epikurejczyk 13.05.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 trochę sie nie mogę połapać w Twojej wypowiedzi ... co to za wysokojakościowa bateria jest? z dożywotnią gwarancją ??? ciekawa jestem bardzo, więc poproszę o odpowiedź wysokojakościowa to taka która jest wykonana w wysokim standarcie, może ważyć nawet kilka kg, bo to nie blacha....a dożywotnia to tak, gdzie okres jej posiadania bez prawa transferu gwarancji na nowego włściciela domu oznacza ciagłość gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diedra 13.05.2013 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Epikurejczyk, przeczytaj JESZCZE RAZ pytanie Aniuli. Jeśli trzeba, jeszcze ze DWA razy. Może na głos. Już wiesz, o co pytała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fidoxradom 13.05.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Zgadzam się, wszystkie uchwyty poziomo wygladały by lepiej. I nie wiem czy dobrze widzę, ale wydaje mi się, że uchwyty w szufladach pod płytą nie są na środku. Też mi się wydaje, że te uchwyty nie są symetryczne. no ale.... Kuchnia czysta, ale czy człowiek nie będzie zmęczony takim natężeniem kolorów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 13.05.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 ale czy człowiek nie będzie zmęczony takim natężeniem kolorów? Myślę, że skoro Inwestor takie kolory chciał, to super, że takie ma I bardzo się cieszę, że takie opcje też się pojawiają w "katalogu" naszego forum. Pewnie nie każdemu to podejdzie, ale galeria to galeria i każda opcja się liczy. A ta jest przynajmniej bardzo oryginalna. Gratuluję Michumm odwagi! Ja też czepiła bym się tych uchwytów i może nie tyle ich ustawienia (choć to może lekko też), co tego, że dała bym jakieś bardziej nowoczesne. Bo w ogóle w tej kuchni łączą się 2 style klasyczny z nowoczenym, a ja osobiście poszła bym tylko jednym torem... Ale to są detale i pierdoły. Kuchnia moim zdaniem wariacka, ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
epikurejczyk 13.05.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 (edytowane) Epikurejczyk, przeczytaj JESZCZE RAZ pytanie Aniuli. Jeśli trzeba, jeszcze ze DWA razy. Może na głos. Już wiesz, o co pytała? 1.Jestem skromnym człowiekiem więc pomijam "conieco", bo cenowo to tutaj ludziska się gryzą 2. Na złotóweczki 15988pln więc takich np.Dornbracht TARA 31151892-00 byłoby kilka, 6 może 7 lub 8. Edytowane 13 Maja 2013 przez epikurejczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michumm 13.05.2013 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Też mi się wydaje, że te uchwyty nie są symetryczne. no ale.... Kuchnia czysta, ale czy człowiek nie będzie zmęczony takim natężeniem kolorów? Tak nie są, te fronty pod plyta bedą wymienione, pisałem już o tym wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 14.05.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 1.Jestem skromnym człowiekiem więc pomijam "conieco"... tak, na pewno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 14.05.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 1.Jestem skromnym człowiekiem więc pomijam "conieco", bo cenowo to tutaj ludziska się gryzą 2. Na złotóweczki 15988pln więc takich np.Dornbracht TARA 31151892-00 byłoby kilka, 6 może 7 lub 8. może ja się nie znam, może się okazuje, że słoma z butów, ale za tą cenę to bym co pół roku inną kupowała i cieszyła się nią jak małe dziecko z zabawki przesada, ostra przesada moim skromnym zdaniem i na co mi taka gwarancja dożywotnia, skoro cena na kolana powala?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fidoxradom 14.05.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 (edytowane) Tak nie są, te fronty pod plyta bedą wymienione, pisałem już o tym wcześniej To ok. Gratulacje, ja tak odważny nie byłem i raczej nie będę. Raz zrobiłem coś podobnego, tylko w kolorach czerwonym, żółtym i niebieskim, ale po dwóch dniach montażu źle się czułem. I to naprawdę nie jest żart może ja się nie znam, może się okazuje, że słoma z butów, ale za tą cenę to bym co pół roku inną kupowała i cieszyła się nią jak małe dziecko z zabawki przesada, ostra przesada moim skromnym zdaniem i na co mi taka gwarancja dożywotnia, skoro cena na kolana powala?!? Masz rację, nie przesadzajmy z rzeczami, które można zmienić z dnia na dzień. Inwestujmy w to, czego nie zmienimy i ma służyć długo. A za samą markę i napis to chyba nie warto tyle zapłacić. Edytowane 16 Maja 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 14.05.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 moja bateria też tania jakaś nie była... strasznie mi było ciężko ten tysiąc złotych za swój ideał wydać, ale od półtora roku jestem prze szczęśliwa z powodu jej posiadania nie dajmy się zwariować w obie strony oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.05.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 a ja uważam , że każdy wydaje tyle ile ma, mnie ta taką nie stać, ale gdybym miała kasy jak lodu pewno bym kupiła, ludzie skoro firma produkuje łóżko za 150 tyś i ma zbyt, no to ktoś je kupuje, mimo tego iż inni za tyle dom budują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 15.05.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Kuchnia napewno orginalna i wyjątkowa,pierwsze moje skojarzenie było z przedszkolem..........kolorowy zawrót głowy.Ja bym się nie zdecydowała na taki krok,ale ważne że właścicielom się podoba i podobać bedzie przez najbiższe 10,15,20 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 15.05.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 (edytowane) a ja uważam , że każdy wydaje tyle ile ma, Przepraszam ja tak nie uwazam. Wiekszosc wydaje tyle ile nie ma i zaciąga kredyty czyli daje zarobic bankierom ktorzy HANDLUJĄ pieniądzem na zbujeckich marzach. gdyby kazdy wydawał tyle ile ma nie mielibysmy kryzysu sądzę ani pogoni za coraz lepszym. pozdrawiam Edytowane 15 Maja 2013 przez f.5 poprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.05.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 f.5 - gdyby nie kredyt zdecydowanie nie stać byłoby mnie na dom. PS. może wybierz sobie przeglądarkę z automatycznym słownikiem, bo w oczy szczypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 15.05.2013 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 f.5 - gdyby nie kredyt zdecydowanie nie stać byłoby mnie na dom. PS. może wybierz sobie przeglądarkę z automatycznym słownikiem, bo w oczy szczypie Poprawione dziekuję Ci. Ale ja nie mam problemu z wydawaniem i zarabianiem lecz uważam ze w ostatnich czasach kredyty dostawali ludzie których na to nie było stać. Mówię o mojej branży. A człek jak dadzą to bierze a spłatą martwi sie pozniej. to tak odnośnie kuchni bo dużo rzeczy mi się podoba: forniry , lakiery , blaty za gigantyczne pieniądze a jednak trzeba powiedzieć kiedyś stop chodzby dlatego ze buduję za swoje - nie posiłkuję sie kredytem. moją zachłanność widzę w powierzchni działki - efekt taki ze to działka zaczyna mnie mieć a nie ja ją. takie tam .... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.05.2013 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 ja buduje z kredytu ale wykańczać to, czego nie musze mieć natychmiast chcę powolutku i latami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 15.05.2013 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Mnie nie przescigniesz 10 lat to u mnie trwa. może dlatego ze mam fajne mieszkano z 50 metrowym ogródkiem i 2 garażami a i tak generalnie nie mam czasu mieszkac tak to bywa ........ a ze jestem przed kuchnią to patrzę na rozwiązania no i na ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.05.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 A człek jak dadzą to bierze a spłatą martwi sie pozniej. no właśnie rozsądek i zobowiązania zawsze na pierwszym miejscu szukam alternatyw dla drogich mebli i zazwyczaj znajduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 16.05.2013 04:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Spamu znowu tu pełno... Bardzo proszę o powrót do meritum wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.05.2013 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Przepraszam ja tak nie uwazam. Wiekszosc wydaje tyle ile nie ma i zaciąga kredyty czyli daje zarobic bankierom ktorzy HANDLUJĄ pieniądzem na zbujeckich marzach. gdyby kazdy wydawał tyle ile ma nie mielibysmy kryzysu sądzę ani pogoni za coraz lepszym. pozdrawiam helloł, chyba się trochę nie zrozumieliśmy, miałam na myśli , że każdy wydaje ile ma też w sensie kredytu bo żeby go mieć , trzeba mieć aby go spłacać kwestia brania samego kredytu, to inna sprawa, ja wolę budować na kredyt i budować dom rok, bo buduję dom dla siebie ale przede wszystkim dla dzieci, aby one miały ogród, plac zabaw i takie tam, gdybym miała budować bez kredytu i budować dom np 10 lat to moja córka mogłaby się nie doczekać zamieszkania w nim, każdy myśli innymi kryteriami, nie wątpliwie nic za darmo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts