fidoxradom 03.05.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 fidoxrdom z czego sa fronty niskiej zabudowy i jak otwiera sie szafka w rogu - ta biała ?? dziekuje Fronty tej niskiej zabudowy to fornir w macie z zalaniem porów. Fornir to Lauro Prego. A szafka w rogu to roleta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fidoxradom 03.05.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Witaj Lucka6 , sprawdź czy masz dostateczną wentylację na do lodówki bo wygląda na to że nie ma nawet centymetra a domyślam się że w instrukcji jest informacja odnośnie odległości na "oddychanie" sprzętu . Jest to bardzo istotne ponieważ jak zepsuje się lodówka to serwis nie uwzględni reklamacji ze względu na niewłaściwą zabudowę meblową . Miłego , Piotr masz rację z tą lodówką. Napewno nie uwzględnią reklamacji. A jeżeli chodzi o szczegóły, to tylko jedno mi się nie podoba. Widoczne końcówki uchwytów, co w ciągu szafek nie przeszkadza, ale w wyspie dałbym głębszy bok tak, żeby je zaasłonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fidoxradom 03.05.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Hej Piotr, dzięki za uwagę, wentylacja jest z tyłu, bo tam od tyłu jest komin wentylacyjny i specjalnie lodówkę "podłączyliśmy" do niego od tyłu. Ale dzięki za czujność Wiecie co, taka fajna lodówka a Wam się nie podoba A tak na serio, to ja teraz mam zwykłą lodówkę i trochę mi ciasno, szczególnie po większych zakupach - tyle że my robimy większe zakupy raczej rzadko i wtedy kupuje dzieciakom zgrzewkę serków, kilka maseł, mlek, itp.. A jak jest jakaś impreza czy święta to wystawiam na balkon bo miejsca mi brakuje, stąd potrzeba większego sprzętu...Bardzo chciałam jeszcze kostkarkę, ale na to już niestety funduszy brakło... A ze szkłem pomiędzy blatem i okapem doradzicie? Jaki powinien być to kolor? Z tego co wiem lodówka musi też mieć wentylację z góry, ale może się mylę mimo jakiegoś tam doświadczenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fidoxradom 03.05.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 (edytowane) Co do szkła... A musi być szkło? A jak już to może cokolik z Corianu taki jak blat, powiedzmy 20 cm a nad nim szkło. Ja zrobiłbym lakomat bezpieczny. I te gniazdka tuż obok kuchni gazowej... Nie boisz się temperatury....? Edytowane 3 Maja 2013 przez fidoxradom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 03.05.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 U mnie też przy klasycznej chlodziarko - zamrażarce przy okazji większych imprez czy świąt za lodówkę robił balkon. Zastanawiałam się nad sbs ale brak możliwości jej zabudowy mnie wyleczył. stanęło wiec na Chłodziarce bez zamrażarki. Zobaczymy jak się sprawdzi. [ATTACH=CONFIG]187282[/ATTACH] U mnie też chłodziarko-zamrażarka Liebherr- będziesz zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melodia26 03.05.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Witam! tak tylko do oceny ... ja ją zrobiłem i nie jest to reklama, ale chęć poznania opinii innych... [ATTACH=CONFIG]187188[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]187189[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]187190[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]187191[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]187192[/ATTACH] Biały połysk, fornir palisander santos, blat z corianu... Bardzo ładna kuchnia. Tak z ciekawości ile kosztuje (bez sprzętów agd ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fidoxradom 03.05.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 (edytowane) Bardzo ładna kuchnia. Tak z ciekawości ile kosztuje (bez sprzętów agd ) ? Trochę... Musi kosztować, bo też kosztuje kupę pracy. A jak myślisz, jaki koszt wg Ciebie byłby adekwatny do jej wyglądu? Az doświadczenia wiem, że kuchnia kosztuje tyle, ile klient jest w stanie za nią zapłacić..... Kwestia tylko, czy ja za tą kwotę jestem w stanie ją zrobić Edytowane 3 Maja 2013 przez fidoxradom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melodia26 03.05.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Trochę... Musi kosztować, bo też kosztuje kupę pracy. A jak myślisz, jaki koszt wg Ciebie byłby adekwatny do jej wyglądu? Nie mam pojęcia ja na swoją mam zamiar przeznaczyć nie więcej niż 20 000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fidoxradom 03.05.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Nie mam pojęcia ja na swoją mam zamiar przeznaczyć nie więcej niż 20 000 To ta kosztowała więcej....Sporo więcej..... Ale za 20k można zrobić bardzo fajną kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melodia26 03.05.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 (bez sprzętów agd) Zastanawiam się też nad kamiennem blatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melodia26 03.05.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 na kuchnię ze sprzętami agd zamierzam przeznaczyć ok 40 000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fidoxradom 03.05.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 (bez sprzętów agd) Zastanawiam się też nad kamiennem blatem No to już robi się problem, chyba że w tych 20k nie był wliczony blat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fidoxradom 03.05.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Ale chyba nie powinno być problemu, kwestia z czego ta kuchnia, jak duża, jaki sprzęt.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melodia26 03.05.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 No to tak szczerze ile ta kuchnia kosztowała bez sprzętów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fidoxradom 03.05.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 No to tak szczerze ile ta kuchnia kosztowała bez sprzętów? P.W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 03.05.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 A co jest fajnego w tym modelu apropos ? czym, ów sie wyroznia ? mozna było kupic samą chłodziarkę na 177 zabudowac ja a obok na dole małą zamrazarkę ???? Z tą fajnością to żart oczywiście Głównym kryterium był właśnie rozmiar (to że jest szersza i wysoka), poza tym ma 2 agregaty, 2 termostaty i jeszcze trochę innych bajerów. Model to Liebherr 5113. Też myślałam o takim rozwiązaniu jak piszesz, ale szkoda mi było miejsca na dodatkową zamrażarkę, bo ja wcale nie mam tak dużo tych szafek. Co do gniazdek, to faktycznie nie pomyślałam, teraz sobie myślę że może trzeba było dać płytę indukcyjną z lewej strony, a gazowe z prawej, bo ja mam potrójne domino. Jeszcze jest to do zrobienia, myślicie że warto? Płyty wyglądają tak: Mogłabym zamienić skrajne miejscami, jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fidoxradom 03.05.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Z tą fajnością to żart oczywiście Głównym kryterium był właśnie rozmiar (to że jest szersza i wysoka), poza tym ma 2 agregaty, 2 termostaty i jeszcze trochę innych bajerów. Model to Liebherr 5113. Też myślałam o takim rozwiązaniu jak piszesz, ale szkoda mi było miejsca na dodatkową zamrażarkę, bo ja wcale nie mam tak dużo tych szafek. Co do gniazdek, to faktycznie nie pomyślałam, teraz sobie myślę że może trzeba było dać płytę indukcyjną z lewej strony, a gazowe z prawej, bo ja mam potrójne domino. Jeszcze jest to do zrobienia, myślicie że warto? Płyty wyglądają tak: Mogłabym zamienić skrajne miejscami, jak myślicie? No moim zdaniem nie ma się nad czym zastanawiać. A te gniazdka, jeżeli będzie jakieś szkło lub panel na ścianie, można jeszcze przenieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 03.05.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 I coś wintage... [ATTACH=CONFIG]187218[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]187219[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]187220[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]187221[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]187222[/ATTACH] Taaaa.... ekspozycja u siebie w domu.... Piękne kuchnie, różne style ale wszystkie bardzo dopracowane. Mam pytanie o piekarnik z 2 fotki, możesz powiedzieć co to za firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agulenkaosw 03.05.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 fidoxradom mi sie bardzo bardzo podoba kuchnia taka inna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 03.05.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 (edytowane) Z tą fajnością to żart oczywiście Głównym kryterium był właśnie rozmiar (to że jest szersza i wysoka), poza tym ma 2 agregaty, 2 termostaty i jeszcze trochę innych bajerów. Model to Liebherr 5113. Też myślałam o takim rozwiązaniu jak piszesz, ale szkoda mi było miejsca na dodatkową zamrażarkę, bo ja wcale nie mam tak dużo tych szafek. fajna fajna nawet rewelacyjna juz teraz wiem o co chodzi Dane techniczne Liebherr CNesf 5113 Comfort Wymiary (wys. x szer. x gł.) 202 x 75 x 63 cm Pojemność chłodziarki 327 litrów Pojemność zamrażarki 115 litrów ale kupujac do zabudowy było by podobnie Liebherr IK 3620 Pojemność całkowita brutto [l] 347 Pojemność całkowita netto [l] 330 http://www.ceneo.pl/6409745#tab=spec cenowo po dokupieniu zamrazalki wyjdzie podobnie Twoja jest faktycznie duza , na zdjeciach nie wygląda na 70 cm teraz dopiero widze ze ten front na gorze jest szerszy od pozostałych jeszcze raz wkleje aby sobie zerknąc Edytowane 3 Maja 2013 przez f.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts