Maciejka2 16.03.2013 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Nataly,powiedz, prosze, co to jest dokladnie za okap i plyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 16.03.2013 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Nataly, powiedz, prosze, co to jest dokladnie za okap i plyta. Witam , nowa płyta siemensa na szkle oraz okap falmec , symbole bym musiał sprawdzić bo Klient brał też sprzęt u nas . Miłego , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 16.03.2013 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 (edytowane) Dziekuje. Prosze, sprawdz jak mozesz. Edit: znalazlam okap. To Falmec Diamante 90??? Czy slyszales moze jak pracuje? Czy naprawde jest taki cichy? Czy to swiatlo jest wystarczajace do oswietlenia garnka?. Edytowane 16 Marca 2013 przez Maciejka2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 16.03.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Mamy tą płytę od roku. Jest naprawdę fajna. Ruszty żeliwne bardzo ładnie i starannie odlane, palnik pod woka daje niezłego czadu . Ważną kwestią jest możliwość wpuszczenia i zlicowania jej z poziomem blatu. Pola pod palnikami/rusztami są z emaliowanej stali, pozostała część to szkło hartowane. Występuje jeszcze w wersji z podłużnym rusztem (pod brytfankę). Denerwujące jest tylko polerowanie i odtłuszczanie tego szkła, ale to insza inszość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 16.03.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Znalazłem typ płyty EP716QB21E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 16.03.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Gryfpc, dzieki za pomoc i za opinie . Plyta prezentuje sie naprawde bardzo ladnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 16.03.2013 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Przypuszczalnie nataly dekoracji tego okna nie projektował, to raz. A dwa - to określenie z wsią w roli głównej przekracza granice kulturalnej krytyki. Zresztą o żadne opinie tutaj nikt nie prosił. Uwaga o oknie nie była skierowana do nataly bo wiem że on się kuchniami zajmuje a nie oknami to raz. A dwa to nie była krytyka tylko moja uwaga. O opinie tutaj nikt nie prosił ale nie było też słowa żeby ich nie pisać. Poza tym to forum publiczne i mam prawo wyrazić swoją opinię. (Zresztą Ciebie też nie prosiłam o opinię mojej opinii) Nikogo nie uraziłam, ani nataly bo nie robił on wystroju okien ani właścicieli bo nie oni zamieścili tutaj fotki swojej kuchni. Jeżeli moje określenie z wsią w roli głównej przekracza Twoim zdaniem granice kulturalnej krytyki to lepiej odpuść sobie ten wątek bo nie takie tu teksty leciały heh Ja pozwoliłam sobie na taka uwagę tylko dlatego że fotki kuchni pokazuje tu osoba trzecia. Nie walnęłabym komuś prosto w oczy że ma wieśniackie okno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owp 17.03.2013 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Mam pytanie - czy drzwi do spiżarni obok kuchni zrobić w stylu (głównie kolor) mebli kuchennch, czy takie jak inne drzwi?Nie mogę się zdecydować jaki piekarnik dać do kremowych mebli - starać się wyszukać kremowy, czy czarny, czy stalowy (najmniej mi się podoba)? No i jeszcze - czy płyta i piekarnik (jedno pod drugim) powinien być z tej samej firmy? Inne sprzęty mam zabudowane, więc się nie przejmuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 17.03.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Ale to od razu widać, że właściciele nie gustują w nowoczesnych wnętrzach Tak to potem wygląda - nowoczesne elementy są "ocieplane". . Dokładnie to samo sobie pomyślałam patrząc na zasłonkę, tapetę i krzesła. Zastanawia mnie czy pomysł na meble to wymysł projektanta, właściciela czy studnia mebli. Albo ktoś strzelił sobie taki styl w którym co już widać po "upiększaniu" nie do końca się dobrze czuje albo ktoś mu to zaproponował . Kuchnie Nataly zawsze są piękne i dopracowane ale jak dla mnie zaczynają być wszystkie jakby to powiedzieć " na jedno kopyto" , czekam na coś w innym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radam5 17.03.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Pokażę to co chłopaki zmajstrowali w 2 dni. Jeszcze trochę pracy przed nimi ale juz coś widać. Musze tylko pomysleć nad przełamaniem tych brązów np jakimiś dodatkami w czerwieni może, Projekt wyglądał tak A tak wygląda na obecna chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirabillis 17.03.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Radam5 kuchnia ok tylko ten dekor zupełnie niepotrzebny. na wizce nie był uwzgledniony i wygląda to zdecydowanie lepiej,czemu zmieniliscie zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domanki 17.03.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 owp piekarnik i płyta nie muszą być tej samej firmy, byle piecyk miał wentylację dobrą . U mnie biała płyta Amica i biały piecyk Mastercook i podobno ma działać- tzn działa- ale ma działaś dlugo Co do kolorów - indywidualna sprawa. Jedni lubią róże, inni tulipany. Ja wybrałam jak widać, ale inni łykają połączenie bieli z czarnymi płytami i też jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 17.03.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 radam5 wrzuć zdjęcia za kilka dni jak chłopaki dokończą jak na ten moment naprawdę mało widać dekor faktycznie chyba nie do końca (jak dla mnie) tu pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radam5 17.03.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Dekor był już przed wizualizacją. Na projekcie go nie nałożyłem bo mi się po prostu nie chciało. Ogólnie na żywa jest ok, mi nie przeszkadza a żonie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila_len 17.03.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 radam5 - dekor jak dekor - może się podobać oglądającym lub nie, ale ogólnie zapowiada się fajnie - domowa, ciepła, zupełnie ludzka kuchnia Bez nadęcia. Jeśli preferujesz takie klimaty i tak sobie urządzasz domek to jak najbardziej może być. Przynajmniej obędzie się bez zgrzytów stylistycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niki 5 17.03.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Mam pytanko: Czy ktoś z was ma nie tradycyjnie umiejscowioną zmywarkę tj. nie w dolnych szafkach a np. w wysokiej zabudowie????? jeśli tak to proszę opinie i inf. o sposobie zabudowy -bo dręczy mnie jak ją estetycznie zabudować - umożliwiając jednocześnie właściwe otwieranie. zdjęcia takiego rozwiązania bardzo mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radam5 17.03.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 zgrzyt może być jeżeli chodzi o okap. Ja do tego projektu widziałem okap w stylu jaki widać na wizualizacji. Niestety żona zobaczyła okap u znajomych inny i nie dałem rady jej przekonać. Zobaczymy jak będzie wyglądało całość po zamontowaniu.Okap będzie takihttp://www.gorenje.pl/imagelib/products-details/1505fe80bb35775b1d2da406fb86353d_70590_fp.jpg Mi on po prostu nie pasuje do klimatu, ale już miałem dosyć kłótni i musiałem ustąpić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 17.03.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 nie wiem, jak to jest od str. technicznej kiedyś też się nad tym zastanawiałam. może nataly coś podpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 17.03.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 mnie jakoś róze do kuchni nie pasują...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 17.03.2013 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 (edytowane) Pokażę to co chłopaki zmajstrowali w 2 dni. Jeszcze trochę pracy przed nimi ale juz coś widać. Musze tylko pomysleć nad przełamaniem tych brązów np jakimiś dodatkami w czerwieni może, Projekt wyglądał tak [ATTACH=CONFIG]177106[/ATTACH] A tak wygląda na obecna chwilę [ATTACH=CONFIG]177107[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]177108[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]177109[/ATTACH] ja bym proponowała dodatki z tonacji, np. kolor IVORY - kość słoniowa. Są kwiatki i czerwień do nich będzie już tym "czymś" za dużo, a tak jest OK http://indesigns.com.au/blog/wp-content/uploads/2012/06/Ivory.png Edytowane 17 Marca 2013 przez piu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts