domanki 12.02.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 A mnie lakierowane, błyszczące meble bardzo pasują do cegły. Chociaż macie rację- tu się prosi o białe meble w klimacie, albo jakieś spokojne. Własnie z powodu konkurowania z cegła. A może to dlatego, że po przeglądaniu tysięcy zdjęć kuchni mieszczących się w pojęciu 'trendy' mam wdrukowane schematy paskudne, które mi narzucają dany styl pojmowania rzeczywistości podświadomie... Uffff przynajmniej z ciuchami nie dałam sobie wdrukować 'trendów' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 12.02.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 (edytowane) Ależ burzę wywołałam :lol2: no właśnie te trendy... białe, szare, czarne, a jak wyskoczysz z kolorem to krzyk, że w Watykanie słychać I na zdjęciach faktycznie jest ciemniej niż w rzeczywistości, szarości też nie są takie ciemne jak na zdjęciu wyszły. I wiecie co... UWIELBIAM swoją kuchnię I Was też lubię Hokery nawiązują do jadalni i do reszty poddasza, jakbym dała nowoczesne to dopiero by się gryzło. Aleeee pasowałoby do frontów to fakt, ale szlag by mnie trafiał ilekroć bym na nie patrzyła. A cegła, hmmm to może popełnię całkowite harakiri - przemaluję na biało, wtedy lampy będą pasować? Korozjo świeczniki i świeczki z pepco Edytowane 12 Lutego 2013 przez zosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 12.02.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Zosik tu nie chodzi o kolor, tylko o pomieszanie stylów...każda rzecz z osobna ok, ale razem im nie podrodze. Meble kuchenne w wysokim , przestronnym minimalistycznym wnętrzu-ok, cegła z meblami z surowego drewna, lub z bielonym kredensem-tak, ale nie jedno z drugim. Może, mozeeeee gdyby były białe, ale ten limonkowy kolor niepasuje! Oglądałam Twój dziennik, masz piękny korytarz z cegłą, super sypialnie, wspaniałe ceglaste podłogi, hokery do całości pasują jak gozdzik do kożucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 12.02.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 i wiesz co, właśnie chyba dlatego ten goździk lubię, bo ja całkiem normalna też nie jestem, i też sama do siebie nie pasuję. Sama widzisz, z jednej strony uwielbienie Grey'a, z drugiej tildy. To się ma do siebie tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 12.02.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 nie, no Tildy są bezkonkurencyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 12.02.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 ojjj, zależy jak dokładnie wyobrazisz sobie Greya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 12.02.2013 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Zosik a ja z innej beczki, co to za blat?chodzi mi o jego nazwę, bo domyślam się, że to Krono. A tak w ogóle, to masz super kuchnię!Ta limonka jest extra!najważniejsze, że Wam się podoba i dobrze się w niej czujecie, bo to mało istotne co inni o niej sądzą!Wasza kasa - Wasz pomysł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 12.02.2013 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Dzięki blat jest tutaj http://www.leroymerlin.pl/meble-kuchenne/blaty-i-akcesoria/blaty/blat-kuchenny-postforming-biuro-styl,p101017,l651.html jest naprawdę fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 12.02.2013 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Dzięki za namiary:) drobna pomyłka z Krono, ale blat na prawdę ładny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 12.02.2013 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 ojjj, zależy jak dokładnie wyobrazisz sobie Greya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 13.02.2013 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 (edytowane) Ojj tam żono zołzo, czepiasz się zielonego a sama swoją kuchnię zmasakrowałaś zieloną ścianą :D:D Edytowane 13 Lutego 2013 przez Nesska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 13.02.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 nie zmasakrowalam, tylko dodałam jej koloru, nie seledynem, tylko delikatnym, przygaszonym zielonym i jest jej tylko kawałek. Reszta czarna i biała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marceli_szpak 13.02.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 pamietajcie o gustach sie nie dyskutuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrzosennik 13.02.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 U mnie panuje szarość i drewno. Do tego dodatki w bieli, ale nie wiem czy widać. Takie drobiazgi jak herbaciarki czy podstawki pod kubki, chusteczniki etc. to wykonuję sama, więc mam z głowy problem szukania odpowiednich sklepów:D Kuchnię wykonał mi Komandor. Jestem bardzo zadowolona. Tylko blat ostatnio pokroiłam nożem i okazało się, że pod szarym laminatem jest biel... zamalowałam farbą i na razie mąż nie odkrył tej hańby:D Pewnie to sprsawa tego, iż blat jest szary ale niejednolity i łatwiej ukryć jakieś mankamenty. http://nadrewnie.blogspot.com Pracownia Rękodzieło Nathalie Gile Art Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.02.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Widzisz żono nie to co ładne tylko to co się komu podoba Limonka podoba się Zosik, Tobie zgaszony zielony w Twojej kuchni. Lakier do cegły pasuje, ja niestety mam wrażenie przeładowania tej kuchni różnymi strukturami. Plus za odwagę i oczywiście najważniejsze że wam się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila_len 13.02.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 [ATTACH=CONFIG]169689[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]169688[/ATTACH] U mnie panuje szarość i drewno. Do tego dodatki w bieli, ale nie wiem czy widać. Takie drobiazgi jak herbaciarki czy podstawki pod kubki, chusteczniki etc. to wykonuję sama, więc mam z głowy problem szukania odpowiednich sklepów:D Kuchnię wykonał mi Komandor. Jestem bardzo zadowolona. Tylko blat ostatnio pokroiłam nożem i okazało się, że pod szarym laminatem jest biel... zamalowałam farbą i na razie mąż nie odkrył tej hańby:D Pewnie to sprsawa tego, iż blat jest szary ale niejednolity i łatwiej ukryć jakieś mankamenty. http://nadrewnie.blogspot.com Pracownia Rękodzieło Nathalie Gile Art Bardzo ładne zestawienie kolorystyczne - jasny fornir plus te szarości.... pieknie W sumie ta cegiełka widoczna w narozniku mogłaby się schować, bo gres na ścienie jest bezkonkurencyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 13.02.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 nie zmasakrowalam, tylko dodałam jej koloru, nie seledynem, tylko delikatnym, przygaszonym zielonym i jest jej tylko kawałek. Reszta czarna i biała. No widzisz żono, to jest rzecz gustu. Dla mnie zmasakrowałaś przybrudzonym zielonym i według mnie gdyby nie ta ściana kuchnia wyglądałaby dużo lepiej. Nie to ładne co ładne...... Zosik też dodała koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorlaje 13.02.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 (edytowane) wrzosennik Bardzo podoba mi sie Twoja kuchnia. Super kolory, zwłaszcza ten odcień drewna taki fajn,y jasny - w połączeniu z szarościa wygląda super. Najbardziej jednak powalił mnie widok za oknem...szałowy! Ooo...sprawdziłam ...widok za oknem to nasza poczciwa Wlkp. Kurde...ja nie mam takiego widoku Edytowane 13 Lutego 2013 przez skorlaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankasolarka81 13.02.2013 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Mam pytanie jak długa jest ściana z oknem i ze stolikiem? http://images35.fotosik.pl/1803/5b09e413de4bf85emed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jozef78 13.02.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Mała i ładna kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts