Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

aniula gnieciesz ciasto w zlewie?:lol2::lol2:

ja też gniotę w zlewie, tj w w dużej misce w zlewie, z tym że zlew u mnie z tych największych

Stolnicę mam zwijaną w rolkę, Tupperware, polecam

Niższe blaty to z kolei mniejsza powierzchnia szafek pod spodem, więc niekoniecznie to dobry pomysł przy mniejszych kuchniach. Jeśli ktoś jest niski i dużo piecze, najlepsza by była wysuwana stolnica. A tak naj naj wg mnie to Kitchen Aid, któremu różnice w blatach nieistotne :D

Oj tak:)

anjap,

alez masz duuuuuzo blatu! Juz mi sie podoba :)

Sliczna, jasna kuchnia. Gratuluje!

Jakiego koloru bedzie to szklo?

Dziękuję :)

Jeszcze nie wiem jakie szkło, ale zastanawiam się nad białym lub szarym. W każdym bądź razie jednolite, bez wzorów.

Edytowane przez anjap

moja kuchnia, czkeająca na dopieszczenie, podobnie jak łazienki :) Na podłodze leżą kartony - płytki są szare. Na ścianie dojdzie szkło. No i nie mam takiego sufitu jak na projekcie - jest podwieszony po całości

http://imageshack.us/a/img27/5093/wp001839.jpg

a dla przypomnienia to projekt:

http://imageshack.us/a/img703/8642/77075908.jpg

Fajna stonowana kuchnia i biała ..;-) Ciekawe o jakim kolorze szkła myślisz ..

Miłego , Piotr

Elfir piękne inspiracje wkleiłaś z tymi różnicami w blacie :yes: Ja bym się nie odważyła.

Ja chcę mieć koniecznie jeden blat niższy - pod oknem, jako przedłużenie parapetu, będzie idealny właśnie do pracy przy wypiekach (jako stolnica i blat w jednym), przy zagniataniu, dekoracji etc. bo wygodniej. Ale ja piekę duuużo :yes: