Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Pamiętaj o tym żeby dobrze ustawić półki w takiej szafce ponieważ dolny fornt delikatnie"zakrywa" dostęp do górnej cześci ..

Blum specjalnie wymyślił servo do kosza i nie trzeba wtedy tak dużo płacić ..

Milego , Piotr

Nie moge znalezc tego servo bluma spacjalnie dla kosza...moglbys dać jakiegos linka z tym?

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a co powiecie na te kuchnie http://www.karomeble.rzeszow.pl/realizacje-nowoczesne.html chciałem zrobić kuchnie na styl nowoczesny, podoba mi się ta z tulipanami

a mnie to zalatuje reklama -na 6 wpisów pięć zawiera link do strony tej firmy.gonisz po róznych watkach i reklamujesz sie w dosc nachalny sposób

a mnie to zalatuje reklama -na 6 wpisów pięć zawiera link do strony tej firmy.gonisz po róznych watkach i reklamujesz sie w dosc nachalny sposób

Też tak myslę - zwłaszcza, że w jednym wątku pyta czy ktoś może polecić firmę bo chce tam zamawiać meble, a w innym już sam poleca twierdząc, że użytkuję kuchnię przez nich wykonaną.

Jeszcze jedno pytanko: czy grubość 19mm dla frontów z frezem jest wystarczająca czy lepiej mieć 22mm?chodzi mi o łatwość otwierania. Czy możecie napisać jakie Wy macie grubości frontów?

Witam , w tym wypadku nie ma znaczenia grubość frontu ponieważ to kształt freza decyduje o łatwości otwierania drzwiczek , mi osobiście bardziej podoba się front o grubości 19 mm . Miłego , Piotr

ja zrezygnowałam z servo bo do szewskiej pasji mnie doprowadzało kiedy szafka pod zlewem wysuwała się za każdym razem kiedy tylko do niej "przytulałam się " myjąc np owoce w zlewie...

ja mam bluma i jestem zadowolona .czy to nie jest tak , ze blum właśnie jest tańszy od heticha???