Venus_m 06.06.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 W macie pewnie sporo jest zamawianych kuchni klasycznych ja mam białą zwykłą płytę matową na szafkach w pralni, takie to sobie już wolę kuchnię jak ich wiele: nowoczesną, białą i w połysku. Piu myślisz o uchwycie bezinwazyjnym do rolet rzymskich (na ramę okna)? Jedna na całe okno nie zdałaby egzaminu, a dwie osobne na każde skrzydło to już inna bajka i niekoniecznie musi się podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MyszaAJ 06.06.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 nasza kuchnia w trakcie montażu i po jeszcze nie zamieszkana, stąd ta sterylność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-ula- 06.06.2013 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 (edytowane) W macie pewnie sporo jest zamawianych kuchni klasycznych ja mam białą zwykłą płytę matową na szafkach w pralni, takie to sobie już wolę kuchnię jak ich wiele: nowoczesną, białą i w połysku. Pozwolę się nie zgodzić. Biały mat wygląda rewelacyjnie w nowoczesnym wydaniu. Niedługo pokażę swoją kuchnię. Blat jest w trakcie olejowania, więc jeszcze troszkę to potrwa. A to jedna skończona ściana z białym matem: http://imageshack.us/a/img811/4459/dsc03185q.jpg http://imageshack.us/a/img836/2694/dsc03191q.jpg Na żywo wygląda jeszcze lepiej. Edytowane 6 Czerwca 2013 przez -ula- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.06.2013 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 nasza kuchnia w trakcie montażu i po jeszcze nie zamieszkana, stąd ta sterylność Bardzo ładna kuchnia sie zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2013 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Ula ale nie zgadzasz sie moim osobistym odczuciem i preferencjami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-ula- 06.06.2013 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Ula ale nie zgadzasz sie moim osobistym odczuciem i preferencjami? Oczywiście. Pokazuję jak to u mnie wygląda i niech każdy sam oceni, czy woli połysk. Ktoś narzekał, że tylko połysk i połyski, więc pokazuję, że można inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.06.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Ula - dla mnie bomba Proszę o więcej fotek, najlepiej przy lepszym świetle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Pewnie, że można. Nie napisałam, że nie można Niemniej mnie na razie nie powala, ale czekam cierpliwie na całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-ula- 06.06.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Na razie fotek więcej nie będzie. :(Teraz w kuchni mam skład książek i blat do olejowania na podłodze. Sama nie mogę się doczekać końcowego efektu. Może w przyszłym tygodniu skończymy. Lubię prostotę we wnętrzach i nie maja one powodować opadania szczęki. Z resztą więcej będzie się działo na drugiej ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dajdek 06.06.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 MyszaAJ kuchnia bardzo mi sie podoba, planuję pdobną u siebie. Napisz jakie są wymiary kuchni i co jest na ścianie za płytą. Jak rozwiązałaś ten róg między płyta a zlewem, jest on zagospodarowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 06.06.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 kurka , po bytnosci na forum mam wrażenie, ze wszystkie kuchnie juz widziałam i że każdy ma białą. W śród znajomych i rodziny króluje okleina olchowa, ale tu wszystko takie same. Zaraz zejdę do mojej kuchi i ona też biała. No zero indywidualności. Wrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.06.2013 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 (edytowane) Żono a ja bym powiedziała, że sporo tu osób z wyczuciem smaku i dlatego kuchnie są tak powtarzalne tu na forum. Wśród znajomych sama wiesz, że jest inaczej, u mnie znajomi mają kuchnię z frontami rozbielonego buraczka, inni calvados, a jeszcze inni olchę U nas niezmiennie dziwią plastikowe krzesła w jadalni których tutaj jest pełno. Nie wyobrażam sobie kupić mebli, które do mnie nie przemawiają tylko po to aby ktoś mi tu napisał że mam inne niż wszyscy Ważne co się podoba właścicielowi MyszaAJ mnie jak na razie kuchnia podoba się bardzo jej sterylność również Edytowane 7 Czerwca 2013 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 07.06.2013 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Ula bardzo fajna prosta kuchnia. A co na drugiej ścianie? Te wystające rury będą jakoś zabudowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 07.06.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Ula i Mysza-fajne kuchnie, też będę miała białą (zaskoczenie, co nie? ale półmat. u Myszy dałabym tlyko inny blat-kontrastowy bo za bardzo mi się zlewa całosć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MyszaAJ 07.06.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Dziękuję, ja też mam wątpliwości co do tego blatu, ale juz jest no i będzie, trudno natomiast dzisiaj odkryłam zonk z roletą obok szafki wiszącej... roleciarz wezwany na dywanik... na zdjęciu narożnik dla dajdek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MyszaAJ 07.06.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 i jeszcze magic corner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
showme 07.06.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Witam , przedstawiam już prezentowaną wcześniej kuchnię , też białą ale z nowym motywem graficznym pomiędzy szafkami . Długo poszukiwaliśmy takiego zdjęcia ale w końcu się udało , miłego , Piotr [ATTACH=CONFIG]194032[/ATTAC] [ATTACH=CONFIG]194033[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]194034[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]194035[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]194036[/ATTACH] Witam Jak wysokie są górne szafki?Nam wychodzi 90 cm wg "projektu".Wg stolarza 2x45cm to za dużo. 10 cm odjąć na maskownice też mi się wydaje za dużo żeby zmniejszyć szafki?Sufit będzie podwieszany jedynie na halogeny więc też nie można za dużo zrobić a chcemy wysoką zabudowę pod sufit jak zna zdjęciu. Dziękuje za odp i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muratoro 07.06.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 czy takie szkło łatwo się brudzi i jest lepsze od ceramiki? ogólnie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-ula- 07.06.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 (edytowane) Venus_m - bardzo trafna uwaga jeśli chodzi o powtarzalność wnętrz na forum, w pełni się zgadzam. Msdracula - rury niestety tak zostaną. To może nie kamienica ale jednak stary budynek (z lat 40-tych). Takie ozdobniki mam w całym mieszkaniu ale zdążyłam się przyzwyczaić. Taki to już urok starych mieszkań. Na drugiej ścianie będzie ciąg roboczy ale bez górnych szafek (szuflady). Blat robię drewniany bukowy. Jestem w trakcie olejowania i nieskromnie przyznam, że fajnie wychodzi. Namierzyłam olej, który nie zmienia koloru drewna i nie błyszczy. Nie mam fotek, bo na razie zrobiłam spód ale efekt jest dla mnie super. Może w przyszłym tygodniu coś pokażę, ale wolałabym poczekać aż będą zamontowane lampy nad szafkami. Edytowane 7 Czerwca 2013 przez -ula- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.06.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 (edytowane) Mysza mnie się blat podoba natomiast dopiero teraz zobaczyłam osłonę na wyspie i te koronkowe doniczki? nie pasuje mi to do mebli (doniczki). Ula odnośnie tych rur, jest taki trend że robi się całe regały z takich rurowatych elementów może coś w ten sposób? bo jak dla mnie teraz to wygląda jakbyś chciała je ukryć, a przecież z czegoś słabego można zrobić coś fajnego Edytowane 7 Czerwca 2013 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts