Kamilcia 25.04.2013 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Kamilcia, gdybym była singielką, to zrobiłabym sobie dokładnie taką kuchnię No, ale jestem szczęśliwą mężatką, więc poszłam na kompromis też jestem szczęśliwą mężatką, mam 3 chłopaków w domu - podoba im się tak jak mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 25.04.2013 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 U mnie chcieli tylko mikrofale, Pan twierdził, że tylko producenci kuchenek mikrofalowych nie ujednolicili wymiarów. Witam , sprzęt powinien być na miejscu w momencie wejścia na montaż . Osobną kwestią jest okap ponieważ okap podszafkowy montuje się w warunkach warsztatowych . Każdemu producentowi mebli wystarczą symbole sprzętu żeby sobie do tego zorganizował meble .Pozdrawiam , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 25.04.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Antiqua jeszcze dwa ujęcia dla Ciebie jak widac brakuje jeszcze okapu i kratek wentylacyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 25.04.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Kamilcia, zdradź skąd te piękne banieczki na mleko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 25.04.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Kamilcia, zdradź skąd te piękne banieczki na mleko? Ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 25.04.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Dzięki Kamilcia, dokładnie taki sam słupek chcę u siebie Tylko inny zlew , wpuszczany , granitowy . Pieknie masz A takie płytki podłogowe to chciałabym do wiatrołapu , ale mój M. woli beżowe luib kremowe . Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 25.04.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Kamilcia bardzo przyjemna, klimatyczna kuchnia. chętnie wypiłabym w niej kawe i zjadla kawał szarlotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 25.04.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Kamilcia bardzo przyjemna, klimatyczna kuchnia. chętnie wypiłabym w niej kawe i zjadla kawał szarlotki. zapraszam kawa gotowana z przyprawami ew z ekspresu, a szarlotka domowej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milosniczka prostoty 25.04.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) Dziewczyny,moze Wy pomozecie!!! Szukam fajnego retro czajnika na kuchenke gazowa,nic nie moge znalezc sensownego.. Wy wiecie wszystko!!!!!!!))))))) pozdrawiam Kamilcia kuchnia sliczna!!!!! Co to za plytki na scianie??? Tez takie planuje,biale kwadraciki. Cudnie!!!! Edytowane 26 Kwietnia 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 25.04.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 kamilcia, pięknie! Klimatycznie, prosto, skromnie, czysto. Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 25.04.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Ikea Powaznie? Przeszukałam stronę iKEA i nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 25.04.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) Kamilcia kuchnia sliczna!!!!! Co to za plytki na scianie??? Tez takie planuje,biale kwadraciki. Cudnie!!!! u mnie Paradyż Oxicer - one maja lekką fakturę i są delikatnie smietankowe. W łazience dolnej mam opoczno aplauz - te są gładkie. dziękuję wszytskim za miłe słowa - bardzo lubię moja kuchnię, sama wszystko wymyśliłam i miło czytać że nie tylko mnie się podoba Powaznie? Przeszukałam stronę iKEA i nie widzę. bardzo proszę - zestaw socker Edytowane 26 Kwietnia 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 25.04.2013 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 dzięki, ślepota ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 25.04.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) pewnie nie w wazonach szukałaś. zapraszam kawa gotowana z przyprawami ew z ekspresu, a szarlotka domowej roboty a jak daleko, może wpadnę Edytowane 26 Kwietnia 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 25.04.2013 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 a jak daleko, może wpadnę w samym centrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 25.04.2013 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 wszyscy tak daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 25.04.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Kamilcia - fajna kuchnia też mam białą Zdradź mi gdzie kupiłaś taką fajną dużą deskę do krojenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 25.04.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Kamilcia - fajna kuchnia też mam białą jak 80 % osób robiących teraz kuchnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 25.04.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Z mojej rodziny i znajomych tylko ja mam białe meble w kuchni, pozostali równe odmiany koloru "drewnianego", a nawet turkusową To moja 3 biała kuchnia (z wszystkich 4 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 25.04.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) jak 80 % osób robiących teraz kuchnie. 80% na Forum w realu - w moim środowisku przynajmniej proporcja jest inna. Ale nawet jak by wszyscy mieli białe to też bym miała bo lubię Kamilcia - fajna kuchnia też mam białą Zdradź mi gdzie kupiłaś taką fajną dużą deskę do krojenia? ponownie - Ikea Edytowane 26 Kwietnia 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts