aneta s 09.04.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Proszę: HB56BD560J Aneta s - nie wiem jaki masz model lodówki, nasz to StudioLine (ta z ledami w środku) i gdyby nie dbałość Żony, i jej delikatność, to już wyglądałaby gorzej niż nasz 10 letni side Samsunga... ja mam model Siemens KI40FP60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 09.04.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) ja mam model Siemens KI40FP60 Edytowane 10 Kwietnia 2013 przez Gryfpc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
optima 10.04.2013 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Nikt nie ma i nawet nie slyszal nic o tym ekspresie z IKEA?A inne AGD moze macie, chodzi mi o opinie jak sie sprawdza w praktyce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ttruskawka 10.04.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 To i ja się pochwale [ATTACH=CONFIG]182463[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]182464[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]182465[/ATTACH] Piękna kuchnia takie połączenia strasznie mi się podobają ale sama ostatecznie zdecydowałam się na biel żeby optycznie powiększyć małe pomieszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annawia 10.04.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Jeśli zastanawiacie się nad ekspresem to szczerze odradzam Electroluxa. Ten model mam na myśli: Kupiliśmy go w styczniu i już 4 raz jest w naprawie. Wychodzi raz na miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 10.04.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Gumisiowa, za tyle możesz i u mnie pomacać... Ale kto komu placi ?:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.04.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Nikt nie ma i nawet nie slyszal nic o tym ekspresie z IKEA? A inne AGD moze macie, chodzi mi o opinie jak sie sprawdza w praktyce? Jest specjalny dział o AGD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 10.04.2013 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 (edytowane) Dawno temu tu byla ale niedokonczona,teraz jeszce ciagle bije sie z myslami czy przedluzyc wyspe o debowu barek kuchenny... I DZIELO NAJKOCHANSZEJ FORUMOWEJ PESTECZKI W WYKONANIU MOJEGO MEZUSIA-OKLADZINA WE WNECE-DZIEKUJE!!!! kurde nie wiem jak obkrecic zdjecia-przepraszam... Edytowane 10 Kwietnia 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 10.04.2013 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Gumisku kochany uwielbiam Twoja kuchnie! !! I widzę ze nowe krzesełka są ładne . Powiedz mi jakie uchwyty masz u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 10.04.2013 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Gumisku kochany uwielbiam Twoja kuchnie! !! I widzę ze nowe krzesełka są ładne . Powiedz mi jakie uchwyty masz u siebie? Dziekuje:yes: Ja nie mam uchwytow:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 10.04.2013 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 To co masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 10.04.2013 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Może o ja w końcu pokażę kawałek naszej kuchni Wieczorową porą... I trochę szerzej... za dnia... http://dl.dropbox.com/u/77244481/murator/IMG_1040.jpg Agatko... napiszę szczerze... Ogromnie mi się podoba Rzadko tu ostatnio zaglądam i cieszę się, że trafiłam tu i zdążyłam ją jeszcze zobaczyć w miarę na czasie . Gumisieńko Kochana Cieszę się, że nauczyłaś się wrzucać zdjęcia Miło znowu zobaczyć Twoją piękną kuchnię . Cieszę się, bo dla wielu osób była i będzie inspiracją . No i nowe krzesełka widać w tle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.04.2013 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 I DZIELO NAJKOCHANSZEJ FORUMOWEJ PESTECZKI W WYKONANIU MOJEGO MEZUSIA-OKLADZINA WE WNECE-DZIEKUJE!!!! [ATTACH=CONFIG]182767[/ATTACH] kurde nie wiem jak obkrecic zdjecia-przepraszam... Pięknie i turkusowe zasłony też są i kapitalne „obszywane” krzesełka. Masz oko do dobrych zestawień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabba 10.04.2013 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 za dnia... http://dl.dropbox.com/u/77244481/murator/IMG_1036.jpg Witaj, czy mogłabyś podać wymiary (wys/szer) górnych szafek? -zastanawiam się, czy szafki o szer. 60cm (jedno skrzydło) są wygodne w użyciu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agulenkaosw 10.04.2013 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 gumisiowa fana masz kuchnie hm chcialam wejsc na Twoj dziennik ale nie idzie cos pisze mi,ze nie mam uprawnien czy cos;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 10.04.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 moje ulubione gumisiowe zasłony.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.04.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Witaj, czy mogłabyś podać wymiary (wys/szer) górnych szafek? -zastanawiam się, czy szafki o szer. 60cm (jedno skrzydło) są wygodne w użyciu... Gabba, widać, że one są dwuskrzydłowe. Tak samo dzieliła drzwiczkami płaszczyznę szafek Magda 34. Fajne oszustwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.04.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Gumisowa a co Ty masz za superowe krzesła, co?chwal się nam tu - super wyglądają - też bym chciała!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 10.04.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 GUMISIOWA - napisz proszę coś więcej o wykładzinie we wnęce - może być na priva. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 10.04.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Agatko... napiszę szczerze... Ogromnie mi się podoba Rzadko tu ostatnio zaglądam i cieszę się, że trafiłam tu i zdążyłam ją jeszcze zobaczyć w miarę na czasie . Gumisieńko Kochana Cieszę się, że nauczyłaś się wrzucać zdjęcia Miło znowu zobaczyć Twoją piękną kuchnię . Cieszę się, bo dla wielu osób była i będzie inspiracją . No i nowe krzesełka widać w tle . julianna, nawet nie wiesz jak OGROMNIE się cieszę, że Ci się podoba mój kawałek mieszkania:) Chociaż jak patrzę na kuchnię Gumisiowej, to u mnie bida:( Łazienkę też bym chciała pokazać (bo wiem żeś ciekawa), ale jeszcze coś tam do skończenia).:lol2: Jak wszędzie... Witaj, czy mogłabyś podać wymiary (wys/szer) górnych szafek? -zastanawiam się, czy szafki o szer. 60cm (jedno skrzydło) są wygodne w użyciu... WYsokość 70 cm, szerokość 60, ale drzwiczki są po 30 cm. Dla mnie w sam raz. Po przeciwnej stronie mam jedne drzwiczki 60 cm (nad piekarnikiem) i nie są wygodne. Na szczęście rzadko ich używam bo bym się wściekła. GUMISIOWA - napisz proszę coś więcej o wykładzinie we wnęce - może być na priva. Z góry dzięki Na żadnego priva. Tutaj poproszę bom też ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts