EZS 06.09.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 smutnaczymś trzeba ją rozweselić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 06.09.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Ewa - jakie przystawki do KA polecasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.09.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 nie mam żadnych Zestaw podstawowy z dwiema miskami, ta druga czasem się przydaje ale konieczna nie jest, ot, wygodniej trochę. Mam ochotę na tarkę do warzyw, lecz jakoś nie umiem wybrać, wrzuciłby ktoś zdjęcie takiej dobrej, bo są różne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.09.2013 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Marta_s mnie brakuje równowagi między jedną a drugą ścianą. Na jednej bałagan (niestety stały ze względu na szafki + szkło) na drugiej pustka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 07.09.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Marta-czy z boku to biblioteczka?Jaką ma głębokość i szerokość?Jak wysoka jest zabudowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 07.09.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Do tak małej i wąskiej kuchni tylko jasne meble,teraz jest smutno i ponuro i ta pusta ściana........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marceli_szpak 07.09.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Marceli nikt nie powiedział, że jest dziecięcy bo mam go w pokoju, moim zdaniem on po prostu jest dziecięcy...ta kolorwa nitka i rysunek na niej venus znow pogubilas sie w odpowiedzi:) kolorowe rysunki czy nitki nie sa tylko dla dzieci:) to nie watek o dzieciach ale zaznaczam ze my dorosli tez chcemy troche kolorowego swiata:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.09.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Marceli nie będę kontynuować tej jałowej dyskusji Skup się może na innej części mojej pierwszej wypowiedzi, od razu będzie sympatyczniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 08.09.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Marta_s mnie brakuje równowagi między jedną a drugą ścianą. Na jednej bałagan (niestety stały ze względu na szafki + szkło) na drugiej pustka. Taki układ wymusza umiejscowienie okna. Mam identycznie umiejscowione okno,owszem rozważałam jego zmianę,ale znowu od strony elewacji robił się bałagan,więc pozostawiłam na zasadzie"coś się wymyśli".No i niestety nic"się nie wymyśliło".Póki co zrobiłam tylko szafki dolne bez elki pod oknem (dla mnie ilość wystarczająca),ale nijak nie mogę wycudować co zrobić żeby uzasadnić położenie tego okna i zachować równowagę pomiędzy ścianami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 08.09.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 wszystko zależy od wybranego stylu kuchni i jej rozkładu (więc nie odnoszę się w tym miejscu do konkretnej kuchni), ale na takiej pustej ścianie nad blatem można powiesić plakat, czy płytkie półki na doniczki z ziołami / reling na jakieś kuchenne utensylia. jasne, że to nie może być nic wchodzącego nadmiernie w światło okna, ale choćby kinkiety... albo faktura ściany (cegiełki, tapeta, kolor). moim zdaniem rozwiązań jest sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.09.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Duś dokładnie, najszybciej i najtaniej jest oszklić jakąś grafikę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_s_z 10.09.2013 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 na pustej ścianie planuje jakąś grafikę ale nie mam jeszcze pomysłu i nie chce wieszać niczego na siłę wieszać relingów na pierdołki kuchenne nie planuje a kinkiety są na suficie lodówka od początku planowana była wolno stojąca - bardziej podoba mi się takie rozwiązanie i lodówka jest znacznie większa. kuchnia wbrew pozorom nie jest ciemna i ponura - zdjęcie było robione przy zaciągniętych roletach i komórką więc może dlatego jest takie odczucie jeśli chodzi o biblioteczkę głębokość to 25 cm szeroka na 59 cm cała zabudowa jest na wysokość 265 cm ja jestem zadowolona z efektu, bo o taki mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.09.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Marta super, to najważniejsze jak zrobisz zdjęcia lepszej jakości to wrzuć proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 12.09.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Poradźcie jaki zlew kupić do ciemno szarego blatu w kuchni (meble białe) miałam w zamyśle czarny,ale ostatnio natknęłam się na szare i mi się spodobały Pierwsze zdjęcie to czarny,który miałam zamiar kupić,a ten drugi to szarość,który mnie bardzo zaciekawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.09.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Poradźcie jaki zlew kupić do ciemno szarego blatu w kuchni (meble białe) miałam w zamyśle czarny,ale ostatnio natknęłam się na szare i mi się spodobały Pierwsze zdjęcie to czarny,który miałam zamiar kupić,a ten drugi to szarość,który mnie bardzo zaciekawił. mam fronty białe polysk, blat szary - aluminium, do tego zlew biały:) Czarny moim zdaniem nie - szary ładnie się zleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 12.09.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 (edytowane) mam fronty białe polysk, blat szary - aluminium, do tego zlew biały:) Czarny moim zdaniem nie - szary ładnie się zleje. MagdaBartek,jakbyś zrobiła(jeżeli pisze to Magda;) ) zdjęcia tego swojego zestawu-bardzo byłabym wdzięczna,choćby dlatego,że w życiu nie brałam pod uwagę białego zlewu nie powiem kusi mnie ten szary http://emotikona.pl/emotikony/pic/2dziura.gif..... Czy ktoś może ma taki szary zlew ? Edytowane 12 Września 2013 przez IZA30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smakor 12.09.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 My mamy blat ciemno szary a zlew biały (tzn "biały" bo ten z Franke z Tectonitu nie jest śnieżnobiały). SID 620 jakby co. Meble też białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 12.09.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 My mamy blat ciemno szary a zlew biały (tzn "biały" bo ten z Franke z Tectonitu nie jest śnieżnobiały). SID 620 jakby co. Meble też białe. No to zaczynam się zastanawiać Również poprosiłabym o jakieś poglądowe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 12.09.2013 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 A płyta będzie biała czy czarna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smakor 12.09.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Nasz "na roboczo" wygląda jak w załączniku. Z boku jakby co płyta "Metal Design" bo nie chcieliśmy czarnej. (sorki zdjęcie z komórki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts