piu 12.02.2013 01:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 @agatkaaax jak czyścisz swoje lampki znad stołu? czyściłaś je już? mam takie same i te ustrojstwa doprowadzają mnie do szewskiej pasji, bo ni hu hu nie idzie ich w środku odkurzyć (albo to ja taka niezgrabna) miałam kiedyś podobne i albo je trzeba było wymontowywać (zdjąć z sufitu i rozkręcić), albo wyłączać korki, odkręcać żarówki i czyścić szmatką nawiniętą na szczoteczkę do zębów. Masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 12.02.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 sharma, albo bordo z białym, albo fornir, tutaj wyraźnie widać, ze się nie mogłaś zdecydować. Gryzie się to okropaśnie. Dwa kolory w kuchni, dwa w jadalni, przy czym brak im wspólnego mianownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila_len 12.02.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 (edytowane) [http://images35.fotosik.pl/1804/21cc63ab3890a673.jpg http://images37.fotosik.pl/1958/95049854f2961ebc.jpg fornir - jest w jadalni nie w kuchni, Bardzo dobrze zaprojektowana kuchnia - przestronna, funkcjonalna, ergonomiczna Może rzeczywiście troszeczkę za dużo pasków i np. podłoga mogłaby być taka jak w salonie, ale to już kwestia gustu domowników Pewnie, że można skorzystać z gotowego przepisu na białą kuchnię z cegiełką na ścianie (to też piękne projekty, nie przeczę) i być pewnym sukcesu, ale jakby to było, gdyby wszystkie kobiety były długowłosymi blondynkami o figurze modelki? Na pewno nudnooo .... Edytowane 12 Lutego 2013 przez Kamila_len Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.02.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Piotrze (Nataly) a czy do servo nie trzeba mieć specjalnie zaprojektowanych korpusów szafkowych? Pani w Blumie o tym uprzedzała i firma wykonująca kuchnię też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 12.02.2013 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 (edytowane) No to dorzuce i swoją sorry za nieład przy zlewie, no ale się żyje Edytowane 12 Lutego 2013 przez zosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 12.02.2013 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 12.02.2013 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 a nie lepiej mić coś sprawdzonego, nawet jesli popularne na FORUM, niż ''masło maślane'' jakiego nikt nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 12.02.2013 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 zosik piękne cegły, super stare belki i to by było na tyle. Nowoczesna zabudowa w tak wsciekłym kolorze ,jakoś mi sie tu gryzie. Miałaś super bazę pod całośc, niestety nie wyszło. Te meble, w tym wykonaniu, kolorze z tym blatem zwanym zebrano-widzę w nowoczesnym domku. Twoje kuchnia to inny styl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 12.02.2013 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Piotrze (Nataly) a czy do servo nie trzeba mieć specjalnie zaprojektowanych korpusów szafkowych? Pani w Blumie o tym uprzedzała i firma wykonująca kuchnię też. Witam , ja zawsze robię szafkę głębszą która dochodzi swoimi bokami do ściany i monterzy odpowiednio dopasowują system do tej szafki , Miłego , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 12.02.2013 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 żona m ale kąsisz To nie jest blat zebrano. A skąd przekonanie, że do cegły i belek pasują tylko białe meble, i jeszcze broń boże nie lakierowane? Czy wszystkie domy mają być takie same? Że jak już masz cegłę to MUSISZ mieć dany schemat, bo inny to tragedia? Wiesz, uwielbiam te kuchnie ze Statem z Ikei, cegłą, drewnianym blatem. I to była też opcja u nas, a wiesz czemu wybraliśmy akurat tę? Bo z białą byłoby przewidywalnie, strandardowo i smutno. Ten kolor wniósł do pomieszczenia radość i życie, i nawet w szarobury dzień, jak przez większą część roku nie ma szans wedrzeć się do środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 12.02.2013 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 (edytowane) zosik bardzo ciekawa kuchnia! co prawda nie mój kolor, ja bym sobie takiego nie zrobiła, ale kolory to już bardzo indywidualna sprawa. ogólnie mi się podoba, a domyślam się że nie było łatwo urządzić kuchnię na poddaszu (sama mieszkam na poddaszu i wiem jak ciężko poradzić sobie ze skosami ) edit: chociaż te hokery mi się gryzą z tą kuchnią, nie bardzo mi do niej pasują Edytowane 12 Lutego 2013 przez Nesska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 12.02.2013 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 zosik - kuchnia fajna, ale nie w tej kompozycji z reszta, moze i zona m kasa, ale mi to tez nei pasuje, w ogole meble w lakierze jakos malo pasuja mi do tych belek, cegiel i krzesel jakie wybralas do stolu...a hokery - bardzo sie gryza. jesli cos to bym dala nowoczesne hokery do nowoczesnej kuchni a krzesla w jadalni w innym stylu i juz. podoba mi sie polaczenie szarosci z zielenia, podoba mi sie tez opcja wielu zegarow na ceglanej scianie, ale jako calosci mowie nie. Grunt ze Wam sie podoba i sie w niej dobrze czujecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 12.02.2013 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 (edytowane) heh może zona m zbyt ostro wypowiedziała się na temat tej kuchni, ale niestety ma rację. Dla mnie pomieszanie stylów nowoczesnego z (no powiedzmy ) skandynawsko-polskim, z elementami industrialu (lampy). Hokery nie z "tej bajki". I na pewno ta kuchnia wyglądałaby lepiej z bielą na skosach i belkach. Edytowane 12 Lutego 2013 przez Aleksandryta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 12.02.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 ja to bardzo delikatnie napisałam, bo mam tydzień dobroci. Szczerośc przede wszystkim, nie napiszę, ze jest ekstra, skoro nie jest. Potencjał był, ale go zmarnowałaś niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 12.02.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Mnie też strasznie zgrzyta. Powtórzę za innymi - hokery zupełnie nie pasują, podobnie jak słoiczki na szafkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 12.02.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Meble jak meble, mozna zmienić za lat kilka, szkoda mi tej pięknej cegly. Ma konkurencje w kolorze frontów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjap 12.02.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 a jak dla mnie to troche za ciemno w tej kuchni, trochę przytłaczająca jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kama_ 12.02.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Ech, takie piękne pomieszczenie i taki dysonans z tą lakierowaną limonką. Może przemalowanie ścian na biało nieco pomoże i rozjaśni, bo teraz rzeczywiście wydaje się trochę za ciemno, a może to tylko zdjęcie tak wyszło. I lampy - koniecznie inne lampy. Sama zabudowa jest fajnie pomyślana, podoba mi się pomysł na mikrofalę i podoba mi się matowy, ciemny blat. Najpiękniejsza oczywiście jest cegła, szkoda że nie jest głównym elementem pomieszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 12.02.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 A mnie się ta kuchnia bardzo podoba i wybija się spośród wszystkich tych wszechobecnych białych.Ożywia całe wnętrze i nic bym tutaj nie zmieniła,przynajmniej wygląda jak kuchnia a nie sklepowa ekspozycja gdzie nie ma okruszka na wierzchu i wszystko jest idealne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 12.02.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 zosik a mi się ogólnie rzecz biorąc podoba wolę minimalizm ale jeśli Ty się dobrze czujesz w takim klimacie to jestem na tak i podziwiam za odwagę jeśli chodzi o kolor kuchni Moim zdaniem nie jest ciemno tylko klimatycznie ;] widziałam ostatnio cudne mieszkanie w przewagą czerni. I od tamtej pory podchodzę z dystansem do stwierdzenia "za ciemno". Poza tym ileż można się gapić na białe wnętrza? Zdradź proszę co to za świeczniki i skąd te świeczki?! Ja nie mogę jakoś nigdzie dostać niebieskich:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts