koza79 02.05.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Właśnie o to mi chodziło. Ale przez tę półkę korzystanie z tej części blatu np. Szybka zupka jest niemożliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fidoxradom 02.05.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 (edytowane) pięknie wykonane, tak na oko oczywiście, bo jakość zawsze tkwi w szczegółach, które widać tylko z bliska. Ale co do samego projektu, to tak to wszystko świecące, błyszczące i na maxa zbajerowane, że ja osobiście tego niestety nie kupuję i z przyjemnością raz jeszcze spojrzę na kuchnię Gajzo, gdzie moje oczy odpoczywają... I masz rację, moje też nie odpoczywają.... ja ją miałem zrobić, to klientowi ma się podobać, bo to on w niej będzie przesiadywał, nie ja. I jeżeli chodzi o mnie to wolę fornir w macie. Połysk jest mało praktyczny Właśnie o to mi chodziło. Ale przez tę półkę korzystanie z tej części blatu np. Szybka zupka jest niemożliwe. Jakby to powiedzieć, ten klient nie należy do tych, co będą w tej kuchni gotowali.... Edytowane 2 Maja 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 02.05.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 No chyba że tak. Opcja wystawowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fidoxradom 02.05.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 (edytowane) I coś wintage... Taaaa.... ekspozycja u siebie w domu.... Edytowane 2 Maja 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fidoxradom 02.05.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 (edytowane) Poza tym ostatnio robiłem trochę kuchni do mieszkań na wynajem dla obcokrajowców... Stąd te połyski i super sterylny styl. Co wcale nie znaczy, że jest on w moim guście... To na dziś ostatnia sesja: Co do wielkości pseudo wyspy nie dyskutujmy. Klient uparł się, że chce ją mieć i tyle w temacie. Nie udało mu się wyperswadować Edytowane 2 Maja 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fidoxradom 02.05.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Ok więc te dwa zdjęcia normalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 02.05.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Fidox, spamujesz i pracujesz na bana - zobacz, jak to robi Nataly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fidoxradom 02.05.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Fidox, spamujesz i pracujesz na bana - zobacz, jak to robi Nataly W żadnym wypadku tego nie robię. Tylko pokazuję coś, nad czym można podyskutować. Ale ok, też wypowiem się chętnie o kuchniach innych, choć pewnie ja to pod kątem wykonania i rozwiązań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michumm 02.05.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Michumm.... Mam pytanie, robisz sam tą kuchnię, czy ktoś Ci ja robi? Ktoś ja wykonuje, bardzo mi sie podoba ich praca wszysko spasowane jest jak należy. Blat jest łączony listwa bo dlaczego miałby nie byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fidoxradom 02.05.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 (edytowane) Ktoś ja wykonuje, bardzo mi sie podoba ich praca wszysko spasowane jest jak należy. Blat jest łączony listwa bo dlaczego miałby nie byc? Bo po prostu nie te czasy na takie łączenia, ale wiem, że tak jest łatwiej dla montażysty. Tak jak napisałem, w końcu u Ciebie będzie stała. Napisz mi tylko, dlaczego wszelkie akcesoria są montowane na miejscu, a nie przyjechały w gotowych szafkach? I nie chcę komentować czyjejś pracy, ale to silniesze ode mnie... A że podoba Ci się ich praca, to nic już nie mówię... Edytowane 2 Maja 2013 przez fidoxradom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 02.05.2013 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Jakiś czas temu pokazywałam moją kuchnię, ale jeszcze nieskończoną. Teraz prawie gotowa (zostało dokończenie szafki zlewozmywakowej i włączenie e sprzętów). Nie do końca wiemy jeszcze co dać pomiędzy blat i okap - chcemy szkło, tylko nie wiem czy jednobarwne czy lacobel (jaki kolor?) Boję się wrzucać tutaj zdjęcia (jak większość), ale może kogoś zainspiruje Witaj Lucka6 , sprawdź czy masz dostateczną wentylację na do lodówki bo wygląda na to że nie ma nawet centymetra a domyślam się że w instrukcji jest informacja odnośnie odległości na "oddychanie" sprzętu . Jest to bardzo istotne ponieważ jak zepsuje się lodówka to serwis nie uwzględni reklamacji ze względu na niewłaściwą zabudowę meblową . Miłego , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 03.05.2013 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Witaj Lucka6 , sprawdź czy masz dostateczną wentylację na do lodówki bo wygląda na to że nie ma nawet centymetra a domyślam się że w instrukcji jest informacja odnośnie odległości na "oddychanie" sprzętu . Jest to bardzo istotne ponieważ jak zepsuje się lodówka to serwis nie uwzględni reklamacji ze względu na niewłaściwą zabudowę meblową . Miłego , Piotr Hej Piotr, dzięki za uwagę, wentylacja jest z tyłu, bo tam od tyłu jest komin wentylacyjny i specjalnie lodówkę "podłączyliśmy" do niego od tyłu. Ale dzięki za czujność Wiecie co, taka fajna lodówka a Wam się nie podoba A tak na serio, to ja teraz mam zwykłą lodówkę i trochę mi ciasno, szczególnie po większych zakupach - tyle że my robimy większe zakupy raczej rzadko i wtedy kupuje dzieciakom zgrzewkę serków, kilka maseł, mlek, itp.. A jak jest jakaś impreza czy święta to wystawiam na balkon bo miejsca mi brakuje, stąd potrzeba większego sprzętu...Bardzo chciałam jeszcze kostkarkę, ale na to już niestety funduszy brakło... A ze szkłem pomiędzy blatem i okapem doradzicie? Jaki powinien być to kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnajola 03.05.2013 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Poza tym ostatnio robiłem trochę kuchni do mieszkań na wynajem dla obcokrajowców... Stąd te połyski i super sterylny styl. Co wcale nie znaczy, że jest on w moim guście... To na dziś ostatnia sesja: [ATTACH=CONFIG]187223[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]187224[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]187225[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]187226[/ATTACH] Co do wielkości pseudo wyspy nie dyskutujmy. Klient uparł się, że chce ją mieć i tyle w temacie. Nie udało mu się wyperswadować fidoxrdom z czego sa fronty niskiej zabudowy i jak otwiera sie szafka w rogu - ta biała ?? dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michumm 03.05.2013 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Bo po prostu nie te czasy na takie łączenia, ale wiem, że tak jest łatwiej dla montażysty. Tak jak napisałem, w końcu u Ciebie będzie stała. Napisz mi tylko, dlaczego wszelkie akcesoria są montowane na miejscu, a nie przyjechały w gotowych szafkach? I nie chcę komentować czyjejś pracy, ale to silniesze ode mnie... A że podoba Ci się ich praca, to nic już nie mówię... Listwe sam wybrałem bo mi sie podoba, a dlaczego wszystko gotowe nie przyjechalo, nie wiem, ale też dobrze ze na miejscu dopasowuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 03.05.2013 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Tak swoją drogą co wy trzymacie w tych lodówach ? Serio pytam. U mnie dookoła nawet na wsiach są markety, po pieczywo się chodzi codziennie, przy okazji świeże wędliny.. Ja nie wiem, ile bym musiała mieć ludzi w domu, by zapełnić takiego kolosa Piu właśnie nad tym samym się zastanawiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.05.2013 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Wiecie co, taka fajna lodówka a Wam się nie podoba a co to za model lodówki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 03.05.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 A ze szkłem pomiędzy blatem i okapem doradzicie? Jaki powinien być to kolor? Lucka,gdyby to była moja kuchnia,dałabym białe szkło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 03.05.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Wiecie co, taka fajna lodówka a Wam się nie podoba A tak na serio, to ja teraz mam zwykłą lodówkę i trochę mi ciasno, szczególnie po większych zakupach - tyle że my robimy większe zakupy raczej rzadko i wtedy kupuje dzieciakom zgrzewkę serków, kilka maseł, mlek, itp.. A jak jest jakaś impreza czy święta to wystawiam na balkon bo miejsca mi brakuje, stąd potrzeba większego sprzętu... A co jest fajnego w tym modelu apropos ? czym, ów sie wyroznia ? mozna było kupic samą chłodziarkę na 177 zabudowac ja a obok na dole małą zamrazarkę ???? w moim przypadkutak będzie tylko obawiam sie czy nie bedzie glosno od 2 sprzętow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 03.05.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 U mnie też przy klasycznej chlodziarko - zamrażarce przy okazji większych imprez czy świąt za lodówkę robił balkon. Zastanawiałam się nad sbs ale brak możliwości jej zabudowy mnie wyleczył. stanęło wiec na Chłodziarce bez zamrażarki. Zobaczymy jak się sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 03.05.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Podaj prosze model pliz Liebherr IK 3620 czy Liebherr IKB 3660 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts