Nataly Design 18.07.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 kuchnia pokazana przez nataly, cudo . Dziękuję , ale ja na krytykę też jestem otwarty Miłego , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.07.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 (edytowane) agalind - są wyższe zmywarki, "zwykła" ma wysokość 81,5cm, ta wyższa 86,5cm, np. Siemens SX78T092EU (nie reklamuję - podałam tylko jako przykład ). Obejrzałam Twoją śliczną kuchnię i faktycznie nic u Ciebie nie widać. Zadzwoniłam do stolarza i on mi powiedział, że owszem może tak zrobić ale wtedy front zabudowy zmywarki jest wyższy niż front samej zmywarki i panel jest wtedy niżej. Czy u Ciebie też tak jest? A jeśli tak to czy chciałoby Ci się zrobić zdjęcie uchylonej szafki zmywarkowej żebym mogła zobaczyć jak to wygląda? Sylwia_LBN - przepraszam, że dopiero dzisiaj, ale wcześniej nie dałam rady. U mnie po uchyleniu zmywarki wygląda to tak. Od przodu zrobiona jest listwa, żeby szpary nie było: http://img839.imageshack.us/img839/6835/4wx4.jpg Front jest dłuższy niż drzwi zmywarki: http://img6.imageshack.us/img6/9576/coxf.jpg Dalej czytałem że stolarz zrobił jakąś zaślepkę i jest to delikatnie mówiąc bzdura ponieważ zmywarkę przykręca się do bocznych szafek a nad nią musi być blacha lub folia zabezpieczająca przed wilgocią i jest to zamontowane w spodzie blatu . Nataly wszystko się zgadza, montaz tak jak napisałes a tą listwę sama chciałam żeby nie było szpary;) Powinnam ją zlikwidować? EDIT: W mieszkaniu miałam podobny patent i nic się przez 8 lat nie stało. Edytowane 18 Lipca 2013 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 19.07.2013 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Sylwia_LBN - przepraszam, że dopiero dzisiaj, ale wcześniej nie dałam rady. U mnie po uchyleniu zmywarki wygląda to tak. Od przodu zrobiona jest listwa, żeby szpary nie było: http://img839.imageshack.us/img839/6835/4wx4.jpg Front jest dłuższy niż drzwi zmywarki: http://img6.imageshack.us/img6/9576/coxf.jpg Nataly wszystko się zgadza, montaz tak jak napisałes a tą listwę sama chciałam żeby nie było szpary;) Powinnam ją zlikwidować? EDIT: W mieszkaniu miałam podobny patent i nic się przez 8 lat nie stało. Hej , nie ma co likwidować bo będzie dziura , poprostu nie widziałem jeszcze takiego patentu Miłego , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 19.07.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 u mnie jest dokładnie tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.07.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 ale ,że ta zaślepka górna jest na zawiasach ?? Kurcze nie rozumiem tego patentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 19.07.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 zmywarka jest niższa niż front. żeby pomiędzy "górą zmywarki" a blatem nie było dziury - jest zaślepka.tam nie ma żadnego zawiasu, zawias jest normalnie na dole jak we wszystkich zmywarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.07.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 aha, taka zaślepka przytwierdzona na stałe -pod blatem. Ok dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 19.07.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.07.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Hej , nie ma co likwidować bo będzie dziura , poprostu nie widziałem jeszcze takiego patentu Miłego , Piotr Ok, a jak inaczej można to rozwiązać, bo wyobraźnia ciut szwankuje? u mnie jest dokładnie tak samo Widać to trójmiejski patent;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MyszaAJ 19.07.2013 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 kuchnia pokazana przez nataly, cudo . dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 22.07.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 (edytowane) Witam , chyba moja miła Klientka się nie obrazi gdy wstawię jej kuchnię chociaż już tu była . Dąb bielony połączony z białym lakierem w połysku . Blat i komory wykonane z konglomeratu . Na blacie nadstawka do zawieszania doniczek oraz delikatnego "odgrodzenia" kuchni od salonu Miłego , Piotr [ATTACH=CONFIG]200412[/ATTACH] Prześliczna kuchnia, pomysł na odgrodzenie roślinami super. Gapię się na nią i gęba mi się cieszy : )) Co jest położone na podłodze i ścianie? Okna są orzechowe? Edytowane 22 Lipca 2013 przez m&m niewielki m05b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 22.07.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Prześliczna kuchnia, pomysł na odgrodzenie roślinami super. Gapię się na nią i gęba mi się cieszy : )) Co jest położone na podłodze i ścianie? Okna są orzechowe? A tu już może wypowie się moja Klientka Miłego , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 23.07.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Już doczytałam, że to brązowy woodentic. Super, bardzo mi się podoba : )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabba 23.07.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 http://dupa-jasia.blog4u.pl/upload/DSC02125.jpg Witaj, czy szafki są fornirowane? Czy ktoś mógłby wypowiedzieć się co do trwałości frontów fornirowanych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_zet 25.07.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Ładne macie te kuchnie! Ja też chętnie bym się swoją pochwalił, ale nowy jestem, a poza tym boję się, że mocno ją skrytykujecie Nic się nie bój Ja też nowa, pokazałam swoją i nikt nie skrytykował. Aczkolwiek wszystko przede mną, ponieważ jeszcze raz niedługo ją pokażę na prośbę Forumowiczek. Wykończoną już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 25.07.2013 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Ok, a jak inaczej można to rozwiązać, bo wyobraźnia ciut szwankuje? Widać to trójmiejski patent;) To muszę pojechać do trójmiasta i przywieźć kilka patentów ze sobą. .. Zmywarka powinna podchodzić pod sam blat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 26.07.2013 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 agalind - dzięki Ci bardzo za zdjęcia. Patent chyba nie tylko trójmiejski bo mój stolarz również zaproponował wyższe fronty przy niższej zmywarce To muszę pojechać do trójmiasta i przywieźć kilka patentów ze sobą. .. Zmywarka powinna podchodzić pod sam blat Dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MyszaAJ 26.07.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Prześliczna kuchnia, pomysł na odgrodzenie roślinami super. Gapię się na nią i gęba mi się cieszy : )) Co jest położone na podłodze i ścianie? Okna są orzechowe? na podłodze i na ścianie - woodentic brąz, czyli płytki, okna orzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek44 29.07.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Kuchnia bardzo ładna bardzo mi się podoba mebelki delikatne i wszystko fajnie współgra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 29.07.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 agalind - dzięki Ci bardzo za zdjęcia. Patent chyba nie tylko trójmiejski bo mój stolarz również zaproponował wyższe fronty przy niższej zmywarce Dlaczego? Witam , dlatego że mamy sterowanie zaraz na krawędzi ,.. i po co robić większy front jak można podnieść zmywarkę do góry .. MIłego , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts