fidoxradom 03.05.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Piękne kuchnie, różne style ale wszystkie bardzo dopracowane. Mam pytanie o piekarnik z 2 fotki, możesz powiedzieć co to za firma. Gorenje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 03.05.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Witam! tak tylko do oceny ... ja ją zrobiłem i nie jest to reklama, ale chęć poznania opinii innych... [ATTACH=CONFIG]187188[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]187189[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]187190[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]187191[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]187192[/ATTACH] Biały połysk, fornir palisander santos, blat z corianu... :jawdrop: O rany. Rewelacja! Ja lubię bajery więc ta kuchnia mi sie szalenie podoba. Szczególnie wyspa i wysoka zabudowa. Mega. I wszystko tak cudnie dopracowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 03.05.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 fidoxradom, nie dało się tej płyty wpuścić w blat? http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=187192 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fidoxradom 03.05.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 (edytowane) Ależ pewnie że by się dało. To 12mm. Ale co ja poradzę na sugestie klienta, że będzie mu się zbierał brud w szczelinie, o ile by powstała To klient z typu PLECAK Edytowane 3 Maja 2013 przez fidoxradom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 03.05.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 (edytowane) No to teraz będzie dopiero płakać... To klient z typu PLECAK ??? Edytowane 3 Maja 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fidoxradom 03.05.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Czyli taki, który cały montaż siedzi na plecach i przez ramię patrzy, co robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 03.05.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Dobry klient bo cena kuchni pewnie nie mala.to dziwne ale za gotowe kuchnia mozna wyjechac z salonu całkiem niezłym srodkiem transportu ale sie porobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 03.05.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Ależ pewnie że by się dało. To 12mm. Ale co ja poradzę na sugestie klienta, że będzie mu się zbierał brud w szczelinie, o ile by powstała To klient z typu PLECAK Fidox radom może masz stronę ze swoimi realizacjami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 03.05.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 fidoxradom pytanie z innej beczki:) a wiesz może co to za kafle na podłodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netinka 03.05.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Baardzo piękne kuchnie . Ja przymierzam się, do realizacji mojej drugiej w życiu kuchni. Pierwsza nie była wyjątkowa, niestety... Teraz chyba za bardzo się stresuje, i nie wiem co powinno być, co z czym łączyć, ech... Może dacie mi pare wskazówek? 1. Mam kuchnie, która nie ma wstawionych drzwi (otwór 90 cm). Czy kafle/podłoga w kuchni, powinna łączyć się jakoś z podłogą w korytarzu? (chodzi o to, czy powinna być taka sama jak w korytarzu) Czy nie ma takiej potrzeby? 2. Czy parapet lepiej wygląda wstawiony, czy zrobiony z kafelek? Z góry bardzo dziękuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fidoxradom 03.05.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Fidox radom może masz stronę ze swoimi realizacjami ? Ja tu nie przyszedłem się reklamować. I tyle w temacie. Pomogę, doradzę, ale nie reklamuję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fidoxradom 03.05.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 fidoxradom pytanie z innej beczki:) a wiesz może co to za kafle na podłodze? Nie mam pojęcia. Były jak pomiar był robiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fidoxradom 03.05.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Dobry klient bo cena kuchni pewnie nie mala. to dziwne ale za gotowe kuchnia mozna wyjechac z salonu całkiem niezłym srodkiem transportu ale sie porobiło. Bo za dobrze zrobioną robotę trzeba dobrze zapłacić. Nigdy nie mówię, że zrobię tanio, bo to jednoznaczne z tym, że nie będzie dobrze. Szkoda, że nie wszyscy to rozumieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.wron 03.05.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Co sądzicie o tej kuchni? Proszę o komentarze także na http://tinyurl.com/bouafra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fidoxradom 03.05.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Co sądzicie o tej kuchni? [ATTACH=CONFIG]187358[/ATTACH] Proszę o komentarze także na http://tinyurl.com/bouafra Kuchnia ok. Uchwyty ikea, Kuchnia pewnie też. Ale ja już do końca nie jestem obiektywny. Poza tym ujęcie tej kuchni niezbyt szczęśliwe.( Ale może takie jest najlepsze?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 03.05.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Ok więc te dwa zdjęcia normalnie... [ATTACH=CONFIG]187228[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]187229[/ATTACH] ustosunkuję się do tej kuchni, bo chyba najwięcej mnie w niej razi. Nie wiem czy to wina fotki, ale ja widze dwa kolory płytek na ścianie, i dwa kolory ścian i to już jest , o ten przysłowiowy drugi grzyb w barszczu za dużo. Do tego podłoga w trzech bodajże kolorach, jak nie więcej. Następnie okna- ciemne drewno, schodki przy nich z jasniutkiego drewna, i na okrasę blat w 3-cim kolorze drewna. Jak dojdą jeszcze dodatki to będą ''kolorowe jarmarki''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fidoxradom 03.05.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 (edytowane) ustosunkuję się do tej kuchni, bo chyba najwięcej mnie w niej razi. Nie wiem czy to wina fotki, ale ja widze dwa kolory płytek na ścianie, i dwa kolory ścian i to już jest , o ten przysłowiowy drugi grzyb w barszczu za dużo. Do tego podłoga w trzech bodajże kolorach, jak nie więcej. Następnie okna- ciemne drewno, schodki przy nich z jasniutkiego drewna, i na okrasę blat w 3-cim kolorze drewna. Jak dojdą jeszcze dodatki to będą ''kolorowe jarmarki''. No i tu się z Tobą zgodzę. Choć płytki w jednym kolorze. Ale tak... Developer montował okna, blaty chciałem zrobić z drewna, ale pani się nie zgodziła. A płytki na podłodze już były..... To może najpierw warto określić się czego chcesz. Bo naprawdę trudno wybrać. Pierwsza kuchnia to koszty, zresztą zależy kto i z czego zrobi fronty. Czy to będzie drewno z pełnym kryciem,( tu musisz liczyć się z rozsychaniem się frontów, bo nie wierzę że zawsze będzie ok. Różna wilgotność....).czy mdf w pełnym kryciu. A druga to po prostu nowoczesność... I nie rozumiem co masz na myśli pisząc o realiach polskich.... Nowoczesna kuchnia z drewna... Jak zobaczyłem jaki sprzęt klient sobie kupił, ręce mi opadły... Niestety ostateczna wersja nie została uwieczniona na zdjęciach Edytowane 3 Maja 2013 przez joliska Edytuj poprzedni post... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.05.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 (edytowane) Meble fajne,bardzo podoba mi się kolor. ale faktycznie sprzęty,każdy z innej mańki i ten nagrobkowy blat bleee. Dziwnie wygląda szuflada przy wysokiej zabudowie, jakby jej kawałek urwało Edytowane 3 Maja 2013 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fidoxradom 03.05.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 noooo blat to nie moja bajka. Wolę jednolite. Sprzętu, jak pisałem nie komentuję. A szufladka... taki jej urok, z drewpolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 03.05.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Bo za dobrze zrobioną robotę trzeba dobrze zapłacić. Nigdy nie mówię, że zrobię tanio, bo to jednoznaczne z tym, że nie będzie dobrze. Szkoda, że nie wszyscy to rozumieją Mylisz się wszyscy to dobrze rozumieją. Tylko jakos dziwnym trafem w moim miescie zamknęły sie 2 studia kuchenne fakt faktem ze był czas ze powstawały jak grzyby po deszczu (dofinansowania czy cus ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts