Nesska 16.01.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Kaluzaw kuchnia naprawdę wow (no, może oprócz lodówki- ja ich po prostu nie lubię chociaż biała nie wygląda tak zle)! Można gdzieś zobaczyć zdjęcia innych pomieszczeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia_mac 16.01.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Kaluzaw kuchnia super. Bardzo fajny układ pomieszczenia, że jadalnia jest tuż przy kuchni. Fajnie, że nie wycięliście bieli z palisandra bo efekt jest super. Osiągneliście bardzo fajny efekt - ciepłą, nowoczesną kuchnię. GRATULUJĘ zwłaszcza, że Wy jesteście autorami tego projektu - nie jedno biuro projektowe mogłoby się wiele nauczyć od Was. A co do elewacji to mnie się bardzo podoba: szarość, drewno i przeszklenia to jest to. Ujawnicie więcej swoich wnętrz bo na pewno są świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 17.01.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Kaluzaw, kuchnia, jak i cały do m, na prawdę robią wrażenie! powiedz mi proszę, co to za blat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaluzaw 17.01.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 kaluzaw, kuchnia, jak i cały do m, na prawdę robią wrażenie! Powiedz mi proszę, co to za blat? blat jest z corianu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 17.01.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 [attach=config]161665[/attach] [attach=config]161658[/attach][attach=config]161659[/attach][attach=config]161660[/attach][attach=config]161661[/attach] ledy mogą swiecić na dowolny kolor, łącznie z białym, czerwony świeci się wieczorem bo komponuje się ze światłem zachodzącego słońca przez duże okno w jadalni. Fotki dla ilustracji podpinam. Dzięki za uwagi [attach=config]161664[/attach] zakochalam sie bez pamieci......... Czy moge zapytac co to za projekt-absolutnie obledny!!!i prosze,prosze o wiecej!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamka 17.01.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 blat jest z corianu kuchnia piekna!!! mozesz napisac jak sprawuje sie bialy corian ,czy jest latwy w utzrzymaniu,nie rysuje sie ,czym go czyscisz i czy nie zostaja plamy np.z kawy ,herbaty itd dziekuje z gory za odpowiedz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 17.01.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 podbijam pytanie! i dokładam jeszcze kilka co to za lodówka? jak się sprawdza? czy jest bardzo głośna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 17.01.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Zrób proszę zdjecie zlewu i wylewki w swojej kuchni. To jest Franke? Też planuję czarny zlew do białej kuchni z dębowym blatem. PS. Ja w jednej z poprzednich kuchni nie pomyślałam o oknie i potem nieźle musiałam się gimnastykować z myciem na drugim piętrze U nas dziala Franke na kompozytach i z blatem debowym, olejowanym: http://img822.imageshack.us/img822/6042/dsc002417.jpg Uzywany 5 miesiecy. Zalety: 1) cena 2) warstwa ochronna jest napylona w taki sposob, ze nawet pozostawiony samemu sobie po szybkim zmywaniu nie wyglada tragicznie i zawsze sprawia wrazenie umytego i wytartego! 3) glebokosc komor - ponadstandardowo glebokie co jest szalenie praktyczne Wady: 1) warstwa napylona nie jest jakas super twarda, trzeba uwazac zeby nic z rak nie lecialo bo grozi odpryskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zeberr 17.01.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 maysee, dziękuję Ci za to zdjęcie. Rewelacyjnie to wygląda. U mnie są do tego antracytowe okna, więc myślę, że bedzie się fajnie komponować. AGD masz czarne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 17.01.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 maysee, dziękuję Ci za to zdjęcie. Rewelacyjnie to wygląda. U mnie są do tego antracytowe okna, więc myślę, że bedzie się fajnie komponować. AGD masz czarne? Czarna plyta indukcji i czarny piekarnik i czarny pasek na pochlaniaczu - skomponowaly sie w jedno, chociaz rozni producenci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zeberr 17.01.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Przejrzałam Twój dziennik, ładne wnętrza i tak przyjemnie domowo . U mnie trochę podobieństw - dębowa podłoga, biała kuchnia, trochę szarości. Masz bardzo ładną bibliotekę, ja u siebie planuję urządzić biblioteczkę w za dużym korytarzu na piętrze. Mam nadzieję, że to się uda. Dzieci narzekają, że dom miał być kolorowy a jest szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 17.01.2013 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 nam sie nasze wnetrza na szczescie podobaja, ale prawda jest, ze niektorzy odwiedzajacy kreca nosem. No coz,,,, Ksiazek mam jeszcze 2x tyle co w biblioteczce takze beda praktycznie wszedzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zeberr 17.01.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Na co kręcą nosem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 17.01.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Ze wszystko za bardzo stonowane ba bezowo. No ale jedni maluja kazda sciane na inny kolor i klada fikusne plytki a drudzy stonowanie na bezowo np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 17.01.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 kaluzaw jak pięknie:wiggle: kuchnia jak marzenie, katalogowa, wielka, przestronna i z przepięknym widokiem! piękny dom, taki był moim ideałem całe szczęście nie chcieli nam dać pozwolenia na taki projekt, bo bym musiała wziąć kredyt na 150 lat piękna ta biała lodówka DAWAJ WIĘCEJ ZDJĘĆ ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekgood 17.01.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 (edytowane) Witam Jestem tutaj nowy i chce się również pochwalić kuchnią, wprawdzie nie jest to to co kolega kaluzaw no ale temat taki:)... No i zachód słońca też u mnie całkiem całkiem, ale z salonu Z kuchni tylko wschodzik mam. Edytowane 17 Stycznia 2013 przez wojtekgood Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 17.01.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Wojtekgood bardzo fajna kuchnia, podoba mi się chociaż lodówkę wolałabym zabudowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekgood 17.01.2013 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Wojtekgood bardzo fajna kuchnia, podoba mi się chociaż lodówkę wolałabym zabudowaną No właśnie może kiedyś..., Jakiś głos w ostatniej chwili nas naprowadził własnie na tą lodówke:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bąbelkowo 17.01.2013 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Witam Jestem tutaj nowy i chce się również pochwalić kuchnią, wprawdzie nie jest to to co kolega kaluzaw no ale temat taki:)... No i zachód słońca też u mnie całkiem całkiem, ale z salonu [ATTACH=CONFIG]162167[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]162168[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]162169[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]162170[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]162173[/ATTACH] Z kuchni tylko wschodzik mam. Witam, śliczna kuchnia i to połączenie kafli i podłogi (drewno ? ), gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
herbaataa 18.01.2013 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Wojtekgood czy mógłbyś wstawić zdjęcie drzwi, których kawałek jest widoczny na jednym ze zdjęć. Może nas nie pogonią za zaśmiecanie kuchennego wątku:) Kuchnia fajna a deski, panele? przepiekne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts