ania_zet 08.07.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Katu, piękna kuchnia. A gdzie masz lodówkę? Schowana pod blatem? Artiksus, moim zdaniem uchwyty powinny być wszyskie albo poziome, albo pionowe - tak jest misz-masz. Optowałabym za poziomymi, chociaż pewnie za późno na zmianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katu 08.07.2013 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 ups, złe zdjęcie mi się wkleiło, tu lepiej widać ścianę z szafką, za którą jest lodówka http://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/qb/og/fbhy/4tIr2vBucPrApwApkB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milosniczka prostoty 08.07.2013 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Katu jak pieknie!!! Masz swoja galerie,nie moge znalezc a strasznie jestem ciekawa innych wnetrz???? Naprawde dawno nie widzialam tak ladnego domu!!!!! Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.07.2013 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Katu jak pieknie!!! Masz swoja galerie,nie moge znalezc a strasznie jestem ciekawa innych wnetrz???? Naprawde dawno nie widzialam tak ladnego domu!!!!! Pozdrawiam serdecznie!!! Katu ślicznie, tak inaczej pokaż więcej :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgośka Ł. 08.07.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Witam, Ja co prawda mam dopiero w planach kuchnię i szukam dobrego fachowca w okolicach Wołomina. Czy ktoś ma może namiary fa dobrego stolarza? Z góry dziękuję. A przymierzam się to takiej kuchni http://i44.tinypic.com/m77uat.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Turlututu 08.07.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Artisus . fajna kuchni i nie jest zle, bo jest konsekwetnie. Szkoda ze daliscie jasne plytki nad blat, bo wydaje mi sie, ze ciemniejsze by dobrze prasowaly. Do tej kuchni widzaialabym antracyt, ciemna szarosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 08.07.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 @katu jezu, jakie ty masz fantastyczne wnętrza. zanim zmusimy cię, abyś założyła swoją galerię (hehe), zdradź nam jeszcze czy przypadkiem nie jesteś architektem albo "innym artystą", bo takie wyczucie smaku i umiejętność poskładania tego wszystkiego... bardzo zazdroszczę @artisus ja roletowym szafkom mówię nie, nie i nie. uważam, że są nieładne i tylko w jednym wnętrzu wyglądało to dobrze (któraś z dziewczyn ma taką roletą zamkniętą wnękę w g-k). jesli chodzi o g-k, to też bym nie cudowała - jeśli tamto puste miejsce wam przeszkadza, kupcie w ikei zwykłą białą półkę, dotnijcie na wymiar i bez wielkich rewolucji. wymiana cokołów chyba wiele nie zmieni, natomiast zgadzam się, że ta blada-biel mocno podkreśla kontrast. idźcie w szarości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katu 08.07.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 (edytowane) hyhy, nie jestem architektem ale umeblowanie, tapety, płytki wybierałam zanim jeszcze dostałam pozwolenie na budowę i z pięć razy po drodze zmieniła mi się koncepcja @artisus tu jedna z ładniejszych czerwonych kuchni i to jest mieszkanie architektki, bardzo kolorowe i energetyczne, może coś podpatrzysz http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,136315632,136714626.html Edytowane 8 Lipca 2013 przez katu błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milosniczka prostoty 08.07.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Katu wszystko cudowne! Naprawde.....niebanalne piekne wnetrza!! To watek o kuchniach,wiec zaraz nas pewnie przegonia,wiec ponawiam prosbe o galerie!!! Zdjecie z awatara tez wymiata....cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 08.07.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 (edytowane) Katu co masz jako blat w kuchni? Te białe.Pomysłowy dom i wnętrza, czy masz może foto swojego domku? Napisz coś więcej lub otwórz galerię, proszę.Zazdroszczę tej szafki -piękna.Co to jest na ścianie na schodach -tapeta? Jaka? Edytowane 8 Lipca 2013 przez acca5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eveee 08.07.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Katu powtórzę jeszcze raz - wnętrza masz fantastyczne, gratuluję. @katu zanim zmusimy cię, abyś założyła swoją galerię (hehe) głosujemy, ja jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 08.07.2013 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 kurde aż się zalogowałam a tak mi sie nie chciało katu masz przecudny dom! Też na początku myślałam że fotki Twojej kuchni to inspiracja heh bosko! Szalenie zazdraszczam shuttersów, kiczena....itd też głosuje za powstaniem galerii Twoich cudnych wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drewa 08.07.2013 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 ups, złe zdjęcie mi się wkleiło, tu lepiej widać ścianę z szafką, za którą jest lodówka http://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/qb/og/fbhy/4tIr2vBucPrApwApkB.jpg katu pięknie! Co to za płytki na podłodze? Matowe? Ciężkie w utrzymaniu czystości? Potrzebuję na 100 m podłogi i cały czas zastanawiam się poler czy mat, no i szare czy jasne. Koniecznie pokaż schody;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drewa 08.07.2013 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 A lampy nad stołem? Co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katu 09.07.2013 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 (edytowane) naprawdę nie mogę założyć galerii, zarobiona jestem i właściwie, wrzuciłam już prawie wszystko, wkleję jeszcze schody odpowiadając na pytania nie pamiętam co to za płytki, jakaś włoska firma chciała wejść do pobliskiej hurtowni i na zachętę dała świetne ceny, mnie zachęciła plytki są matowe i latwo się je myje, ale wiadomo, jak to na jasnych, wszystko widać tapeta to klasyk - fornasetti mediterranea nie wiem, o które lampy jest pytanie, bo tej nad stolem nie widać, jedynie szklany wyciąg nad blatem, a te cztery żółte to vistosi http://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/qb/og/fbhy/rK3tzFmh4GkzY4ag5B.jpg i tu lina do mojej galerii, założonej ze dwa lata temu http://fotoforum.gazeta.pl/a/66739,0.html Edytowane 9 Lipca 2013 przez katu błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milosniczka prostoty 09.07.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 No ja i tak mam niedosyt...... Powtorze sie raz jeszcze piekny,niebanalny dom,widac w nim zycie mieszkancow a nie wszystko pod linijke,cudowne rozwiazania. Dom to nie muzeum jak to czasami widac....tylko zycie po prostu. Gratuluje raz jeszcze i pozdrawiam,choc nie ukrywam,ze chcialabym wiecej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arbea 09.07.2013 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Katu piękne wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorlaje 09.07.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Artiksust kuchnia trochę daje po oczach, ale nie wygląda źle. Jeżeli lubisz czerwień, a zakładam, że tak jest to nie widzę co miałoby Cię martwić. Nic bym wielce nie dodawała, wymiana cokołów nie wiem czy potrzebna, tak jest ok. Uchwyty też mi nie przeszkadzają. Na okna dałabym białe drewniane szerokie żaluzje np. z IKEA. Kompletnie nie mój kolor, nawet w szafie nie mam nic czerwonego , ale jakoś ta prostota przemawia do mnie, a do mnie rzadko przemawia co innego niż biel w kuchni - przynajmniej na razie kati no mistrzostwo świata - normalnie byłam pewna, że znów ktoś spamuje i wkleja jakieś zdjęcia z katalogu!!! Całość super. Kuchnia faktycznie inna, ale świetna, kolorowe sprzęty rewelacyjne. Designerska tapeta, piękna klasyczna porcelana przełamuje loftowy look - super !!! Zdradź proszę co to za komoda, na której stoi sprzęt audio, bardzo mi się podoba. No i kot taki sam jak mój całe życie na galowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katu 09.07.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Zdradź proszę co to za komoda, na której stoi sprzęt audio, bardzo mi się podoba. No i kot taki sam jak mój całe życie na galowo komoda ligne roset kocię przybłąkało się kiedyś ze wsi, zagłodzone ale oswojone, niestety zmarło niedawno na nerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 09.07.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 A możesz podać co to za blat w kuchni? na wyspie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts