koza79 31.03.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Witajcie!,Widzę że trafiłam na interesujący mnie aktualnie problem. Też mam front 40 cm w szafce narożnej. Mój stolarz twierdzi że nie ma systemu który można założyć przy tak wąskiej szafce. Asizo jak dasz radę sprawdzić co jest u Ciebie to też będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 31.03.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Fr3 Peka ma taki system ale niestety problem w jego cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fr3 01.04.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 (edytowane) W takim razie polska firma Rejs ma takze w ofercie podobny system. Na znanym portalu aukcyjnym można sprawdzić cene. Powinna byc akceptowalna Roznica tkwi w tym ze front nie wyjezdza razem z cargiem. Edytowane 1 Kwietnia 2013 przez fr3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 01.04.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 potwierdzam. u siebie mam wlasnie 'magic cornera' marki Rejs, (front szafki 35cm). Po dwoch latach uzytkowania dziala bez zarzutu, a trzymam tam ciezki puszki, sloiczki ect. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radam5 01.04.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Kawałek gotowej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 01.04.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 (edytowane) zna ktoś może jakiś dobry pochłaniacz teleskopowy z panelem do zabudowy? (znalazłam tę fotkę w sieci, niestety nie wiem, czyja jest) Edytowane 1 Kwietnia 2013 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 01.04.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Maciajka2 nie pamiętam nazwy, wystosowałam maila do użytkowniczki - jak się dowiem- dam znać. A póki co wygooglowałam to: http://dziecisawazne.pl/pasozyty/ Bardzo Ci dziekuje! Ta stronka jest bardzo ciekawa. Musze cos kupic, bo mi sie dzieciaki zaczely drapac, a nigdy jeszcze nie byly odrobaczane! Balam sie tej calej chemii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila_len 01.04.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 (edytowane) Kawałek gotowej kuchni [ATTACH=CONFIG]180610[/ATTACH] Jednak ten okap trochę z innej bajki... Prosty kominowy w kolorze inox na przykład, bardziej by pasował, ale skoro żona się uparła.... Edytowane 1 Kwietnia 2013 przez Kamila_len Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leon60 02.04.2013 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 aricia zdjęcie użytkownika xisio okap Siemens LI 48632 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 02.04.2013 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.04.2013 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 No nie może być. Ktoś rzuca hasło, że szczepienia są be i zero odzewu? Co to za forum? Nie ma zmasowanego ataku zwolenników szczepień? a co tu pisać. Gdy rozum śpi budzą się potwory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartynaP... 02.04.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Bardzo proszę o jakieś ciekawe propozycje aranżacji salonu w bloku,25m2 kolory biel,szarość czerń,może być odrobina czerwieni...brak mi koncepcji jakoś,a remont chcę zacząć Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 02.04.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 o salonie w wątku kuchennym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cameo 02.04.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Kochani zanim pochwalę się swoją kuchnią, muszę przejść przez etap wyszukania wykonawcy mojego pomysłu W związku z czym mam pytanie - w ramach jednej z wycen dostałem informację cytuję: "...na zmywarkę nie robi sie szafki. Jest ona wstawiana miedzy szafki i zkręcana z nimi." Czy można tak rzeczywiście zrobić czy to szukanie oszczędności które się później gdzieś odbije? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 02.04.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 cameo, dokładnie tak:yes: Pod zmywarkę nie robi się szafki, nakleja się tylko front i skręca się ja z bocznymi szafkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.04.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 ja też tak mam (w zabudowie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cameo 03.04.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Ok, dziękuję dziewczyny, uspokoiłyście mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 03.04.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Kochani zanim pochwalę się swoją kuchnią, muszę przejść przez etap wyszukania wykonawcy mojego pomysłu W związku z czym mam pytanie - w ramach jednej z wycen dostałem informację cytuję: "...na zmywarkę nie robi sie szafki. Jest ona wstawiana miedzy szafki i zkręcana z nimi." Czy można tak rzeczywiście zrobić czy to szukanie oszczędności które się później gdzieś odbije? Witam , w zależności o wyboru zmywarki trzeba tylko wyprodukować odpowiedni front . Jest zmywarka ze sterowaniem w krawędzi i jest z widocznym panelem sterującym . Zmywarkę podkręca się do bocznych szafek żeby była stabilna i nie latała pomiędzy szafkami . Miłego , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata C. 03.04.2013 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Okap FABER- Inca Plus Hip X 70"-polecam-montowany w dno szafki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 03.04.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Beata, ten okap nie jest teleskopowy. nigdy nie pracowałam na takim czy daje radę tym garom z brzegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts