę o kuchni do sufitu właśnie ze względu ukrycia okapu . fronty to RAL 1013 - biel perłowa, wygląda jak kość słoniowa. Rura od okapu będzie zabudowana karton-gipsem. dusiaka, pokaż z bliska zlew. Wylewka jest składana? Nie, nie jet składana, ale już myłam okno - otwiera się wystarczająco, żeby z blatu można było je umyć od zewnątrz http://www.anatol.mojabudowa.pl/pliki/anatol/image/dsc02714n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nie_zapominajka 15.01.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 teraz to mnie trochę natchnęłaś z tym czarnym zlewem, ciekawy pomysł, wszyscy tylko srebrne, srebrne, a da się inaczej i jest nawet bardziej efektywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaka 15.01.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Zlew miał pasowac do reszty sprzętu, więc musiał być czarny. Póki co, nie widzę minusów związanych z kolorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zeberr 15.01.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 (edytowane) Zrób proszę zdjecie zlewu i wylewki w swojej kuchni. To jest Franke? Też planuję czarny zlew do białej kuchni z dębowym blatem. PS. Ja w jednej z poprzednich kuchni nie pomyślałam o oknie i potem nieźle musiałam się gimnastykować z myciem na drugim piętrze Edytowane 15 Stycznia 2013 przez Zeberr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 15.01.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Mnie także bardzo podoba się tu czarny zlew i sprzęty, pasują idealnie I dlatego pomyślałam właśnie o czarnym akcencie na szkle lacobel. Mogłaby być to także monochromatyczna tapeta pod spodem, kilka takich pięknych wklejałam na poprzednich stronach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bg155 15.01.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 dusiakaco to za zlew? jak się użytkuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 15.01.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Urocza kuchnia Bardzo uniwersalna, jeśli chodzi o kolory i motywy nad blat. Jak najbardziej pasowałoby szkło białe mleczne, ale też i większość grafik. Może to być czarno - biały fragment ulubionego zdjęcia z rodzinnego albumu , panorama miasta, łąka, las, koty, psiaki - co tylko dusza zapragnie, albo np. tapeta w groszki, listki itp. . Mogą być przepisy kuchenne zapisane ozdobnymi czcionkami, cytaty z filmów, sentencje życiowe czy fragment wiersza. Pole do popisu jest ogromne [ATTACH=CONFIG]161035[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]161036[/ATTACH] Piękny ten motyw P. Fornasetti, ale zrobiony do bani. Łamie się w rogu kuchni i jest obcięty przy wysokich szafkach. Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
20cm 15.01.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Piękny ten motyw P. Fornasetti, ale zrobiony do bani. Łamie się w rogu kuchni i jest obcięty przy wysokich szafkach. Szkoda. moim zdaniem calkiem przyjemna mala kuchenka. najbardziej dziwi mnie to, ze zawsze masz cos na " nie tak", swego czasu twoja kuchnia byla rekordzistka wysmiewania....szafki ,blat , dajace po oczach plytki ceramiczne a-la pozny gierek. ciezko mi to zrozumiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.01.2013 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 20 cm chyba pomyliłaś piu z żoną m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 16.01.2013 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 20 cm chyba pomyliłaś piu z żoną m chyba nie, w mojej kuchni nie ma płytek póżnego gierka a i oblatach nikt nic nie mówił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 16.01.2013 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 tu jest odpowiedź: http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=152992&d=1354912177 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?168271-%C5%9Awi%C4%99ta-i-JESIE%C5%83-we-wn%C4%99trzach&p=5672244#post5672244 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
20cm 16.01.2013 01:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 (edytowane) tu jest odpowiedź: http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=152992&d=1354912177 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?168271-%C5%9Awi%C4%99ta-i-JESIE%C5%83-we-wn%C4%99trzach&p=5672244#post5672244 piu. odpowiedz warta twojej kuchni. czy trudno cos napisac konkretnego, przeciez wyzrazilem sie dosc jasno: "moim zdaniem calkiem przyjemna mala kuchenka. najbardziej dziwi mnie to, ze zawsze masz cos na " nie tak", swego czasu twoja kuchnia byla rekordzistka wysmiewania....szafki ,blat , dajace po oczach plytki ceramiczne a-la pozny gierek. ciezko mi to zrozumiec. " juz sie nam zdarzyło polemizowac, ale ja tu jestem sporadycznym gosciem. za to twoje posty widze to prawdziwa masowa. Jesli robiłabys to za kase to nawet bym zrozumial, ale jesli tak spedzasz zycie z wyboru to tylko moge wspołczuc... krytykujesz kuchnie innych bo to lub tamto, a belki w swym oku nie widzisz. fatalna kolorystyka, kiczowate szafki, blat, ceramika......jednym slowem do "bani". moze sie myle? wklej ponownie i niech inni ocenia...... moze faktycznie sie myle? a-ha, w twojej stopce "tematycznie apetycznie" mozna moja ogladnac. jak sie komus nie spodoba , to nic wielkiego....wiec cieplutko zachecam do ponownego wklejenia twojej. co do zdjecia mego lustra, byl dyskusja o lustrach bylo zdjecie. jak bedzie potrzeba wklejenia kaloryfera w kuchni, bedzie kaloryfer ...narazie jest w avatarze. masz bardzo duzy problem ze swoja kuchnia i to widac. naprawde duzy, ale moze tutaj znajdziesz odpowiedz . pozdrwiam cieplutko! Edytowane 16 Stycznia 2013 przez 20cm a-ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beasza 16.01.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 20 cm czy wszystko u Ciebie w porządku? Widać, że mocno jesteś sfrustrowany, spróbuj wyżyć się może gdzie indziej. Bardzo lubię ten wątek, ale wściekam się kiedy czytam brednie i niepotrzebne dyskusje zamiast konkretów. Gdyby wyciąć te posty, które są jedną wielką kłótnią i nic nie wnoszą do wątku to ilość stron pewnie znacznie by się zmniejszyła. Proponuję nabrać trochę dystansu, a jeśli przychodzi Ci to z trudem to przestań odwiedzać to forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 16.01.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Beasza, problem w tym , że 20cm to kolejne wcielenie tej samej osoby, która co chwila gdzieś mąci. piu demaskuje go co jakiś czas, nie będziemy go karmić, bo nie warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 16.01.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 ANSE to ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.01.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 (edytowane) 20 cm chyba pomyliłaś piu z żoną m no raczej chyba nie, w mojej kuchni nie ma płytek póżnego gierka a i oblatach nikt nic nie mówił. Serio Kuchnia już pokazywana i mocno skrytykowana za płytki [/Quote] 20 cm -fajny nick -wiele o Tobie mówi Edytowane 16 Stycznia 2013 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 16.01.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 20 cm -fajny nick -wiele o Tobie mówi oj malka, malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts