Nataly Design 08.06.2013 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Witam Jak wysokie są górne szafki?Nam wychodzi 90 cm wg "projektu".Wg stolarza 2x45cm to za dużo. 10 cm odjąć na maskownice też mi się wydaje za dużo żeby zmniejszyć szafki?Sufit będzie podwieszany jedynie na halogeny więc też nie można za dużo zrobić a chcemy wysoką zabudowę pod sufit jak zna zdjęciu. Dziękuje za odp i pozdrawiam Witam , szafki górne mają razem ponad 100 cm ponieważ było to wysokie mieszkanie , Nie wiem dlaczego stolarz twierdzi że @ * 45 to za dużo .. Miłego , Piotr Spokojnie szafki o wysokości 90 cm można stosować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 08.06.2013 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 @-ula- to zdradź jeszcze jeszcze czy twojego pięknego poula udało się dopaść w atrakcyjnej cenie i jeśli tak - daj namiar na aukcje (czadowo będzie wyglądał przy tej białej zabudowie w kuchni...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-ula- 08.06.2013 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 (edytowane) Same lampy chodzą niedrogo, w granicach 1000 dk. Cenę podnosi znacznie przesyłka, najtaniej jest pocztą i najlepiej szukać w takim oddziale, który wysyła właśnie pocztą. Ale i tak z wszystkimi kosztami (w tym prowizją) wyszło trochę taniej niż można kupić w Polsce podróbkę (ok. 1.000 zł). Aukcje na lauritz.com. Do kuchni mam co innego, moja ph5 będzie w jadalni, choć w sumie tuż przy kuchni. W kuchni nie mam miejsca na odpowiedni dla niej stół, a to jednak lampa do powieszenia nisko nad stołem. Ale fakt, że dobrze by tam wyglądała. W kuchni nad blatem będą czarne kule (bez górnych szafek) a na środek dam coś dyskretnego, może białe reflektorki, żeby nie konkurowały z kulami (Frandsen): http://imageshack.us/a/img5/1483/lampawiszacaballduza.jpg Miło, że są tu inni miłośnicy Henningsena. Inne jego lampy mają ceny z kosmosu, nawet używane. I pomyśleć, że projektował z myślą o tanich i dobrych źródłach światła, żeby każdy mógł sobie na nie pozwolić ... Edytowane 8 Czerwca 2013 przez -ula- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.06.2013 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Nie tylko on chciał projektować tanio dla mas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 08.06.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 no miłośnicy są... sama podglądam trochę skandynawów, choć u mnie będą raczej w dodatkach, detalach. szkoda, że tak późno ich poznałam natomiast jeśli kiedyś spełni się moje marzenie o domu za miastem, to zaszaleję... anyways, coraz bardziej mi się u ciebie podoba, -ula-, będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MyszaAJ 09.06.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Franke akros myszaj, prosze napisz jaka masz baterie? Wyglada fajnie i funkcjonalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa72_krakow 10.06.2013 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Franke akros Dzieki za odpowiedz . U mnie zlew pod oknem, parapet rowno z blatem i mam watpliwosci czy mi "spasuje" wysoki kran grohe zedra - dlatego szukam alternatywy, a twoj jest super (jakos nigdzie go nie trafilam) - jeszcze raz wielkie dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 10.06.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Same lampy chodzą niedrogo, w granicach 1000 dk. Cenę podnosi znacznie przesyłka, najtaniej jest pocztą i najlepiej szukać w takim oddziale, który wysyła właśnie pocztą. Ale i tak z wszystkimi kosztami (w tym prowizją) wyszło trochę taniej niż można kupić w Polsce podróbkę (ok. 1.000 zł). Aukcje na lauritz.com. Do kuchni mam co innego, moja ph5 będzie w jadalni, choć w sumie tuż przy kuchni. W kuchni nie mam miejsca na odpowiedni dla niej stół, a to jednak lampa do powieszenia nisko nad stołem. Ale fakt, że dobrze by tam wyglądała. W kuchni nad blatem będą czarne kule (bez górnych szafek) a na środek dam coś dyskretnego, może białe reflektorki, żeby nie konkurowały z kulami (Frandsen): http://imageshack.us/a/img5/1483/lampawiszacaballduza.jpg Miło, że są tu inni miłośnicy Henningsena. Inne jego lampy mają ceny z kosmosu, nawet używane. I pomyśleć, że projektował z myślą o tanich i dobrych źródłach światła, żeby każdy mógł sobie na nie pozwolić ... u mnie też kule Frandsen, ale wersja chrom - są OK i myślę, że u Ciebie ich czarna wersja to świetny wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
3sylwka 10.06.2013 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Tutaj kuchnie wprost ze skandynawii: http://blogg.st.nu/vaningochvilla/files/2011/12/Li-LEstrade_19.jpg http://2.bp.blogspot.com/_pF_R2W15iUE/RvmJ1gUo7UI/AAAAAAAACWM/Qb3S8gnLilc/s400/kvik+kök.jpg Piękna kuchnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-ula- 10.06.2013 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Duś, miło mi i zaglądaj of course. Kiedy będę miała co pokazać, może założę swoją galerię ale nie tak szybko. Mebli w salonie na razie wymieniać nie będę, bo jeszcze adaptacja strychu przed nami i na to musimy zdobyć finanse. Na razie więc do oglądania będzie tylko kuchnia i łazienka . Szkoda, że u ciebie nie można fotek pooglądać. Piu, też myślę, że powinno być dobrze, chociaż spodziewałam się, że czerń lamp będzie głębsza. Na razie kurzą się jeszcze na szafie. 3 sylwka, mogłabym wklejać i wklejać, ale te kuchnie akurat do mnie nie przemawiają, jakoś mało w nich skandynawskiego ducha jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 11.06.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 -ula-, nie chcesz może adoptować 21-latki z umiejętnością gotowania ? Zakochałam się w tej Twojej nieskończonej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 11.06.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 @-ula- - jeśli masz ochotę zajrzeć do galerii, to odezwij się privem. w ogóle to jakieś zdjęcia maaaam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 11.06.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 duś, jeszcze ja , jeszcze ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkapki 11.06.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Nasza kuchnia widok z jadalnihttp://images48.fotosik.pl/661/37fab0cea127b95bgen.jpg http://images40.fotosik.pl/2012/14a04656f7111b23gen.jpg widok na jadalnięhttp://images48.fotosik.pl/661/63c1ae9a7ca88a10gen.jpg może komuś się spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 11.06.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 (edytowane) @ dziewczyny a propos mojej od stu lat nieodświeżanej galerii – wszelkie wnioski privem, bo to bardziej skomplikowana procedura . @ mirkapki mi się podoba! bardzo, choć kolor płytek nie mój. super wyglądają te rolety pasiaste J Edytowane 11 Czerwca 2013 przez duś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MyszaAJ 11.06.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 mirkapki mnie się podoba, tylko seledyn ściany mi zgrzyta... a rolety dzień/noc bardzo ładnie wyglądają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 11.06.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 mirkapki, bardzo ładna kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agulenkaosw 11.06.2013 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 mirkapki sliczna kuchnia ale ja by dala kolor inny do jadalni za bialo:) bede miala cos podobna kuchnie;) moja sie wlasnie robi u stolarza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_zet 11.06.2013 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 mirkapki - bardzo podoba mi się Twoja kuchnia. Bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 11.06.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 sliczna kuchnia ale ja by dala kolor inny do jadalni za bialo:) Nie istnieje coś takiego jak "za biało" :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts