IZA30 20.09.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 dzieki uprzejmosci naszej forumowej kolezanki oraz opcji 'utworz kolaz' storzone zostalo oto takie dzielo i do tego bede dazyc! OJEJ co to za cudowna kolorowa lampa? Proszę o koniecznie namiary ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 20.09.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 bardzo lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baśa 20.09.2013 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 OJEJ co to za cudowna kolorowa lampa? Proszę o koniecznie namiary ! bardzo proszę http://karestyle.pl/product-pol-4777-Kare-design-Lampa-wiszaca-Cuisine-Round-5-Lights.html ale cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 20.09.2013 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 moze ktos jeszcze kojarzy moja kuchnie (daaawno temu ja pokazywalam) mam z nia problem i potrzebuje waszej pomocy chce w (niedalekiej przyszlosci) wymienic fronty dolnych szafek. niestety moje kochane fronty (teak modyfikowany) od poczatku gryza sie z podloga (quik step, dąb jasnoszary QSM034), ktora miala byc inna, ale stalo sie jak sie stalo i kazdy widzi ze nic tu nie gra...zwlaszcza jak sie pojawil nowy stol. i moje pytanie - czy wymienic dolne fronty na dab naturalny (taki jak stol), czy szalec i zrobic biale + debowy blat...? śliczna kuchnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 20.09.2013 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 dzieki uprzejmosci naszej forumowej kolezanki oraz opcji 'utworz kolaz' storzone zostalo oto takie dzielo i do tego bede dazyc! podoba mi sie kuchnie masz bardzo ladna i nie wiem, czy bym zmieniala, ale jak widze kolaz to powiem TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.09.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Novodworski (dawny technolux) wypuścił fajne lampy:http://www.lampynowodvorski.pl/files/250/RETTO%20B%20III%20zwis_5380.jpghttp://www.lampynowodvorski.pl/files/250/RETTO%20A%20III%20zwis_5197.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smakor 20.09.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 bardzo proszę http://karestyle.pl/product-pol-4777-Kare-design-Lampa-wiszaca-Cuisine-Round-5-Lights.html ale cena 2700 zł za lampę do kuchni... no comments ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baśa 20.09.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 (edytowane) Novodworski (dawny technolux) wypuścił fajne lampy: http://www.lampynowodvorski.pl/files/250/RETTO%20B%20III%20zwis_5380.jpg http://www.lampynowodvorski.pl/files/250/RETTO%20A%20III%20zwis_5197.jpg faktycznie, swietne jaki to model? Edytowane 20 Września 2013 przez baśa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.09.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Retto To jest inspiracja (czyli zrzynanie pomysłu) inną lampą z Kare Style Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 20.09.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 niestety nie stac mnie na kupno tej lampy...pozostanie w sferze marzen i dlatego napisalam ze bede do tego dazyc - marzenia sie czasem spelniaja, prawda idealnie by pasowala do reszty pomieszczenia i mojej koncepcji ale poki co to moze przemaluje te co mam na zolto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 20.09.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 ps. ale w sumie sporo zaoszczedzilam nie kupujac mikrofalowki do zabudowy (zatkam ja otwieranymi drzwiczkami) wiec teoretycznie powinnam 'zaoszczedzone' pieniadze przeznaczyc na inny cel hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 20.09.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 A ja Ci może podsunę mniej kolorową opcję http://imageshack.us/a/img10/2783/a2tx.jpg Też Kare Design, ale jakaś 1/5 ceny kolorowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.09.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 niestety nie stac mnie na kupno tej lampy...pozostanie w sferze marzen i dlatego napisalam ze bede do tego dazyc - marzenia sie czasem spelniaja, prawda idealnie by pasowala do reszty pomieszczenia i mojej koncepcji ale poki co to moze przemaluje te co mam na zolto Ania, a nie pokusiłabyś się o samoróbkę? Te kule, które masz mają wspólną podstawę? Jeśli tak, to można dokupić jeszcze jakieś dwie małe w innym kształcie. Pomalować farbą w sprayu, nawiercić podstawę i połączyć kabelki Sama coś podobnego planowałam na bazie TYCH lamp. Ale koniec końców zakochałam się w pewnym plafonie. A może TAKA kolorowa? Na żywo wygląda fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.09.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 http://www.nokaut.pl/lampy-zewnetrzne-wiszace/lampa-wiszaca-d-czarne-perly.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 21.09.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 dzieki uprzejmosci naszej forumowej kolezanki oraz opcji 'utworz kolaz' storzone zostalo oto takie dzielo i do tego bede dazyc! annNS2-te lampy widziałam kilkakrotnie jako inspirowane w różnych sklepach z oświetleniem-właśnie w takich kolorach:) Różnica polega na tym ze sa osobno i "chodzą" po około 300 złotych za sztukę,może warto kupic np. 3 i zawiesić osobno na rożnych wysokościach-efekt będzie bardzo zbliżony do marzenia ale kieszeń nie dostanie zawału;) No i jeszcze raz-PIĘKNA KUCHNIA:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 22.09.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Iza sprzedawcy często tak doradzają ja mam piekarnik i mikro w jednym słupku z dwóch różnych linii piekarnik ma na szkle kropki a mikrofala paski ale kto na to patrzy? nawet ja nie ja szukałam sobie w necie zdjęcie sprzętu, wstawiłam w paint i patrzyłam czy pasują do siebie (sterowanie, wyświetlacze, rączki) ja rozwiązałam ten problem bardzo szybko. Mamy piekarnik i mikrofalę w jednym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oszolom 22.09.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 ja rozwiązałam ten problem bardzo szybko. Mamy piekarnik i mikrofalę w jednym. Ale masz Piekarnik funkcją mikrofali? czy tak? Jak Ci się to sprawuje?. Czyżby Samsung?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.09.2013 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Ja z jednej linii nie mogłam, ponieważ funkcje mi nie pasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 22.09.2013 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 gumisiowa zdecydowanie wolalabym miec takie inspirowane kolorowe lampy te moje tez sa mocowane osobno, wiec nie byloby problemu tylko trzecia dodac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 23.09.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 gumisiowa zdecydowanie wolalabym miec takie inspirowane kolorowe lampy te moje tez sa mocowane osobno, wiec nie byloby problemu tylko trzecia dodac Widziałam je w Leroy Merline na żywo-więc jak najbardziej do dostania:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts