duś1719506024 27.02.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 podoba mi się ten "łysy" blat wkoło płyty, bardzo. nie przypuszczałabym że brak wiszących szafek będzie tak efektowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 27.02.2013 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 aniula gnieciesz ciasto w zlewie?:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 28.02.2013 04:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 aniula gnieciesz ciasto w zlewie?:lol2: ja też gniotę w zlewie, tj w w dużej misce w zlewie, z tym że zlew u mnie z tych największych Stolnicę mam zwijaną w rolkę, Tupperware, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.02.2013 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Niższe blaty to z kolei mniejsza powierzchnia szafek pod spodem, więc niekoniecznie to dobry pomysł przy mniejszych kuchniach. Jeśli ktoś jest niski i dużo piecze, najlepsza by była wysuwana stolnica. A tak naj naj wg mnie to Kitchen Aid, któremu różnice w blatach nieistotne Oj tak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjap 28.02.2013 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 duzo blatu a zlew w kącie. to przemyślana sprawa Tak miało byc i tego nie żałuję i nie zmieniłabym miejscówki zlewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 28.02.2013 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 muszę wypróbować, bo ja wysoka i z tego co mówicie , powinno mi byc łatwiej....chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjap 28.02.2013 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 (edytowane) anjap, alez masz duuuuuzo blatu! Juz mi sie podoba Sliczna, jasna kuchnia. Gratuluje! Jakiego koloru bedzie to szklo? Dziękuję Jeszcze nie wiem jakie szkło, ale zastanawiam się nad białym lub szarym. W każdym bądź razie jednolite, bez wzorów. Edytowane 28 Lutego 2013 przez anjap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 28.02.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 moja kuchnia, czkeająca na dopieszczenie, podobnie jak łazienki Na podłodze leżą kartony - płytki są szare. Na ścianie dojdzie szkło. No i nie mam takiego sufitu jak na projekcie - jest podwieszony po całości http://imageshack.us/a/img27/5093/wp001839.jpg a dla przypomnienia to projekt: http://imageshack.us/a/img703/8642/77075908.jpg Fajna stonowana kuchnia i biała .. Ciekawe o jakim kolorze szkła myślisz .. Miłego , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjap 28.02.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Fajna stonowana kuchnia i biała .. Ciekawe o jakim kolorze szkła myślisz .. Miłego , Piotr A co ty byś mi radził nataly-Piotrze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 28.02.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 A co ty byś mi radził nataly-Piotrze ? Ja bym myślał o jakiejś szarości , w lacobelach jest jakiś wybór , ewentualnie można szkło polakierować . Miłego , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.02.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Elfir piękne inspiracje wkleiłaś z tymi różnicami w blacie Ja bym się nie odważyła. Jak robię ciasto to zagniatam na blacie 88 cm wysokości, bolą mnie barki ale to tylko chwila, bo zazwyczaj wyrabiam tylko spód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 28.02.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Elfir piękne inspiracje wkleiłaś z tymi różnicami w blacie Ja bym się nie odważyła. Ja chcę mieć koniecznie jeden blat niższy - pod oknem, jako przedłużenie parapetu, będzie idealny właśnie do pracy przy wypiekach (jako stolnica i blat w jednym), przy zagniataniu, dekoracji etc. bo wygodniej. Ale ja piekę duuużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 28.02.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 duzo blatu a zlew w kącie. ale zlew jest duży i dzięki takiemu położeniu go nie widać, więc jest OK. Tylko chyba daleko do lodówki trochę, ale tak to bywa w sporych kuchniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 28.02.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 ja też gniotę w zlewie, tj w w dużej misce w zlewie, z tym że zlew u mnie z tych największych LUBIĘ TO ! he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 28.02.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Ja chcę mieć koniecznie jeden blat niższy - pod oknem, jako przedłużenie parapetu, tez mam blat licowany z parapetem, ale u mnie albo okno wyżej, bo i szafki wyższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 01.03.2013 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Witam , przedstawiam nową inspirację w małym aneksie . Kuchnia wykonana z białego mdfu w połysku . Blat z pogrubianego kwarcogranitu , Na ścianie pod szafkami i nad szafkami szkło lakierowane czarne . Szafki górne na aventosach bez uchwytów . Miłego , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 01.03.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 wygląda rewelacyjnie, choć od strony praktycznej bym się czepiała (zlew wciśnięty w kąt i jeszcze koło płyty, no i kontakty "na wysokości" i w kontrastowej oprawce, to pewnie też coś, na co wy nie mieliście wpływu). uwielbiam czarne blaty z czarnym szkłem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 01.03.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 A nie mozna tego zlewu przenieść na okno, teraz sa duże możliwości, a można kupić kran który się szybko składa Dla mnia tez kuchnia rewelacyjna tylko ja bym nie zostawiła tak zlewu obok płyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 01.03.2013 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 napewno można było, tylko że nataly jest wykonawcą, a przypuszczam że na rozmieszczenie stacji roboczych wpływ miał natomiast inwestor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 01.03.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Rury można pociągnąć w tyle szafek ja miałam tak w Gdyni i działało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts