Bogumiła 19.08.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Powiedzcie,proszę, z czego można zrobić wykończenie podłogi (postument), jeżeli nie chcę z kafli ? Np.. wydaje mi się, że Piskosch ma z czegoś innego - mam racje? Co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARKOG 25.08.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Markog, a w jakiej cenie ta sigma kwarc? bo wymysliłam sobie podobną ściene, tylko w srebrze, a ze moi malarze własnie sigma malują to byłoby akurat Ja mam srebrna ścianę w kuchni a sigma kosztowała chyba jakies 170 zł za to wiadro co na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 26.08.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 (edytowane) Moja kuchnia (mieszkanie w bloku - niewielkie pole do popisu... ) jeszcze niewykończona: Strona lewa za dnia I w nocy Strona prawa Wyjście do przedpokoju (widać jaka maleńka) I oświetlenie górne: Okap: Edytowane 21 Marca 2018 przez Redakcja usunięcie nieaktywnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 26.08.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Aniu przepiękna kuchnia. Inna niz wszystkie w kolorystyce....no, mnie zachwyciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 26.08.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Mnie też! Ostatnio lubię takie klimaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.08.2006 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 bardzo oryginana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akinom 27.08.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 A oto nasza kuchnia http://foto.rogucki.com/piskosch/budowa/kuchnia.jpg http://foto.rogucki.com/piskosch/budowa/kuchnia2.jpg http://foto.rogucki.com/piskosch/budowa/mis3.jpg http://foto.rogucki.com/piskosch/budowa/ogolny1.jpg kuchnia sliczna. Można wiedziec gdzie kupuje się takie krzesła (tylko tego jeszcze brakuje w mojej kuchni). pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 27.08.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Krzesła w jadalni były zamawiane razem ze stołem u stolarza w Kalwarii Zebrzydowskiej.Stołki barowe pochodzą z firmy Paged-Meble http://www.pagedmeble.plPozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.08.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 (edytowane) Mam pytanie, czy ma ktoś z was w stojącej szafce np. 60 wysuwane cargo? jak się to sprawuje i czy jest to praktyczne rozwiązanie? np. takie ale troszkę wyższe Edytowane 21 Marca 2018 przez Redakcja usunięcie nieaktywnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Mam pytanie, czy ma ktoś z was w stojącej szafce np. 60 wysuwane cargo? jak się to sprawuje i czy jest to praktyczne rozwiązanie? np. takie ale troszkę wyższe http://www.muratordom.pl/obrazki/obrazki_mdom/naroznik_cargo_DZK.jpg Ja mam - bardzo fajna sprawa, byle było na dobrych prowadnicach. Jesli chcesz zabudować róg, popytaj o "magic corner" - to też szafka typu cargo, ale ma bardzo chytrze składany kosz - w praktycznie 100% zagospodarowywuje przestrzeń w szafce narożnej i wszystko jest tam łatwo dostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.08.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 raczej chodzi mi o zwykłe wysuwane podblatowe a nie narożne.Jakiej wysokości masz to cargo i na ile półek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 raczej chodzi mi o zwykłe wysuwane podblatowe a nie narożne. Jakiej wysokości masz to cargo i na ile półek? Cargo (niskie, bo mam i wysokie) ma 3 półki, dokładną wysokość zmierzę - szafka w tym miejscu jest "do ziemi" z mikroskopijną uszczelką zamiast cokołu. Jak złapię cyfrówkę, to Ci wyślę fotkę Jak tam Wasza Konwalia się czuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.09.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Cargo (niskie, bo mam i wysokie) ma 3 półki, dokładną wysokość zmierzę - szafka w tym miejscu jest "do ziemi" z mikroskopijną uszczelką zamiast cokołu. Jak złapię cyfrówkę, to Ci wyślę fotkę Jak tam Wasza Konwalia się czuje? no to łap cyfrówkę, łap Konwalia jeszcze nie kwitnie zaraz naskrobie coś na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 06.02.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 w moim albumie kilka fotek z kuchni jest, na samym koncu Ados, czy na scianie masz mozaike? Czy bardzo brudza sie fugi i czy nie ma problemu z ich czyszczeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 06.02.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 AniaS79 to samo pytanie do Ciebie, czy nie masz problemu z fugami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 06.02.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 (edytowane) moja pierwsza własna, ale jeszcze nie ostatnia niestety jej gabaryty nie pozwalają ująć więcej Este, z czego sa te fronty? To jest fornir, czy laminat? Ciekawie rozwiazany problem mozaiki. Edytowane 21 Marca 2018 przez Redakcja usunięcie nieaktywnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleks 1719501264 06.02.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 (edytowane) - asiaasia chyba mamy podobny gust już widziłam Twoją łazienkę a teraz kuchnia - pikna Masz wiecej zdjęc Twojego domku, może w galeri? Edytowane 21 Marca 2018 przez Redakcja usunięcie nieaktywnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neoled 09.02.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 (edytowane) A to moja skromna kuchnia Jeszcze brakuje okapu i lampa sufitowa będzie inna. Pod szafkami zażyczyłem sobie specjalne rowki w które zostaną zamontowane listwy LED w aluminiowch obudowach, które będą się licowały z dnem szafki tak aby widoczne było tylko światło. Jak zrobię to oświetlenie to wkleję zdjęcia. Trochę to trwało ale wkońcu przysłowiowy szewc znalazł chwilę czasu i zamontował oświetlenie led u siebie Oświetlenie jest prawie wieczne i pobiera tylko 10W Edytowane 21 Marca 2018 przez Redakcja usunięcie nieaktywnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dancer 12.02.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 (edytowane) Moja kuchnia (mieszkanie w bloku - niewielkie pole do popisu... ) jeszcze niewykończona: Fajna kuchnia i ładne kafelki. Możesz powiedzieć jaki producent, jaki model, gdzie kupiłaś i w jakiej cenie? Pozdrawiam Dancer Edytowane 21 Marca 2018 przez Redakcja usunięcie nieaktywnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beaz 13.02.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Piskosch, masz piękną kuchnię. Mam podobny projekt, czy szkło w szafkach to mleczne czy satyna tzn. czy nie za bardzo prześwituje zawartość. Gdzie robi się takie meble ? Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts