Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nessko, mamy czarny blat laminowany z Krono i absolutnie NIE mogę polecić czarnego laminatu. W dwa dni po montażu było widać rysy pod światło, a cackaliśmy się z nim jak z jajkiem - żadnego przesuwania naczyń, tylko podnieś i ostrożnie odstaw. To chyba najgorszy możliwy kolor laminatu. Na szczęście nie są bardzo drogie, więc wiem już, że go prędzej czy później wymienię. I oczywiście widać KAŻDY pyłek, ale to akurat da się przeżyć - po prostu częściej przecierasz :) Przemyśl jeszcze ten czarny laminat...

nataly masz może jakieś przykładowe zdjęcia? Jakieś Twoje realizacje? Interesują mnie białe/ złamana biel lub mleczne blaty.

Jak duże są różnice cenowe między laminatem a konglomeratem?

Witam , realizacje są na stronie www.nataly-design.pl . lub www.nataly.pl Laminaty do wybrania ale raczej u mnie na miejscu ;-)

Nataly czy możesz polecić jakiś czarny blat z laminatu???? Miał być czarny granit ale jednak się nie wyrobimy finansowo i poszukuję jakiegoś zastępstwa :(

Witam , ja nie korzystam z blatów "standardowych" tylko kupuję konkretne laminaty i robię blaty wg szablonów a mamy kilka fajnych czerni ...

Z tym że też można to zobaczyć u nas w studiu , miłego , Piotr

Edytowane przez joliska

nataly obejrzałam i dech mi zaparło;) boskie te kuchnie robicie!

pytanie mam: jakiej wysokości są szafki górne? Te uchylne, podwójne. I jak się je otwiera, oczywiście te bez uchwytów;)

Staramy się ;-) wszystkie szafki robimy na wymiar więc nie mamy ograniczeń , natomiast mamy tez kilka fajnych wyszukanych patentów żeby otwierać szafki bezuchwytowo /// ;-)

Wiadomo, że na początku człowiek się wiecznie zastanawia czy nie można było zrobić czegoś inaczej, w innej kolorystyce, z innych materiałów.... Ale nie sztuką jest wymienić, kupić nowe - sztuką jest tak zagrać dodatkami, żeby było ok :) Zrezygnuj z cegiełek i innych wynalazków :) Jeśli brakuje koloru czy materii to wystarczy, że postawisz tam oryginalny lub nawet zwykły np. drewniany stołek barowy w kolorze jakiego brakuje Twojej żonie (czerwony brąz? czarny? a może coś w kolorze podłogi?) Uwierz - mniej znaczy więcej - nie kombinujcie, bo przedobrzycie :) Dla mnie jest ok, Wam też się opatrzy, a na osłodę kup żonie jakieś dodatki do kuchni, żeby miała o czym myśleć i co odwróci jej uwagę :) Edytowane przez Kamila_len

Bry wszystkim.

Czy znajdzie się tu jakaś dobra dusza i mnie poratuje zakupami w IKEA Wrocław , ponieważ tylko tam dostępne są drzwiczki na które czekam od października , a następnie puści kurierem ?

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70220923/#/20260474

proszę o PW gdyby ktoś się skusił

sprawa nadal aktualna , chętnych zapraszam na PW

Ja polecam blat z Kronopol - Dolores :) mam taki od 3 miesięcy i cały czas wygląda jak nowy:) nic się nie rysuje a przynajmniej ja żadnych rys nie widzę :) świetnie wygląda z czarnym zlewem i płytą indukcyjną oraz białymi meblami :) w dodatku tani (ok. 100-120/m2) w porównaniu do blatów z kamieni a efekt też świetny :) po co przepłacać :) za mój blat dałam ok 500 zł a za taki z granitu dałabym ok 4500 ... i nie wiadomo jak tamten by się spisywał, trzeba by polerować...

oto moja kuchnia.. proszę o szczere opinie :) CAM00190.jpgCAM00191.jpgCAM00192.jpgCAM00188.jpgCAM00189.jpg

Edytowane przez joliska

oto moja kuchnia.. proszę o szczere opinie :) [ATTACH=CONFIG]192263[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]192264[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]192265[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]192266[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]192267[/ATTACH]

fotka nr 5 jest debesciacka :)

czy mi sie wydaje czy kuchnia jest szara ? sciana fioletowa czy pada mi monitor ?