EZS 19.01.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Ja też kupiłam w necie i musze powiedzieć, że tak bałaganiarskiej firmy, jak Frankie, to jeszcze nie spotkałam. Zlew OK ale wylewki przysłali do 1 komorowego, a zlew 2 komorowy. reklamowałam. najpierw cisza, w ub tyg telefon, że przywiozą, że już jedzie pracownik... i cisza. Nie dojechał. Szlak mnie trafia, bo zlew leży na kanapie a ja z pracy gnam dwa dni, bo mają przywieźć i d... . Choć się pożaliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viikii 19.01.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 zapytam tutaj bo w wątku o zlewozmywakach cisza a tu akurat o tym Czy ktoś użytkuje zlew Franke MRG 651-78 biały? Proszę o jakieś opinie. http://img.megastore.pl/gallery/534302/7612980664788_PP_karta.4A02EB0E-E8F2-4BA9-B8F2-9235CC0F8C0A.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 19.01.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Witam, ja mam pytanie z trochę innej beczki. Czy oświetlenie w kuchni i wyjście do okapu/wyciągu projektowaliście jak już posiadaliście projekty Waszych kuchni, czy raczej "na czuja" ? Pytam bo jestem na etapie podwieszanych sufitów i nie wiem za bardzo jak to ugryźć Dziękuję z góry za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekgood 19.01.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Jeśli chodzi o wyjście do okapu to pasuje już wiedzieć gdzie będzie indukcja czy plyta gazowa plus imnus 10-20 cmitp (chyab że bardzo wysoki sufit to się schowa ale nie zalecane). A jeśli chodzi o podświetlanie sufitu to najlepiej wypuścić pare kabelków więcej w razie zmiany planów, zawsze ąłtwiej wyciąć coś niż założyć na zabudowanym suficie. A jeśli chodzi o zlewozmywaki FRANKE to ja polecam, głebokie nei chlapią i bardzo ładne. A poniżej klika eksperymentów foto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domanki 19.01.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Agami o matko, słabo mi... zlew 2000 zł... I pomyśleć, że jeszcze kilka lat temu były tylko ceramiczne i wcale nie były drogie... No dobra, deante oferuje za 900 zł... ale niepiękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viikii 19.01.2013 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 A jaki masz zlew, że ma kropki? Piszą, że do 300 stopni można stawiać... Mój przyjechał 2 dni temu. I jak to bywa z zakupami przez net, byłam zaskoczona, że coś, co się nazywa 'polar white' wcale nie jest white, tylko white w czarne kropki. Jakoś to przełknę. Są w ogóle białe zlewy teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaka 19.01.2013 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 tutaj jest kuchnia z trawką, powinno ułatwić wybór http://www.zabudowa-kuchni.pl/pl/o/67,Kuchnia-z-zielonymi-akcentami piu- ogromne dzięki, nawet nie wiesz, jak badzo mi pomogłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domanki 19.01.2013 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Viikii - Franke Sirius polar white Nie jest ceramiczny i trochę teraz żałuję, ale zobaczę jak będzie zamontowany wyglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agami 20.01.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Agami o matko, słabo mi... zlew 2000 zł... I pomyśleć, że jeszcze kilka lat temu były tylko ceramiczne i wcale nie były drogie... No dobra, deante oferuje za 900 zł... ale niepiękny o No tak - ceramika Villeroy@ Boch czy SystemCeram jest droga, tego się nie da ukryć. Ale to już najwyższa półka i jakość... Kiedyś to były chyba emaliowane? ) (nadal są dostępne) No cóż - po to jest tak duży wybór, aby każdy coś dla siebie znalazł Najważniejsze, aby się podobał... Produkty kupowane w internecie można oddać w ciągu 10 dni od dostawy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domanki 20.01.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Właśnie, w środku nocy mnie oświeciło, że kiedyś były emaliowane, a nie ceramiczne.Pardon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 20.01.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 zapytam tutaj bo w wątku o zlewozmywakach cisza a tu akurat o tym Czy ktoś użytkuje zlew Franke MRG 651-78 biały? Proszę o jakieś opinie. http://img.megastore.pl/gallery/534302/7612980664788_PP_karta.4A02EB0E-E8F2-4BA9-B8F2-9235CC0F8C0A.jpg bialy zlewozmywak ?? dla fanatykow bieli nieuzywajacych kuchni !!! po doswiadczeniach pedentycznej siostry totalnie odradzam !!! moj czarny to ideal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 20.01.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 no właśnie....tak słyszałam, że biały zlew to masakra....przebarwienia i rysy.. podobno właściciele białych płyt indukcyjnych też narzekają? czy to prawda o tych żółtych śladach po garnkach? sama mam jasnoszarą płytę i czasami widzę żółtawy ślad, szczególnie po smażeniu w wysokiej temperaturze z małą ilością tłuszczu... czy ktoś ma doświadczenie z białą płytą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorlaje 20.01.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Mam białą płytę indukcyjną Gorenje - nie ma żadnej różnicy jaki ma kolor (wcześniej użytkowałam czarną) -obojętnie co się smaży, piecze, gotuje, jak się przypali nawet, szoruję CIFem i nie ma śladu - jest biała i gładka nie zauważyłam, żeby się specjalnie rysowała. Mam też duży biały zlew z Corianu - po zmywaniu przepłukuję go do czysta, a jak trzeba to też traktuję CIFem i jest bez zarzutu. Za to kiedyś miałam stalowy i wiecznie były ślady po wodzie, kamień było widać po latach użytkowania, masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.01.2013 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Hmm....my mamy biały ale ceramiczny. Tacy z nas tradycjonaliści . I czyści się pięknie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 20.01.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 czyli nie taki diabeł straszny, jak go malują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 20.01.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Hmm....my mamy biały ale ceramiczny. Tacy z nas tradycjonaliści . I czyści się pięknie . a mogę zapytać jakiej firmy?Bo mnie podobają sie z Duravitu albo V&B i zastanawiam się czy bedzie dobrze sie myć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.01.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Nie wiem czy warto pisać bo po taniości czyli Ikea. Wiem, wiem że są tu przeciwnicy . I wiem, że są lepsze zlewy (tylko nie w tej cenie ). Naczynia w 99% zmywa zmywarka więc u nas jednokomorowy, bez ociekaczy i szaleństw. Ja sobie chwalę bo woda, cif i lśni. Jedyny minus jak przy każdym ceramicznym - lepiej nie upuścić niczego cięższego. Rys nie zauważyłam, przebarwień żadnych. Ciężko się myje w kącikach (jedna z forumowych kuliżanek swój traktuje domestosem, czego sobie nie wyobrażam ). No i przepraszam, że ja tu o zlewie kiedy to temat o kuchniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 20.01.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 ależ zlew jest nieodzownym elementem kuchni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.01.2013 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Ja mam biały shocka, głównie myje zmywarka bo ja mam rączki za delikatne;) po 2 latach nadal bym go kupiła. Jak zostaje mi kawałek cytryny to myje nią zlew, a na ogół płynem do mycia naczyń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa72_krakow 21.01.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 a jak sie ma bialy zlew do barszczu czerwonego czy herbaty, bo chyba to najbardziej we wszystko sie "wzera" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts