Venus_m 23.09.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 D23 mnie się podoba, spójna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.09.2013 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 a mnie razi biel na zdjeciach...wolalabym zdjecia zrobione normalnie, bez przerobek i wtedy bedzie widac dokladniej efekt ukonczonej kuchni a moze to wina okularow na nosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 23.09.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Może zdjęcia robione z lampą i dlatego bardzo daje ta biel po oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.09.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 D23 mnie się podoba, spójna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 23.09.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Moja po olejowaniu blatów, przyznaję że na co dzień jeszcze parę elementów (czajnik, deska i woda) stoi na wierzchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.09.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 (edytowane) Yokasta, doskonale pamietam jak ja montowaliscie:yes: pamietne czasy dziennika:D zarowno wtedy jak i teraz podoba mi sie kuchnia... lazienki tak samo mam pytanko, ile kuchnia ma m2? bo jak teraz patrze na jej uklad to moja ma taki sam.... chyba moj problem staje sie powoli mniejszym problemem w ustawieniu patrzac jak to jest u Ciebie tym bardziej, ze mam tyle samo miejsca po stronie gdzie jest lodowka... nie dam rady wstawic zabudowy z piekarnikiem... i pozostaje koncepcja samej lodowki plus szafka Edytowane 23 Września 2013 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 23.09.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Kiedy to było . Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 24.09.2013 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Jaki Waszym zdaniem kolor (w sensie dodatków)pasuje do nowoczesnej biało-szarej kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.09.2013 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Moja po olejowaniu blatów, przyznaję że na co dzień jeszcze parę elementów (czajnik, deska i woda) stoi na wierzchu. [ATTACH=CONFIG]214234[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]214235[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]214236[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]214237[/ATTACH] ślicznie, jak się użytkuje deskę w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.09.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Yokasta bardzo ładnie Przy tym stylu aż za pusto, szkoda że nie pokazałaś kuchni w codziennym użytkowaniu z czajnikiem itp Iza każdy kolor pasuje, skoro masz tylko 2 (biel i szarość) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawkat 24.09.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Moja po olejowaniu blatów, przyznaję że na co dzień jeszcze parę elementów (czajnik, deska i woda) stoi na wierzchu. [ATTACH=CONFIG]214234[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]214235[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]214236[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]214237[/ATTACH] moje olejowane blaty nie wyglądają tak ładnie, jak twoje i w ogóle się nie świecą. Tak się zastanawiam, czy powinnam je poolejować kolejny raz (po 3 miesiącach użtkowania) czy to wina oleju albo może sposobu nakładania. Sama olejowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 24.09.2013 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 (edytowane) Ostatnio kupiłam olej 3V3 w LM. Matowy. Zaolejowałam w weekend. MAsakra. Na matowej powierzchni widać najmniejsza plamkę, smugę. Nie wiem czy to problem oleju matowego czy ogólnie oleju tej firmy (dotychczas stosowałam Biofę). Nie ma lepszego chyba oleju niz biofa. Konsystemcja bardziej gęsta, pięknie błyszczy blat, jest pokryty gruba powłoką. Zaoszczedziłam z 40 pln a mam kiche na blatach . tutaj po biofie: http://img28.imageshack.us/img28/9588/dscf4692d.jpg Edytowane 24 Września 2013 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 24.09.2013 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Yokasta piękną masz kuchnię!!Moje klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 24.09.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Witam.Pytanie techniczne - dlaczego w rysunkach technicznych lodówki do zabudowy gniazdko jest umieszczone zawsze nad lodówką ? mam gniazdka na dole i posrodku lodówki i nie wiem czy przerabiac aby jednak było u góry?Prawdopodobnie chodzi o awarię sprzętu i mozliwosc jej odłaczenia od prądu ..... czy cos innego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 24.09.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Yokasta, licznie Ci ta kuchnia wyszła! Wszystko masz takie dopracowane! I chyba pierwszy raz podobają mi się firanki w kuchni Mam pytanie do Wszystkich którzy maja lodówkę SBS. Jak głęboka powinna być wnęka w ścianie? 60cm wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 24.09.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 yokasta, bardzo ładnie. Wszystko na swoim miejscu. Blat chyba świezo zaolejowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 24.09.2013 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 ! I chyba pierwszy raz podobają mi się firanki w kuchni a ja mam bardzo mieszane uczucia co to długości tej firanki. choć widok za oknem taki że nie ma co przesłaniać. nie podoba mi się natomiast oświetlenie, co nie zmienia wrażenia o kuchni, które jest jak najlepsze. kolejne mega dopracowane wnętrze szanownej yokasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.09.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Maciejka zależy od modelu oraz Twoich oczekiwań, albo robisz na styk i masz np wystające drzwi, albo zabudowę planujesz głębszą i nie wystaje ale musisz wtedy przewidzieć miejsce na otwieranie się drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 24.09.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Albo masz duże szpary między wnęka a lodówką (własnie na otwarte drzwi), albo lodówka wystaje przed szafki, albo szukasz lodówki w której otwierane drzwi nie wychodza poza obrys lodówki (jak ja szukałam przed 2 laty ko kosztowały około 2 tyś więcej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.09.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 (edytowane) Duś, zasłony w kuchni zmieniane są średnio co miesiąc raz białe, raz miętowe, raz beżowe i każda para ma inną długość. Rozsunięte są do zdjęcia, na co dzien są zsunięte bo wtedy widzę to co za oknem a słońce mi nie wali po oczach . Agatah, tak tak zaolejowany świeżo. Kuchnia ma już kilka lat . Dziękuję za pochwały, jest tam parę niedociągnięć. Dziś na pewno nie zrobiłabym otwartych półek. Jeśii zostaniemy w domu to będą tam szafki . Ven, nie chcialabys widziec mojego przedpotopowego czajnika czekam az dorobie sie nowego . Ja lubie jak jest pusto tylko maz chce miec wszystko na wierzchu . Gwkat, ja olejuje 3v3 (czy jakos tak). Pare dni sie blyszczy a potem juz mniej. Niestety olejuje stanowczo za rzadko. Reni, mi sie uzytkuje super ma wiele minusow typu olejowanie, trzeba uwazac na mokre naczynia bo potem czarne slady zostają ale my nie lubimy materiałów zimnych w dotyku jak kamien ani sztucznych jak laminat no i zostalo tylko drewno . Edytowane 24 Września 2013 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts