Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Od strony salonu widać tylko poziome uchwyty w szufladach. Bok zabudowy jest widoczny dopiero pod dużym kątem. Czy to aż taki chaos? Gdyby całość była pstrokata albo na różnych wysokościach... Kilka(dziesiąt) postów wcześniej pytałam o uchwyty, ale nikt nie doradził. I macie! :D

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mariba czyli to nasza wina?;)

Chyba wiesz że żartowałam!

A widziałam gorsze poplątania z uchwytami, dlatego pocieszam się że u mnie nie jest tak tragicznie. Przeszkadza mi raczej długość tych uchwytów niż kwestia pion-poziom. Ale tak to jest jak podejmuje się decyzje na szybko pod presją niecierpliwego męża ;)

Mariba a co to za kafelki na scianie masz? Fajne takie ciemne

To były jakieś wycofane już z produkcji płytki Paradyża, czy Tubądzina, nie pamiętam nazwy. Niby czarne, ale trochę wpadają w granat czy grafit, zależy od oświetlenia.

_IGP8582k.jpg

Edytowane przez Mariba

Witam Serdecznie

Przeglądając Internet natrafiłem na takie zdjęcie, to jest chyba mały aneks kuchenny ale zrobiony w stylu jakiego jeszcze nie widziałem, czy ktoś z Państwa posiada tego typu kuchnię u siebie. Proszę o opinię. Stoję przed zadaniem wykończenia kuchni, planuję zabrać się za to w maju, i tak się troszkę rozglądam.

IMGP1705-1.jpg

Witam serdecznie

Na ten moment szukam jeszcze pomysłów. Oczywiście o podstępach w pracach oraz efekcie końcowym będę informował na bieżąco.

Pozdrawiam

daj spokój, podpuszczają cię

toż to barwna pstrokacizna udająca dworek polski pokrajcowany z pałacem

Ja gust mam przeciętny i rzadko się odzywam, ale to mnie ruszyło. Poszukaj tych inspiracji troszkę lepiej :(

Ja nie rozumiem dlaczego nie można zapytac na forum publicznym i ogólnodsotepnym o temat który nas osobiście interesuje bez uszczypliwości . przeciez użytkownik2013 zadał konkretne pytanie i pisze ze sie rozgląda,wiec po co te komentarze i podśmiewajki- wiec dziewczyny pomózcie jak macie cos madrego i sensownego do napisania a nie traktujcie ludzi o odmiennych gustach jak gorszych czy tredowatych.

Ja nie rozumiem dlaczego nie można zapytac na forum publicznym i ogólnodsotepnym o temat który nas osobiście interesuje bez uszczypliwości . przeciez użytkownik2013 zadał konkretne pytanie i pisze ze sie rozgląda,wiec po co te komentarze i podśmiewajki- wiec dziewczyny pomózcie jak macie cos madrego i sensownego do napisania a nie traktujcie ludzi o odmiennych gustach jak gorszych czy tredowatych.

przesadzasz

pyta to dostaje odpowiedź

szuka inspiracji, no to niech szuka dalej

nikt nawet przez moment nie odniósł się do człowieka.

jedynie ta kuchnia, którą pokazał jako inspirację - jakaś dziwna jest

Ale były kiedyś prośby, żeby nie pisać dziwna bez komentarza, więc na[piszę, co MI się w niej nie podoba

- inkrustacje są dobre do salonu / gabinetu, głównie w pałacu

-używa się do nich najlepszych gatunków drzewa

-czasem są dziełami sztuki

Tutaj

-nie to miejsce

- tania podróba, nie drzewo, na pewno nie dzieło sztuki

To czym się inspirować?????

Zapewne jest cos w tej kuchni co sie uzytkownikowi2013 podoba -nie muszi tego rozumieć. Zamiast pisac dydrymały podeslijcie jakies linki z podobnymi wnetrzami -takim sposobem mozna wiecj osiagnac niz pustymi słowami. Przeciez pytał jaki to styl,czy ktos ma zdjecia etc.i jak na razie nie uzyskał konkretnych wskazówek.