Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

julianna, nawet nie wiesz jak OGROMNIE się cieszę, że Ci się podoba mój kawałek mieszkania:):)

(...)

Łazienkę też bym chciała pokazać (bo wiem żeś ciekawa), ale jeszcze coś tam do skończenia).:lol2::lol2: Jak wszędzie...

Oj bardzo jestem ciekawa :D. Tylko daj mi cynk jak w końcu pokażesz, bo znowu załapię jakiś miesiąc potem ;).

A co do kuchni, to naprawdę jedna z tych, które poruszyły mnie najbardziej na FM :yes: Ogromnie mi się podoba i fajnie, że pokazałaś więcej :).

zono m:jawdrop::lol2:-wezme to za komplement:lol2:-czajnik nadaje sie na indukcje-chyba..tak na spodzie pisze:D

link

http://www.skleppik.pl/produkt/tadar__czajnik_comet_2l.php

tylko trzeba szukac bo ja za niego 60 zlotych placilam..Niestety nie pamietam gdzie kupilam bo to 16 mies.temu bylo:(

chanelku-czajnik jak wyzej:hug:

MagdaBartek-krzesla Amadeo firmy Miotto link

http://www.miotto-design.com/furniture/dining/dining-chairs/amedeo-dchr-white

ze sklepu-mozna sie targowac-przemila obsluga-link

http://www.formazone.pl/product-pol-1402-Krzeslo-Amedeo-biale-56-x-49-x-85-cm.html

agulenkaosw-dziekuje straszliwie!!!DZIENNIK ZLIKWIDOWANY:yes:

Anulek-priv poszedl-DZIEKUJE:yes:

agatah-Twoja kuchnie widzialam juz kilka razy i nie wiem czy pisalam ale chwale bo piekna jest-nie chodzi o metraz tylko estetyczne proporcje,U ciebie sliczne sciany i blat cieply a biale fronty tez mam to slodzic nie bede:D-jest sliczna

okladzina we wnece to plyta stolarska 19 mm z naturalna cienkim surowym fornirem.

:DZlozona z dwoch plyt,trzeba bylo zlapac wymiar co bylo mega trudne bo mam krzywe sciany pozniej te plyty polaczyc na specjalnych wpustach i skleic do kupy.

Nastepne wklejenie do wneki i lakier taki jak na stolach i schodach zeby identyczny kolor byl

DZIEKUJE:yes:

SZOCIK,JULIANKO WYBAWICIELKO I PESTECZKO KOBIETO O WIELKIM SERCU-DZIEKUJE WAM ZA WSZYSTKO!!!!

No i prosze mnie tutaj nie przeceniac..rok mi zajelo nauczenie sie wklejania zdjec a wy mi tu z przekreceniem ich wyjezdzacie:lol2:

DZIEKUJE WSZYSTKIM

Dawno temu tu byla ale niedokonczona,teraz jeszce ciagle bije sie z myslami czy przedluzyc wyspe o debowu barek kuchenny...

[ATTACH=CONFIG]182754[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]182755[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]182756[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]182757[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]182758[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]182759[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]182760[/ATTACH]

I DZIELO NAJKOCHANSZEJ FORUMOWEJ PESTECZKI W WYKONANIU MOJEGO MEZUSIA-OKLADZINA WE WNECE-DZIEKUJE!!!!

[ATTACH=CONFIG]182767[/ATTACH]

kurde nie wiem jak obkrecic zdjecia-przepraszam...

Bardzo fajna kuchnia , ten fornir dał dużo w tej kuchni ,,,

Miłego , Piotr

Oj dziewczyny ja musze taki miec, myslalam ze mi tu napiszecie, ze nie warto, ze do doopy i nic szczegolnego

Troche juz uskladalam ale kurde wez tu wybieraj ekspres czy dobre baterie do lazienki...

A w ikea jest jakis tani ale nic o nim nie wiem, nikt takiego nie ma i o opinie ciezko

wrócę do ekspresu, bo parę dni nie zaglądałam, a MUSZĘ się wypowiedzieć :p

ja mam od 1,5 roku taki Boscha zabudowany

nie chciałam wolno stojącego, bo przestrzeni nie lubię zagracać, blatu zajmować i sprzątać dookoła niego potem :p

JESTEM ZACHWYCONA !!! :rotfl:

raz mi się popsuł, wezwałam serwis na gwarancji, a to się okazało, że za dużą tabletkę czyszczącą wsadziłam i się gdzieś tam zaklinowała

gość naprawił nieodpłatnie (choć jeśli z mojej winy, to powinien za dojazd nieuzasadniony obciążyć) i jeszcze mi zostawił odpowiedniej wielkości tabletki i dodatkowo płyn do odkamieniania

tabletki w zestawie kupione były małe, a ja potem sama te duże kupiłam :p

pyszna kawa, biała, czarna, espresso ...

sam Ci wszystko wyświetla czego mu trzeba... rozumiemy się bez słów :lol2:

mógłby tylko faktycznie mieć stałe łącze z wodą bieżącą, bo jak się dużo dobrutkiej kawy pije, to 2,5 Litra szybko schodzi he he

no i powiem, że ten co mam w domu zabudowany ma moc 1700 Watt i ciśnienie 19bar, a w pracy od niedawna kupiliśmy wolno stojący 1600Watt i 15bar, to nawet wsypując te same ziarna kawy jest różnica w smaku :/

ale za ten lepszy stojący też trzeba koło 4 tys. wydać, a ten kupiliśmy za 1700zł

więc... rano w domku piję pyszniutką, a w pracy już po prostu bardzo dobrą :D :D :D

buziaki :-*

anetko s-AZ SIE CZERWIENIE:yes:-DZIEKUJE!!!

Piotr- z ust profesjonalisty to niesamowita pochwala-DZIEKUJE

MARNAJOLA-fornir-jak wyzej:yes:,zaslony IKEA-link

:D

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20239010/

DZIEKUJE!!!!!

Gumisiowa nie ma za co , naprawdę fajna kuchnia i może też inspirować innych co dać na ścianę za okapem .

Miłego