aricia 12.04.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Agi, Gumisiu - obie kuchnie cune Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 12.04.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Dziękuje jeszcze raz wszystkim.Czuje sie bardzo doceniona....To miłe wiedziec, ze to co nareszcie mam, to co daje mi tyle radości podoba sie tez innym nad blatem niestety sa płytki drewnopodobne, choc musze przyznac, ze prawie kazdy odwiedzający nas, dotykal i sprawdzał co to jest.....Drewna sie obawiałam w tym miejscu ale mam je za to na suficie w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 12.04.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Piękne kuchnie Agi75 co to jest za lampa-zwis nad blatem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 12.04.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Piękne kuchnie Agi75 co to jest za lampa-zwis nad blatem? to massive diony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.04.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Gumisówka przepięknie, ale piałam nad kuchnią już u Ciebie na we wątku jak jeszcze był Agi bosko kapitalne połączenie z tym panoramicznym oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 12.04.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Dziękuje jeszcze raz wszystkim.Czuje sie bardzo doceniona....To miłe wiedziec, ze to co nareszcie mam, to co daje mi tyle radości podoba sie tez innym nad blatem niestety sa płytki drewnopodobne, choc musze przyznac, ze prawie kazdy odwiedzający nas, dotykal i sprawdzał co to jest.....Drewna sie obawiałam w tym miejscu ale mam je za to na suficie w salonie pchiii plytki drewnopodobne...ja mam prawdziwe:lol2::lol2:-zartuje oczywiscie-slicznie:D merenwen,aricia,Venuska-dziekuje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 12.04.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 agatah z czego zrobiony jest blat ? Blat jest dębowy olejowany Agi75, pięknie u Ciebie!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.04.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Tak Agi75 - lampa wygląda nieprzeciętnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.04.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Baaaardzo ladna kuchnia.Urzadzona ze smakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti70 12.04.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Agi75-kuchnia super... z pomysłem powiedz tylko jak Ci sie uzytkuje ten piekarnik pod barkiem? Czy to wygodne rozwiazanie? Bo pomysł fantastyczny dodam ze pierwszy raz coś takiego widzę... To twoj pomysl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa72_krakow 13.04.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Agi75 - tez chcialam zapytac o ten piekarnik jak sie uzytkuje i w jaki sposob jest podlaczony do pradu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 13.04.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Usytuowanie piekarnika to chyba jeden z moich najlepszych pomysłów.bardzo ergonomiczne rozwiązanie.Dodam,że to piekarnik z mikrofalą. kabel od piekarnika przechodzi do szafki bocznej w której jest gniazdko.obiecuję, ze wstawię fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa72_krakow 13.04.2013 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Usytuowanie piekarnika to chyba jeden z moich najlepszych pomysłów.bardzo ergonomiczne rozwiązanie.Dodam,że to piekarnik z mikrofalą. kabel od piekarnika przechodzi do szafki bocznej w której jest gniazdko.obiecuję, ze wstawię fotki. Wielkie dzieki za szybka odpowiedz - u mnie bedzie podobny uklad i dlatego pytanie o to podpiecie, bo jak wiadomo piekarnika nie dam zaraz przy scianie (a mam teraz elektykow i moge jeszcze dodac kilka kontaktow ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 14.04.2013 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Aniula_bl mam pytanie o zlew blanco zerox.Są w powierzchni polerowanej lub szczotkowanej,czy mogłabyś doradzić.Kompletnie się na tym nie znam,a muszę zakupić.Aha i jakąś fajną baterie co by do niego pasowała. PLISS hej adibu powierzchnia polerowana jest gładka i błyszcząca, przez co bardziej na niej widać wszelakie ślady użytkowania, kropel, zacieków i kamienia z wody na pewno bardziej elegancki i efektowny, ale MOIM ZDANIEM dla kogoś, kto lubi sprzątać i gotuje sporadycznie zlew ze stali szczotkowanej jest praktyczniejszy, łatwiej go utrzymać w czystości ja mam czarny zlew z kamienia, a baterię na nim mam szczotkowaną i dozownik na płyn do zmywania też mam szczotkowany, więc polecam baterie popatrz też w BLANCO FRANKE ORAS KLUDI GROHE HANSGROHE TRES , tyle że tanie to one nie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 14.04.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Pozwole sobie nie zgodzic sie:yes: Mam kuchnie w polysku a wczesniej mialam front w strukturze chropowatej w macie i latalam z szczoteczka do zebow zeby tluszcz z frontow wyczyscic. Teraz wystarczy plyn do szyb i sciereczka Jan Niezbedny i wszystko sie swieci jak.. Mam male dziecko i czesto uciapane fronty-biszkoptem,raczkami i cala reszta i nie mam gosposi i wcale nie mecze sie z czysczeniem a mam bardzo czysto:cool: Rowniez gotuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 14.04.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 (edytowane) Agi75 piękna kuchnia!! Fajna lampa nad wyspa. Jaka głębokość maja szafki górne ? Rowniez gotuje.. Wode na kawę Edytowane 15 Kwietnia 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 14.04.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Wode na kawę no bo ekspresu nie mam:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adibu 14.04.2013 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Aniula_bl wielkie dzięki za odpowiedź.Szkoda tylko że zawsze trzeba wybierać między dizajnem a praktycznością.Gumisiowa fronty to w lakierze oczywiste,ale zlew polerowany to chyba inna bajka .Jest piękny ale trochę się tego czyszczenia obawiam.A przy okazji macie naprawdę piękne kuchnie.Podoba mi się ta okładzina drewniana nad blatem,ciekawę czy do mojej by pasowała. Kuchnia będzie biała lakierowana nad blatem ciąg szafek z wbudowanym okapem,blat granitowy star galaxy.Jak myślicie dać biały lacobel czy pokusić się o drewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 14.04.2013 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 (edytowane) Ja nie zrobilam lacobela a taki byl plan bo mnie finansowo przeroslo,r15 miesiecy mialam biala sciane i doszlam do wniosku ze jednak swoje labolatorium:Docieple drewnem.Zlew mam stalowy-przecieram" na pucowanie" raz w tygodnu-najtanszym cifem z Tesco za 3 zlote:D tak jak stalowy blyszczacy czajnik-ja nie wiem skad sie bierze ta opinia ze z blyszczacym to taka masakra:eek:Agi 75 wlasnie pokazala jak pieknie drewno wyglada pomiedzy szfkami:yes: edit-a nie...ja nie mam polerowanego zlewu tylko stal szczotkowana-teka linea Edytowane 14 Kwietnia 2013 przez GUMISIOWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 15.04.2013 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Tak....drewno bardzo ociepliło kuchnię.Myślałam wstępnie o czarnym locobelu ale cieszę się, że zdecydowałam inaczej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts