monia_ 24.05.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 nataly masz może jakieś przykładowe zdjęcia? Jakieś Twoje realizacje? Interesują mnie białe/ złamana biel lub mleczne blaty.Jak duże są różnice cenowe między laminatem a konglomeratem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 24.05.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Nataly czy możesz polecić jakiś czarny blat z laminatu???? Miał być czarny granit ale jednak się nie wyrobimy finansowo i poszukuję jakiegoś zastępstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diedra 24.05.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Nessko, mamy czarny blat laminowany z Krono i absolutnie NIE mogę polecić czarnego laminatu. W dwa dni po montażu było widać rysy pod światło, a cackaliśmy się z nim jak z jajkiem - żadnego przesuwania naczyń, tylko podnieś i ostrożnie odstaw. To chyba najgorszy możliwy kolor laminatu. Na szczęście nie są bardzo drogie, więc wiem już, że go prędzej czy później wymienię. I oczywiście widać KAŻDY pyłek, ale to akurat da się przeżyć - po prostu częściej przecierasz Przemyśl jeszcze ten czarny laminat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 24.05.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 (edytowane) nataly masz może jakieś przykładowe zdjęcia? Jakieś Twoje realizacje? Interesują mnie białe/ złamana biel lub mleczne blaty. Jak duże są różnice cenowe między laminatem a konglomeratem? Witam , realizacje są na stronie www.nataly-design.pl . lub www.nataly.pl Laminaty do wybrania ale raczej u mnie na miejscu Nataly czy możesz polecić jakiś czarny blat z laminatu???? Miał być czarny granit ale jednak się nie wyrobimy finansowo i poszukuję jakiegoś zastępstwa Witam , ja nie korzystam z blatów "standardowych" tylko kupuję konkretne laminaty i robię blaty wg szablonów a mamy kilka fajnych czerni ... Z tym że też można to zobaczyć u nas w studiu , miłego , Piotr Edytowane 24 Maja 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia_ 24.05.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 nataly obejrzałam i dech mi zaparło;) boskie te kuchnie robicie!pytanie mam: jakiej wysokości są szafki górne? Te uchylne, podwójne. I jak się je otwiera, oczywiście te bez uchwytów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 24.05.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 nataly obejrzałam i dech mi zaparło;) boskie te kuchnie robicie! pytanie mam: jakiej wysokości są szafki górne? Te uchylne, podwójne. I jak się je otwiera, oczywiście te bez uchwytów;) Staramy się wszystkie szafki robimy na wymiar więc nie mamy ograniczeń , natomiast mamy tez kilka fajnych wyszukanych patentów żeby otwierać szafki bezuchwytowo /// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 24.05.2013 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Nataly - wysłałam Ci zestaw pytań na priva - odpowiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.05.2013 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 nataly! przeniescie firmę do Szczecina , plisss........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 24.05.2013 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 (edytowane) Nataly - wysłałam Ci zestaw pytań na priva - odpowiesz? Już poszło nataly! przeniescie firmę do Szczecina , plisss........ W sumie teraz będziemy robili we Wrocławiu .. Edytowane 28 Maja 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radam5 26.05.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 żona ma kolejny pomysł na przełamanie kolorystyki kuchni, Na ściance barku i na ścianie z wejściem chce żebym położył cegiełki takie (tylko z fugą ecru) chodzi o te ścianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 26.05.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Radam a nie będą się te cegiełki gryzły z tym co masz w korytarzu położone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radam5 26.05.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 nie mam pojęcia. To może macie jakiś pomysł na zabudowę tych ścianek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.05.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 płyta meblowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 26.05.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Radam jak dla mnie te cegły to już zza dużo. Dekor w kuchni, inne cegły w korytarzu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 26.05.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 A dlaczego nie może zostać jak jest? Mi też się wydaje, że to wszystko by "za ciężko" wyglądało. Masz sporo ciemnych frontów, idź w stronę jasności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila_len 27.05.2013 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 (edytowane) Wiadomo, że na początku człowiek się wiecznie zastanawia czy nie można było zrobić czegoś inaczej, w innej kolorystyce, z innych materiałów.... Ale nie sztuką jest wymienić, kupić nowe - sztuką jest tak zagrać dodatkami, żeby było ok Zrezygnuj z cegiełek i innych wynalazków Jeśli brakuje koloru czy materii to wystarczy, że postawisz tam oryginalny lub nawet zwykły np. drewniany stołek barowy w kolorze jakiego brakuje Twojej żonie (czerwony brąz? czarny? a może coś w kolorze podłogi?) Uwierz - mniej znaczy więcej - nie kombinujcie, bo przedobrzycie Dla mnie jest ok, Wam też się opatrzy, a na osłodę kup żonie jakieś dodatki do kuchni, żeby miała o czym myśleć i co odwróci jej uwagę Edytowane 27 Maja 2013 przez Kamila_len Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adass 28.05.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Bry wszystkim. Czy znajdzie się tu jakaś dobra dusza i mnie poratuje zakupami w IKEA Wrocław , ponieważ tylko tam dostępne są drzwiczki na które czekam od października , a następnie puści kurierem ? http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70220923/#/20260474 proszę o PW gdyby ktoś się skusił sprawa nadal aktualna , chętnych zapraszam na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lena88 28.05.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 (edytowane) Ja polecam blat z Kronopol - Dolores mam taki od 3 miesięcy i cały czas wygląda jak nowy:) nic się nie rysuje a przynajmniej ja żadnych rys nie widzę świetnie wygląda z czarnym zlewem i płytą indukcyjną oraz białymi meblami w dodatku tani (ok. 100-120/m2) w porównaniu do blatów z kamieni a efekt też świetny po co przepłacać za mój blat dałam ok 500 zł a za taki z granitu dałabym ok 4500 ... i nie wiadomo jak tamten by się spisywał, trzeba by polerować... oto moja kuchnia.. proszę o szczere opinie Edytowane 28 Maja 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 28.05.2013 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 lena88, mi się podoba . Jest prosta, elegancka,bez udziwnień. Zadbałaś o to by uchwyty dobrze się prezentowały . Mi tylko nie pasuje firanka. W takiej kuchni stawiałabym na totalny minimalizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 28.05.2013 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 oto moja kuchnia.. proszę o szczere opinie [ATTACH=CONFIG]192263[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]192264[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]192265[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]192266[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]192267[/ATTACH] fotka nr 5 jest debesciacka czy mi sie wydaje czy kuchnia jest szara ? sciana fioletowa czy pada mi monitor ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts