channel8 10.04.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 GUMISIU - co to za czajnik???? pasuje też na indukcję? ????? szukam juz od pół roku czegoś fajnego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 10.04.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Gumisiu na boga, odwracaj fotki bo kręczu dostaniemy, albo monitory popsujemy. Kuchnia fajna przestrzeń, zazdroszczę bo moja mizerna coś ponad 8 metrów. Podobne mamy kominki:yes: wyspy nie przedłuzaj, jest ok. Też pytam o czajnik czy na indukcje sie nada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 10.04.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 julianna, nawet nie wiesz jak OGROMNIE się cieszę, że Ci się podoba mój kawałek mieszkania:) (...) Łazienkę też bym chciała pokazać (bo wiem żeś ciekawa), ale jeszcze coś tam do skończenia).:lol2: Jak wszędzie... Oj bardzo jestem ciekawa . Tylko daj mi cynk jak w końcu pokażesz, bo znowu załapię jakiś miesiąc potem . A co do kuchni, to naprawdę jedna z tych, które poruszyły mnie najbardziej na FM Ogromnie mi się podoba i fajnie, że pokazałaś więcej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 10.04.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 zono m:jawdrop:-wezme to za komplement:lol2:-czajnik nadaje sie na indukcje-chyba..tak na spodzie pisze:D link http://www.skleppik.pl/produkt/tadar__czajnik_comet_2l.php tylko trzeba szukac bo ja za niego 60 zlotych placilam..Niestety nie pamietam gdzie kupilam bo to 16 mies.temu bylo:( chanelku-czajnik jak wyzej:hug: MagdaBartek-krzesla Amadeo firmy Miotto link http://www.miotto-design.com/furniture/dining/dining-chairs/amedeo-dchr-white ze sklepu-mozna sie targowac-przemila obsluga-link http://www.formazone.pl/product-pol-1402-Krzeslo-Amedeo-biale-56-x-49-x-85-cm.html agulenkaosw-dziekuje straszliwie!!!DZIENNIK ZLIKWIDOWANY:yes: Anulek-priv poszedl-DZIEKUJE:yes: agatah-Twoja kuchnie widzialam juz kilka razy i nie wiem czy pisalam ale chwale bo piekna jest-nie chodzi o metraz tylko estetyczne proporcje,U ciebie sliczne sciany i blat cieply a biale fronty tez mam to slodzic nie bede:D-jest sliczna okladzina we wnece to plyta stolarska 19 mm z naturalna cienkim surowym fornirem. :DZlozona z dwoch plyt,trzeba bylo zlapac wymiar co bylo mega trudne bo mam krzywe sciany pozniej te plyty polaczyc na specjalnych wpustach i skleic do kupy. Nastepne wklejenie do wneki i lakier taki jak na stolach i schodach zeby identyczny kolor byl DZIEKUJE:yes: SZOCIK,JULIANKO WYBAWICIELKO I PESTECZKO KOBIETO O WIELKIM SERCU-DZIEKUJE WAM ZA WSZYSTKO!!!! No i prosze mnie tutaj nie przeceniac..rok mi zajelo nauczenie sie wklejania zdjec a wy mi tu z przekreceniem ich wyjezdzacie:lol2: DZIEKUJE WSZYSTKIM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.04.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Gumisia kuchnię i resztę znam ale z nieskrywaną przyjemnością obejrzałam raz jeszcze:cool: nie kombinuj z tym blatem - wyspa teraz jest super, taka proporcjonalna i ładnie wpasowana i niech tak zostanie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 10.04.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 ja jak najbardziej komplementowałam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 11.04.2013 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Jak mi się szyba znudzi, kiedyś, to sobie właśnie taki fornir machnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 11.04.2013 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Dawno temu tu byla ale niedokonczona,teraz jeszce ciagle bije sie z myslami czy przedluzyc wyspe o debowu barek kuchenny... [ATTACH=CONFIG]182754[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]182755[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]182756[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]182757[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]182758[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]182759[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]182760[/ATTACH] I DZIELO NAJKOCHANSZEJ FORUMOWEJ PESTECZKI W WYKONANIU MOJEGO MEZUSIA-OKLADZINA WE WNECE-DZIEKUJE!!!! [ATTACH=CONFIG]182767[/ATTACH] kurde nie wiem jak obkrecic zdjecia-przepraszam... Bardzo fajna kuchnia , ten fornir dał dużo w tej kuchni ,,, Miłego , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnajola 11.04.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 (edytowane) Gumisiu cudnieeee, napisz co to za zasłony?? i jaki fornir???dziekuje Edytowane 11 Kwietnia 2013 przez marnajola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 11.04.2013 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 (edytowane) anetko s-AZ SIE CZERWIENIE:yes:-DZIEKUJE!!! Piotr- z ust profesjonalisty to niesamowita pochwala-DZIEKUJE MARNAJOLA-fornir-jak wyzej:yes:,zaslony IKEA-link http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20239010/ DZIEKUJE!!!!! Edytowane 11 Kwietnia 2013 przez GUMISIOWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 11.04.2013 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Oj dziewczyny ja musze taki miec, myslalam ze mi tu napiszecie, ze nie warto, ze do doopy i nic szczegolnego Troche juz uskladalam ale kurde wez tu wybieraj ekspres czy dobre baterie do lazienki... A w ikea jest jakis tani ale nic o nim nie wiem, nikt takiego nie ma i o opinie ciezko wrócę do ekspresu, bo parę dni nie zaglądałam, a MUSZĘ się wypowiedzieć ja mam od 1,5 roku taki Boscha zabudowany nie chciałam wolno stojącego, bo przestrzeni nie lubię zagracać, blatu zajmować i sprzątać dookoła niego potem JESTEM ZACHWYCONA !!! raz mi się popsuł, wezwałam serwis na gwarancji, a to się okazało, że za dużą tabletkę czyszczącą wsadziłam i się gdzieś tam zaklinowała gość naprawił nieodpłatnie (choć jeśli z mojej winy, to powinien za dojazd nieuzasadniony obciążyć) i jeszcze mi zostawił odpowiedniej wielkości tabletki i dodatkowo płyn do odkamieniania tabletki w zestawie kupione były małe, a ja potem sama te duże kupiłam pyszna kawa, biała, czarna, espresso ... sam Ci wszystko wyświetla czego mu trzeba... rozumiemy się bez słów mógłby tylko faktycznie mieć stałe łącze z wodą bieżącą, bo jak się dużo dobrutkiej kawy pije, to 2,5 Litra szybko schodzi he he no i powiem, że ten co mam w domu zabudowany ma moc 1700 Watt i ciśnienie 19bar, a w pracy od niedawna kupiliśmy wolno stojący 1600Watt i 15bar, to nawet wsypując te same ziarna kawy jest różnica w smaku :/ ale za ten lepszy stojący też trzeba koło 4 tys. wydać, a ten kupiliśmy za 1700zł więc... rano w domku piję pyszniutką, a w pracy już po prostu bardzo dobrą :D buziaki :-* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
optima 11.04.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Aniula pokazesz zdjecie jak sie prezentuje to cudo? Rozumiem, ze 1700zl to za ten w pracy? Ale mnie dobijacie, chyba bedziemy jednak w lazience zwylka wajcha odkrecac wode:D a ekspres ide poogladac w necie, bo nawet nie mam se pomacac:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 11.04.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 o przepraszam... nie dodało się wcześniej foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
optima 11.04.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Dasz popatrzec w zabudowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 11.04.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 11.04.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 aniula zielni na parapecie full wypas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 11.04.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 żono się gotuje troszkę...nie??? he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adibu 11.04.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Aniula_bl mam pytanie o zlew blanco zerox.Są w powierzchni polerowanej lub szczotkowanej,czy mogłabyś doradzić.Kompletnie się na tym nie znam,a muszę zakupić.Aha i jakąś fajną baterie co by do niego pasowała. PLISS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 12.04.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 anetko s-AZ SIE CZERWIENIE:yes:-DZIEKUJE!!! Piotr- z ust profesjonalisty to niesamowita pochwala-DZIEKUJE MARNAJOLA-fornir-jak wyzej:yes:,zaslony IKEA-link http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20239010/ DZIEKUJE!!!!! Gumisiowa nie ma za co , naprawdę fajna kuchnia i może też inspirować innych co dać na ścianę za okapem . Miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 12.04.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 żono się gotuje troszkę...nie??? he he no dlatego chwalę taki zielnik, ja też wysiałam zioła, czekam az wzejdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts