Mariba 12.03.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Od strony salonu widać tylko poziome uchwyty w szufladach. Bok zabudowy jest widoczny dopiero pod dużym kątem. Czy to aż taki chaos? Gdyby całość była pstrokata albo na różnych wysokościach... Kilka(dziesiąt) postów wcześniej pytałam o uchwyty, ale nikt nie doradził. I macie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 12.03.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Mariba czyli to nasza wina? a na fotki ty nie patryzsz? Widziałaś u kogoś takie poplątanie z uchwytami? To kuchnia dla ciebie i tobie ma byc wygodnie a nie ludziom na forum. Jeśli nie odczuwasz dysonansu patrząc na nie, to ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariba 12.03.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Mariba czyli to nasza wina? Chyba wiesz że żartowałam! A widziałam gorsze poplątania z uchwytami, dlatego pocieszam się że u mnie nie jest tak tragicznie. Przeszkadza mi raczej długość tych uchwytów niż kwestia pion-poziom. Ale tak to jest jak podejmuje się decyzje na szybko pod presją niecierpliwego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 12.03.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 no ja też oczkiem mrugnęłam. Długie są to fakt, ale gdyby były wszystkie w poziomie, byłoby chyba lepiej.............tak mi sie wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 12.03.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Dziwna sprawa ale mnie tez to przeszkadza.dobrze ze temat powstał przed moja realizacją jak by mnie ktos wczesniej zapytał było by mi obojętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apuska 12.03.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Mariba a co to za kafelki na scianie masz? Fajne takie ciemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariba 12.03.2013 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 (edytowane) Mariba a co to za kafelki na scianie masz? Fajne takie ciemne To były jakieś wycofane już z produkcji płytki Paradyża, czy Tubądzina, nie pamiętam nazwy. Niby czarne, ale trochę wpadają w granat czy grafit, zależy od oświetlenia. Edytowane 12 Marca 2013 przez Mariba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uzytkownik2013 14.03.2013 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Witam Serdecznie Przeglądając Internet natrafiłem na takie zdjęcie, to jest chyba mały aneks kuchenny ale zrobiony w stylu jakiego jeszcze nie widziałem, czy ktoś z Państwa posiada tego typu kuchnię u siebie. Proszę o opinię. Stoję przed zadaniem wykończenia kuchni, planuję zabrać się za to w maju, i tak się troszkę rozglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 14.03.2013 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 serio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.03.2013 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 serio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 14.03.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 uzytkownik2013, jestem bardzo ciekawa realizacji. Takie kuchnie rzadko sie spotyka, ale skoro tobie sie podoba. Jak zrobisz sobie taka kuchnie to koniecznie pokaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uzytkownik2013 14.03.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Witam serdecznieNa ten moment szukam jeszcze pomysłów. Oczywiście o podstępach w pracach oraz efekcie końcowym będę informował na bieżąco. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 14.03.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Witam serdecznie Na ten moment szukam jeszcze pomysłów. Oczywiście o podstępach w pracach oraz efekcie końcowym będę informował na bieżąco. Pozdrawiam daj spokój, podpuszczają cię toż to barwna pstrokacizna udająca dworek polski pokrajcowany z pałacem Ja gust mam przeciętny i rzadko się odzywam, ale to mnie ruszyło. Poszukaj tych inspiracji troszkę lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 14.03.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 wygląda jak kambuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.03.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Dziewczyny, ale podobać ma się nam czy użytkownikom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 14.03.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 dla mnie to ona jest robiona z resztek, odpadów stolarskich, kawałków oklein, baltów, korpusów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirabillis 14.03.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Ja nie rozumiem dlaczego nie można zapytac na forum publicznym i ogólnodsotepnym o temat który nas osobiście interesuje bez uszczypliwości . przeciez użytkownik2013 zadał konkretne pytanie i pisze ze sie rozgląda,wiec po co te komentarze i podśmiewajki- wiec dziewczyny pomózcie jak macie cos madrego i sensownego do napisania a nie traktujcie ludzi o odmiennych gustach jak gorszych czy tredowatych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 14.03.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Ja nie rozumiem dlaczego nie można zapytac na forum publicznym i ogólnodsotepnym o temat który nas osobiście interesuje bez uszczypliwości . przeciez użytkownik2013 zadał konkretne pytanie i pisze ze sie rozgląda,wiec po co te komentarze i podśmiewajki- wiec dziewczyny pomózcie jak macie cos madrego i sensownego do napisania a nie traktujcie ludzi o odmiennych gustach jak gorszych czy tredowatych. przesadzasz pyta to dostaje odpowiedź szuka inspiracji, no to niech szuka dalej nikt nawet przez moment nie odniósł się do człowieka. jedynie ta kuchnia, którą pokazał jako inspirację - jakaś dziwna jest Ale były kiedyś prośby, żeby nie pisać dziwna bez komentarza, więc na[piszę, co MI się w niej nie podoba - inkrustacje są dobre do salonu / gabinetu, głównie w pałacu -używa się do nich najlepszych gatunków drzewa -czasem są dziełami sztuki Tutaj -nie to miejsce - tania podróba, nie drzewo, na pewno nie dzieło sztuki To czym się inspirować????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirabillis 14.03.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Zapewne jest cos w tej kuchni co sie uzytkownikowi2013 podoba -nie muszi tego rozumieć. Zamiast pisac dydrymały podeslijcie jakies linki z podobnymi wnetrzami -takim sposobem mozna wiecj osiagnac niz pustymi słowami. Przeciez pytał jaki to styl,czy ktos ma zdjecia etc.i jak na razie nie uzyskał konkretnych wskazówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.03.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Takie kurioza trudno znaleźć w necie, więc trudno o inspiracje. W pierwszej chwili myślałam, ze pokazuje zachrystię jakiegoś kościoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts