Drimeth 15.04.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 To ja też przyłączę się do zachwytów nad kuchnią Agi75.Fantastycznie udało Ci sie połączyć nowoczesność i przytulność w kuchni.Jeśli pozwolisz mam pytanie odnośnie płyty grzewczej i szafki pod nią. Widzę, że tam wypada szafka narożna. Czy mogłabyś napisać jak to rozwiązałaś? Chodzi mi dokładnie jak to w środku wygląda. Czy tam są jakieś półki, lub magic corner? Będę bardzo wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 15.04.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 (edytowane) mariomili szafki maja 32cm głębokości Drimeth ale ja nie mam płyty grzewczej w narozniku....Płyta jest w szafce 60cm.Pod nią sa szuflady schowane za pełnym frontem. Obok mam szafkę narożną ale na razie pustą.Wprawdzie kupiłam nerki na garnki w Ikei ale do tej pory są niezamontowane. Edytowane 15 Kwietnia 2013 przez Agi75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 15.04.2013 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Pozwole sobie nie zgodzic sie:yes: Mam kuchnie w polysku a wczesniej mialam front w strukturze chropowatej w macie i latalam z szczoteczka do zebow zeby tluszcz z frontow wyczyscic. Teraz wystarczy plyn do szyb i sciereczka Jan Niezbedny i wszystko sie swieci jak.. Mam male dziecko i czesto uciapane fronty-biszkoptem,raczkami i cala reszta i nie mam gosposi i wcale nie mecze sie z czysczeniem a mam bardzo czysto:cool: Rowniez gotuje.. bo ja nie o frontach polerowanych, ale o zlewozmywaku, ale widzę, że chwyciłaś potem he he a co do zlewu to się chyba zgodzisz GUMISIOWA , co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 15.04.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 bo ja nie o frontach polerowanych, ale o zlewozmywaku, ale widzę, że chwyciłaś potem he he a co do zlewu to się chyba zgodzisz GUMISIOWA , co? blondynka jestem:lol2:-do zlewu nie wiem bo moj stalowy ale nie blyszczacy-jak pisalam tylko raz w tygodniu na puca cifem czyszcze:D-zadnych problemow nie mam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 15.04.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Agi75 dziękuję bardzo za wyjaśnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pgrali 15.04.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 (edytowane) Edytowane 16 Kwietnia 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 16.04.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 To ja też się może pochwalę.... swoją kuchnią Widzę, że bardziej popularne są kuchnie nowoczesne - ale może spodoba Wam się moja kuchnia w stylu "angielskim"? http://i57.photobucket.com/albums/g218/cornuss/13033657724663_11_male_zps3b749ec2.jpg http://i57.photobucket.com/albums/g218/cornuss/a52_zpsac136904.jpg Wykonana przez stolarza artystę, z przecieranego dębu. Blaty są również drewniane. Majster niestety wyjechał z kraju, więc namiarów na niego nie podam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 16.04.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 fajnie wyszło. nie jestem fanką dzielonego blatu, ale od strony estetycznej - bardzo elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 16.04.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 To ja też się może pochwalę.... swoją kuchnią Widzę, że bardziej popularne są kuchnie nowoczesne - ale może spodoba Wam się moja kuchnia w stylu "angielskim"? Napewno inna estetycznie wykonana ale dwa zlewy wogóle mnie nie przekonują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 16.04.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 PIEKNA KUCHNIA!!!Lampa nie moje klimaty ale kazdy ma co lubi-ogolnie-PIEKNA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 16.04.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 no własnie o co chodzi z dwoma zlewami? nie masz zmywarki? Płytki na podłodze nie fajne:(, jakaś szachownica by sie bardziej ''wgrała'' w otoczenie. Nier znam sie na wyspach, ale ta chyba zbyt daleko od ca lości odsunięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 16.04.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Oj baby dajcie spokoj z tymi zlewami-przeca popatrzecie kobieta sciaga ziemniaki z pieca i ma blisko zeby odcedzic,w drugim pewnie obrabia warzywa jak z lodowy wyciagnie a zmywarka na mur-beton obok tego zlewu z dwoma komorami:D-ma powierzchnie to ma dwa zlewy .Mieszkalam w UK w tych bardziej wypasionych domamch maja po dwa i nikt sie nie dziwi:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 16.04.2013 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 ale my tu bidne poloczki to sie dziwujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 16.04.2013 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 ale my tu bidne poloczki to sie dziwujemy. :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorlaje 16.04.2013 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Zuzza Kuchnia bardzo mi sie podoba, nie moje klimaty, ale w swoim stylu jest super. Lampa mi sie akurat podoba, do tej kuchni pasuje świetnie. A płytki to pewnie 45x45 no to wyspa od szafek jest ok 110 cm to chyba ok - ja mam 90 cm i to jest możliwe min. Generalnie widać konsekwencję w dodatkach itp. - bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaMarek- 16.04.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Zuzza, kuchnia mnie powala.....uwielbiam takie klimaty, a że są deficytowe na forum tym bardziej se rce się raduje widzac takie arcydziela. :) Gratuluje:) Czy w innych wątkach mozna podejrzec reszte Twoich wnetrz?? z przyjemnoscia naciesze oko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-ula- 16.04.2013 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 (edytowane) A możesz zdradzić czym masz wykończone blaty? Też będę mieć drewniany i głowię się jak by go tu zrobić na czarno. Jak się sprawdza bateria montowana w blacie? tzn., czy nie ma problemu z wodą na drewnianym blacie?A tak w ogóle to bardzo ładnie. Edytowane 16 Kwietnia 2013 przez -ula- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 16.04.2013 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Kuchnia fantastyczna ! Oj, ja też chcę mieć dwa zlewy !! Zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 17.04.2013 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Hej! Przyzma się szczerze, że jak projektowałam kuchnię to bardziej mi zależało na efekcie wizualnym niż funkcjonalności. I teraz muszę z tym żyć Z drugiego zlewu prawie wcale nie korzystam. Zmywarka jest oczywiście. Blatów jest trochę za mało. Teraz bym inaczej to wymyśliła. Skorlaje, Płytki na podłodze to chyba nawet 50x50 - to akurat był strzał w 10 - idealnie matowe i kolor w ciapki - nic brudu nie widać Marta, Inne wnętrza to może w moim starym dzienniku budowy... Ula, blaty są po prostu olejowane ciemnym olejem. 3 razy chyba. Po 5 latach użytkowania stwierdzam że: nie są wcale zniszczone. Trochę może w niektórych miejscach jaśniejsze od mocniejszego wycierania. Parę wgłebień i rys, ale to im tylko dodaje charakteru Ale bateria na blacie to nie jest zbyt dobry pomysł - bo boję się ją używać he he Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KC82 17.04.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Oto moja kuchnia, teraz szukam lampy na środek, może ktoś doradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts