Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

W takim razie polska firma Rejs ma takze w ofercie podobny system. Na znanym portalu aukcyjnym można sprawdzić cene. Powinna byc akceptowalna ;) Roznica tkwi w tym ze front nie wyjezdza razem z cargiem. Edytowane przez fr3

Maciajka2 nie pamiętam nazwy, wystosowałam maila do użytkowniczki - jak się dowiem- dam znać.

A póki co wygooglowałam to:

http://dziecisawazne.pl/pasozyty/

Bardzo Ci dziekuje! Ta stronka jest bardzo ciekawa. Musze cos kupic, bo mi sie dzieciaki zaczely drapac, a nigdy jeszcze nie byly odrobaczane! Balam sie tej calej chemii.

No nie może być. Ktoś rzuca hasło, że szczepienia są be i zero odzewu? Co to za forum? Nie ma zmasowanego ataku zwolenników szczepień? :lol2:

a co tu pisać.

Gdy rozum śpi budzą się potwory...

Kochani zanim pochwalę się swoją kuchnią, muszę przejść przez etap wyszukania wykonawcy mojego pomysłu :-)

W związku z czym mam pytanie - w ramach jednej z wycen dostałem informację cytuję: "...na zmywarkę nie robi sie szafki. Jest ona wstawiana miedzy szafki i zkręcana z nimi." Czy można tak rzeczywiście zrobić czy to szukanie oszczędności które się później gdzieś odbije?

Kochani zanim pochwalę się swoją kuchnią, muszę przejść przez etap wyszukania wykonawcy mojego pomysłu :-)

W związku z czym mam pytanie - w ramach jednej z wycen dostałem informację cytuję: "...na zmywarkę nie robi sie szafki. Jest ona wstawiana miedzy szafki i zkręcana z nimi." Czy można tak rzeczywiście zrobić czy to szukanie oszczędności które się później gdzieś odbije?

Witam , w zależności o wyboru zmywarki trzeba tylko wyprodukować odpowiedni front . Jest zmywarka ze sterowaniem w krawędzi i jest z widocznym panelem sterującym . Zmywarkę podkręca się do bocznych szafek żeby była stabilna i nie latała pomiędzy szafkami . Miłego , Piotr