lena88 28.05.2013 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 zdjęcia nie najlepszej jakości, bo robione telefonem... ściany w kuchni są srebrne, to jest taka farba metal effect z alpina... miało wyjść troche inaczej ale też jest dobrze, łatwo się zmywa.. ściany w salonie są fioletowe, dlatego widać tam też fioletowe ściany... ale będą zmieniane na niebieski ( blue jeans z dekoral) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_s_z 28.05.2013 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 meble ciekawe ale firanki psują efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 28.05.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Jeżeli chodzi o same meble to jak dla mnie ok. Nie jestem przekonana do tej farby. Musiałabym chyba na żywca zobaczyć. Firanka nie leży mi zupełnie w tym pomieszczeniu. Zamieniłabym na coś prostszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 28.05.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 (edytowane) oto moja kuchnia.. proszę o szczere opinie [ATTACH=CONFIG]192263[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]192264[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]192265[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]192266[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]192267[/ATTACH] odsłoń rolety i zrób zdjęcia w świetle dziennym firanka na pewno bardzo psuje efekt, bo generalnie ładna kuchnia ona w takim trochę innym stylu jest chyba teraz się dopatrzyłam, że częściowo mamy podobny układ sprzętów i szafek w kuchni coś mi się czuje, że czajnik jak najprędzej powinien wylądować po lewej stronie okna w rogu, bo przy tych drzwiach od spiżarni (chyba od spiżarni) wydaje się stać maksymalnie niewygodnie Edytowane 28 Maja 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oszolom 28.05.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Lena88 o taką kuchnię mi chodzi. Nawet układ mam podobny "L". Podaj szybko proszę wymiary boków kuchni. Kto robił, z czego, czy masz systemy szuflad (jakie) itp. Jak możesz to podaj mi na priva w jakiej kwocie mniej więcej się zamknęłaś. Kuchnia mi się bardzo podoba, właśnie myślę nad innym kolorem cokołów, ale ty jeszcze dodałaś "przełamanie" na frontach. Dla mnie jest to zerwanie z aktualnymi trendami, wszystko monotonne, jednobarwne, prawie zawsze białe, czarne lub drzewienne. Patrzałem kilkakrotnie na zdjęcia bo szukam jeszcze - lodówki.....masz coś takiego w ogóle w domu?.: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 28.05.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Kuchnia sama w sobie ok tylko ściągnie te firanki!! Bądź konsekwentna jak minimalizm to minimalizm a te koszmarki psują efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 28.05.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Osobiście zmienilabym firanki, bo nie pasują. Farba chyba miała imitować beton czy stal szczotkowaną, na fotkach wyglada jak zagruntowana ściana, może to wina słabej jakości fotek.Nie dokońca ''gadają'' do mnie fronty z wstawkami w innym kolorze. No i fotka pod szkłem nazbyt oczywista. Miasto nocą to najbardziej oklepany motyw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 28.05.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 oto moja kuchnia.. proszę o szczere opinie [ATTACH=CONFIG]192263[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]192264[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]192265[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]192266[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]192267[/ATTACH] gratuluje mebelki ładne i nie przekombinowane. przyłączam się jednak do powyższych rad nt firanek, niestety rzucają się w oczy zanadto. to mebelki mają grać pierwsze skrzypce bo fajnie rozplanowane. co mnie jeszcze razi to drzwi jakby z innej bajki, chyba że to tymczasowe rozwiązanie. gratuluje praktycznej kuchni najważniejsze żeby była praktyczna i podobala się inwestorom:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lena88 28.05.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 (edytowane) w całym domu mam podobne firany i chciałam, żeby w kuchni były podobne... może na zdjęciach się nie podobają, ale na żywo ładnie to wygląda i każdemu się podobają... nie chciałam standardowych firan, zawieszanych od połowy okna... one były dobierane pod te w salonie mi tam pasuje w tamtym miejscu, przynajmniej para z czajnika nie leci na szafki... a drzwi są do spiżarki Oszolom: kuchnia ma wymiary 250 cm (bok z okapem) x 280 cm. Zamawiana na targu za 1000/metr + dodatkowe opłaty za szuflady itp... Razem z blatem meble kosztowały 4500 zł. Nie wiem czy to dużo, czy mało... Te przełamanie na frontach to szkło.. które niestety pękło już na drzwiach od zmywarki ;/ a uprzedzano nas przed tym, ale się uparliśmy... Lodówka jest za drzwiami w spiżarce. W kuchni nie było by jej gdzie dać i by buczała, a mamy kuchnie z salonem.. drzwi nie są tymczasowym rozwiązaniem, są takie jak pozostałe, z tej samej serii... kosztowały 600 zł więc raczej nie mamy ich zamiaru narazie wymieniać... Edytowane 29 Maja 2013 przez joliska Kiedy chcesz coś dodać, EDYTUJ post... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 28.05.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Lena88 daj mi proszę namiary na ten targ kopsnę sie tam w piątek po robocie bo cena mi sie podoba.Lubliniec ten na sląsku koło Czestochowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 28.05.2013 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 w całym domu mam podobne firany i chciałam, żeby w kuchni były podobne... może na zdjęciach się nie podobają, ale na żywo ładnie to wygląda i każdemu się podobają... nie chciałam standardowych firan, zawieszanych od połowy okna... one były dobierane pod te w salonie[ATTACH=CONFIG]192390[/ATTACH] z doświadczenia wiem, ze jak coś na zdjeciach wygląda fatalnie to w realu jeszcze gorzej. Tu nie chodzi w ogóle o to czy ładne czy brzydkie, bo same w sobie są znośne....ale o styl. One tu nie pasują a argument, ze podobaja sie wszystkim jest od czapy, jak widzisz masz kilkanascie opini negatywnych. Znajomi odwiedzający Was, mówią to co wypada powiedzieć. Obecnie standardem jest to co masz w oknach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lena88 29.05.2013 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 tak - ten targ jest w Lublińcu koło Częstochowy.. on jest w wtorki i piątki do godziny 12:00... w centrum miasta, popytasz gdzie targ to Ci każdy powie... meble były zamawiane w firmie albert-meble.pl Czekałam 6-7 tygodni, z tym że górny bok przywieźli bez tych białych pasków oraz jedna górna szafka miała na drzwiczkach małe zadrapanie... na wymianę ww. czekałam kolejne 6 tygodni, tylko już te paski białe miały inny odcień białego ;/ Firmę średnio polecam, a raczej cwaniaczka, który tam pracuje.... na początku milutki, ale jak już zapłacone to ma klienta w d..... ale pracują tam też inni, którzy wydają się bardziej mili.... myślę, że jakbyś przeszła popytała gdzie indziej to też byś znalazła w tych cenach ....kuchnia jest oczywiście lakierowana. Polecam białe kuchnie, nic nie widać, żadnych rys.... natomiast na czarnych szafkach szybko widać ryski jak się przyjrzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 29.05.2013 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 A jakby drzwi od spiżarki zrobić takie jak front meblowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
źródlana 29.05.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 To i ja bardzo nieśmiało pokażę swoją kuchnie. Już użytkowana, brakuje tylko 2 krzeseł, czajnika i być może jakiejs gładkiej zazdrostki w oknie. Zlew celowo wcisnięty w kąt (jest zmywarka) aby mieć jak najwięcej blatu pod oknem. Dzięki temu mam blisko i do zlewu i do płyty,a blat roboczy oświetlony jest naturalnym światłem. No, wstęp zrobiony teraz ciekawe czy uda mi sie wstawic zdjęcia.... Aha, kuchnia nie jest otwarta na salon, tzn jest przejscie bez drzwi. http://images36.fotosik.pl/493/c1dcf2f07a8050a6m.jpg http://images42.fotosik.pl/882/5b40eb6a4db80048m.jpg http://images33.fotosik.pl/678/d3d3018c82e6c0e6m.jpg http://images46.fotosik.pl/2070/4e40b0dfc93f6734m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marci82 29.05.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Źródlana bardzo ładna kuchnia. Co to za blat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.05.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 (edytowane) lena88 dla mnie kuchnia bez jakiejkolwiek konsekwencji, niby nowoczesna ale do nowoczesności jej daleko, może i z blatu jesteś zadowolona ale słowa po co przepłacać za granit są ......... myślę że jak ktoś nie ma o czymś pojęcia to lepiej aby sprawę przemilczał, jak popatrzysz na swój blat za 10 lat to zmienisz zdanie, granit prawdopodobnie przeżyje każdą kuchnię Ściany wyszły nie bardzo ale pewno monitor przekłamuje, jednak jak patrzę na zdjęcia mówię źródlana wyszło bardzo fajnie, czystko, schludnie naprawdę ładnie, mieszane uczucia ma do tej nogi od barku:cool:, ale poczekam na efekt końcowy, ogólnie bardzo na Edytowane 29 Maja 2013 przez joliska Edytuj poprzedni post... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 29.05.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Źródlana bardzo ładna kuchnia. Co to za blat ? własnie-ja też jestem ciekawa co to za blat??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lena88 29.05.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Reni1980 wiem, że lepsze są blaty z granitu, ale ten też nie jest taki zły... jak będzie nas stać kiedyś to może wymienimy.. nie mamy kredytu, wszystko robimy powoli na bieżąco, więc i tak nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.05.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 lena88 ale oczywiście , że tak, każdy kupuje co uważa i na co go stać, ale twój komentarz moze kogoś wprowadzic w błąd, skoro to jest to samo to po co przepłacać, a jednak płyta i granit to jak niebo i ziemia, wspólna tylko nazwa, słowa odnośnie kredytu - można budować dom za gotówkę i kupować najdroższe rzaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_zet 29.05.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Źródlana, mamy chyba podobne blaty. To egger f 275? mój jeszcze nie zamontowany - porysowany był i czekamy na nowy Kuchnia bardzo ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts