beti70 24.04.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 jak jest z otwieraniem zmywarki przy takich uchwytach? można połamać palce? może lepiej zamontować uchwyty :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 24.04.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 większego problemu nie ma, użytkowniczki są zadowolone. ale mi osobiście przeszkadza, że taki uchwyt w lakierowanym połysku i w bieli jest bardzo narażony na zarysowania, ot choćby ślady od lakieru do paznokci zostają. ja akurat zawsze noszę pomalowane, więc rozwiązanie stanowczo nie dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.04.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Kamilcia piękna, lampeczki są idealnym dopełnieniem, tak świeżo i subtelnie choć osobiście razi mnie wolnostojąca zmywarka i tym samym brak cokołu pod nią i obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 24.04.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 (edytowane) Kamilcia piękna choć osobiście razi mnie wolnostojąca zmywarka i tym samym brak cokołu pod nią i obok to stara zmywarka z poprzedniego lokum - już dogorywa ( była naprawiana 5 razy ! i dalej nie działa dobrze ), ale chwilowo musi być. Mam schowany front do nowej - bedzie pod zabudowę, cokół też mam Też mnie to razi. Edytowane 24 Kwietnia 2013 przez Kamilcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 24.04.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 jak jest z otwieraniem zmywarki przy takich uchwytach? można połamać palce? może lepiej zamontować uchwyty :/ Witam , ten uchwyt nie jest zbyt głęboki .. i przy wybieraniu kuchni trzeba na to zwrócić szczególną uwagę . Miłego , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 24.04.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 (edytowane) dla odmiany fragment mojej kuchni... białej ale w wersji mniej nowoczesnej Kamilcia ślicznma kuchnia :)sama też chciałabym podobną:)Dopiero w przyszłym roku będziemy meblować ale już podpatruję :)A możesz podać jakie wymiary pomieszczenia masz? bo moja też niewielka kuchnia jest i wygląda na podobną. Chyba ,że to tylko część na zdjęciu widac? Edytowane 24 Kwietnia 2013 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 24.04.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Witam , przedstawiam kolejną inspirację . Kuchnię wykonaliśmy z forniru oliwka . Z tego też forniru wykonaliśmy pogrubiane elementy które są tu dosyć widoczne .. Pomiędzy szafkami biały lacobel a blat wykonany z kwarcogranitu . Do kompletu stół z tego samego forniru plus blat z szufladką z mdfu lakierowanego w połysku . Poniżej kilka fotek .. Pozdrawiam, Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.04.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 to stara zmywarka z poprzedniego lokum - już dogorywa ( była naprawiana 5 razy ! i dalej nie działa dobrze ), ale chwilowo musi być. Mam schowany front do nowej - bedzie pod zabudowę, cokół też mam Też mnie to razi. czyli będzie idealnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 24.04.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Kamilcia ślicznma kuchnia :)sama też chciałabym podobną:)Dopiero w przyszłym roku będziemy meblować ale już podpatruję :)A możesz podać jakie wymiary pomieszczenia masz? bo moja też niewielka kuchnia jest i wygląda na podobną. Chyba ,że to tylko część na zdjęciu widac? na zdjęciu widać część, ale wielka to ona nie jest jakieś 7-8 m2 - to jest taki półaneks/kuchnia otwarta bym powiedziała. Z boku jest jeszcze wysoki słupek, w którym znajduje się m.in piekarnik. czyli będzie idealnie:) mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 24.04.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Kamilcia czyli podobna do mojej kuchni:) Masz więcej zdjęć?Poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 24.04.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Kamilcia czyli podobna do mojej kuchni:) Masz więcej zdjęć?Poproszę ale to jutro - dziś nie dam rady już, bo muszę poprzycinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 24.04.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 OK, to będę zaglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti70 24.04.2013 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Nataly - dziękuję za odpowiedz z uchwytami tylko jeszcze dopytam płytkie są te na zdjęciu, czy generalnie one są płytkie? jeszcze zapytam o to podświetlenie pod szafką - czy to LED? i czy takie oświetlenie da tyle samo swiatła co 3 halogeny? i jak to się ma cenowo? z góry dziękuję za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia_ 24.04.2013 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 duś, Anad65 też myślałam nad łamanymi drzwiczkami uchylnymi tylko boje się, czy to nie strasznie kosztowne rozwiązanie:confused: Na dole chce szuflady i to już mnie mocno szarpnie po kieszeni:/ Piotrze możesz podać mi wymiary tych wiszących szafek? Na jakiej wysokości są powieszone? Czy ten góry rząd nie trzeba domykać z doskoku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 24.04.2013 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Nataly - dziękuję za odpowiedz z uchwytami tylko jeszcze dopytam płytkie są te na zdjęciu, czy generalnie one są płytkie? jeszcze zapytam o to podświetlenie pod szafką - czy to LED? i czy takie oświetlenie da tyle samo swiatła co 3 halogeny? i jak to się ma cenowo? z góry dziękuję za odpowiedz Bardzo proszę , generalnie te uchwyty są różne i my na pewno mamy głębszy . Ostatnio był u mnie człowiek z ofertą i właśnie pokazywał front z frezowanym uchwytem i był bardzo płytki ale stwierdził że u nich się taki robi i że nikt nie narzeka ... Mamy w ofercie oświetlenie halogenowe i ledowe , halogen ma 20 Vat a led można dopasować mocą do potrzeb .. Led razem w komplecie jest trochę droższy i jest przy nim więcej pracy .. Miłego , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti70 24.04.2013 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Nataly - super expres baaaardzo dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 24.04.2013 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Nataly - super expres baaaardzo dziękuje Beti nie zawsze taki super expres ale staram się ,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ttruskawka 24.04.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Beti ja mam taki uchwyt i z otwieraniem zmywarki nie ma problemu chociaż faktycznie mój jest ciut głębszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KC82 24.04.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Witam serdecznie! Mam pytanie - może głupie czy jeśli będę robiła kuchnię na wymiar, a cały sprzęt będę kupowała sama (nie z firmy, która robi meble), to czy ten sprzęt (np. płyta grzewcza, piekarnik, lodówka, zmywarka) muszę mieć już podczas mierzenia kuchni przez firmę czy wystarczy, że podamy jaką co będzie miało wielkość? U mnie chcieli tylko mikrofale, Pan twierdził, że tylko producenci kuchenek mikrofalowych nie ujednolicili wymiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 25.04.2013 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Kamilcia, gdybym była singielką, to zrobiłabym sobie dokładnie taką kuchnię No, ale jestem szczęśliwą mężatką, więc poszłam na kompromis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts