Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Martyna

Cofam co do tapety - jest na sąsiedniej ścianie, więc aż tak nie konkuruje.

Za do zdecydowanie zdjęłabym kwiaty z górnych półek i absolutnie nie dawałabym już żadnego obrazka ani niczego innego, bo już tam wystarczy ozdób i dodatków. Kwiaty same w sobie są prześliczne, ale źle to wygląda, gdy sięgają sufitu. Zabrałabym też inne dekoracje - ramkę i wazonik. Zegar jest OK. Pralka mnie osobiście absolutnie nie razi. Kuchnia jest mała, osobna, nie jest otwarta na salon, więc takie sprzęty pasują jak każde inne.

Zatem już nic tam nie dam...co do kwiatka na górze może i masz rację...szklany wazon ze storczykiem kryje brzydką rurkę,czyli odpowietrznik od kaloryfera,a że mieszkam na ostatnim piętrze to taki mi się dostał i nie mogę jej zlikwidować ani nawet zabudować,a ramka stoi tymczasowo:)

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

kolory fajne, ale dla mnie trochę u martynyp... za dużo się dzieje (przeżywam fazę zakochania w drewnie, znów). jarzeniowe kolory, ciapaty blat, panoramka, przykuwający uwagę wyciąg, typowe kuchenne sprzęty w zasięgu w jaskrawych barwach... nie moje.

natomiast tapeta - podoba mi się bardzo bardzo

kolory fajne, ale dla mnie trochę u martynyp... za dużo się dzieje (przeżywam fazę zakochania w drewnie, znów). jarzeniowe kolory, ciapaty blat, panoramka, przykuwający uwagę wyciąg, typowe kuchenne sprzęty w zasięgu w jaskrawych barwach... nie moje.

natomiast tapeta - podoba mi się bardzo bardzo

Mi minęła ta faza i chciałam coś innego,żywego,a nie monotonne drewno i białe fronty czy blaty...miałam już tą historię i zapragnęłam czegoś innego:)

Mam rolkę tej tapety jak chcesz to mogę oddać:) ma srebrzyste napisy.Ja w tej kuchni czuję sie super,czekam na stolik by móc usiąść i wypić sobie kawkę.Na żywo,ogółem to wszystko nie wygląda tak kosmicznie he he:)

Duś czy można gdzieś pooglądać Twoją galerię?:)

Edytowane przez MartynaP...

MartynaP... kuchnia gites, zwłaszcza kolory :)

A teraz oświeć mnie w temacie pralki - ona stoi ciasno upchnięta w zabudowę, prawda? Czy ile ma luzu po bokach?

I jak ona się zachowuje podczas wirowania?

Już tłumaczę o co kaman - mam pralkę w łazience- nówkę sztukę - stoi w szafce- z każdej strony ma 15-20 cm luzu.

Jak ją właczyłam pierwszy raz i zaczęła wirować, myślałam, że mi łazienkę rozwali, używam jej od dwóch tygodni i na każde wirowanie zasiadam przed szafką i trzymam pralkę...

I tak sobie myślę, czy to normalne :p?

Zwłaszcza, że moja poprzednia pralka sprzed 10 lat zdecydowania spokojniejsza była podczas wirowania...

MartynaP... kuchnia gites, zwłaszcza kolory :)

A teraz oświeć mnie w temacie pralki - ona stoi ciasno upchnięta w zabudowę, prawda? Czy ile ma luzu po bokach?

I jak ona się zachowuje podczas wirowania?

Już tłumaczę o co kaman - mam pralkę w łazience- nówkę sztukę - stoi w szafce- z każdej strony ma 15-20 cm luzu.

Jak ją właczyłam pierwszy raz i zaczęła wirować, myślałam, że mi łazienkę rozwali, używam jej od dwóch tygodni i na każde wirowanie zasiadam przed szafką i trzymam pralkę...

I tak sobie myślę, czy to normalne :p?

Zwłaszcza, że moja poprzednia pralka sprzed 10 lat zdecydowania spokojniejsza była podczas wirowania...

Spraqwdź jeszcze czy z tyłu pralki masz zdjęte takie plastikowe klipsy. One są zakładane do transportu, żeby nie tłukł bęben o obudowę i jesli ich nie zdejmiesz to pralka szaleje przy wirowaniu. Wiem co mówię, bo przerabiałam sama :D

Spraqwdź jeszcze czy z tyłu pralki masz zdjęte takie plastikowe klipsy. One są zakładane do transportu, żeby nie tłukł bęben o obudowę i jesli ich nie zdejmiesz to pralka szaleje przy wirowaniu. Wiem co mówię, bo przerabiałam sama :D

Dokladnie

U mnie byly ogromne sruby metalowe Nie wiedzizlam o tym wiec podczas wirowania mimo iz wskoczylam na pralke skakalam razem z nia To jest zabezpieczenie bebna na czas transportu

dzięki dziewczyny :)))

Nie miałam pojęcia, problem w tym, że ja nie montowałam tej pralki, tylko kolesie i nie mam zielonego pojęcia co zrobili, a czego nie - to już wiem :)

Dziś przyjadą i zrobią -> ja nie mam jak tej pralki nawet wyciągnąć.

Co ja bym bez Was zrobiła... siedziała na pralce pół życia :p

narobiłam mojej koleżance ochoty na piec amica ZEN

to znaczy, ja Jej go tylko pokazałam, a Ona bidna się zakochała...;)

no i teraz jest problem....no bo, jeżeli ZEN, najprawdopodobniej w czerni, choć do końca nie wiadomo ;), to JAKA DO TEGO MIKROFALÓWKA!!!???!!!

dla mnie nie powinno być tam żadnej, bo cała "ideologia" prostoty Zen zostanie zakłócona....najlepszym rozwiązaniem była by mikrofala schowana w szafce...

ale dla Niej nawet nie ma takiej opcji.....i co tu teraz począć?

narobiłam mojej koleżance ochoty na piec amica ZEN

to znaczy, ja Jej go tylko pokazałam, a Ona bidna się zakochała...;)

no i teraz jest problem....no bo, jeżeli ZEN, najprawdopodobniej w czerni, choć do końca nie wiadomo ;), to JAKA DO TEGO MIKROFALÓWKA!!!???!!!

dla mnie nie powinno być tam żadnej, bo cała "ideologia" prostoty Zen zostanie zakłócona....najlepszym rozwiązaniem była by mikrofala schowana w szafce...

ale dla Niej nawet nie ma takiej opcji.....i co tu teraz począć?

Mikrofalówka - najlepiej żadna.

http://www.lepszezdrowie.info/mikrofala.htm

Aricia sprawić aby kuliżanka zakochała się w zwykłej mikrofali schowanej w szafce :lol: ja się tak upierałam na tę w zabudowie nad piekarnikiem, fakt podoba mi się, ale używam jej...nie za często ( nie tak często jak w mieszkaniu) a kosztowała 800 zł więcej niż piekarnik :lol2: zapłaciłam za sam wygląd, bo funkcji używam tylko włącz/wyłącz, start, regulacja czasu i mocy :lol2: