Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zdjęcia (jeszcze ;)) mieszkania Zielonookiej

Recommended Posts

Co ja tu widze? Ktos tu mieszka...

Ale fajnie u ciebie tak cieplo i kobieco...

Co niektore drobiazgi tez bym chetnie w zblizeniu poogladala... Mi sie wlasnie cos takiego podoba, jakies tam drobiazgi ale takie nietypowe i niecodzienne...chyba z lupa bym sie tam pokrecila jakbym mogla... :wink:

Ale ogolne wrazenie cieplego mieszkanka kobiecej i romantycznej duszy, lubiacej domowe ciepelko, gotowanie...

Ten twoj "Amer" ma szczescia...

a wasz dom to bym dopiero chciala zobaczyc...Moze kiedys beda zdjecia to naciesze oczki...

• Odpowiedzi 62
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zeljka :oops:

dzieki

duperelek mam sporo ale jeszcze mam nad nimi kontrole i nie zawalaja w domu miejsca ;)

amerykancowi pozwolisz ze powtorze Twoje słowa ;)

_Beti_ dzieki - mi szafki tez sie podobaja - i chyba w nowym domu bedzie cos w tym stylu - tzn na pewno cieply braz taki odcien - ale mysle o troche ciemniejszych

ps. dzienik bedzie bedzie...zdjecia mi pokosilo i szukam na plytach w szpargalach zeby do kompa wgrac

poniewaz nie mam milego zwyczaju opisywania plyt cd a spora kupka ich lezy , klnac sama na siebie szukam z obledem w oczach :D

:D dzieki ze zauwazylas

taka najwieksza polka z knigami to kolo szafa przesuwnej w sypialni ale fotki nie mam

z tym ze ja ksiazki kupuje ostroznie - mam lekki uraz - u rodzicow w domu cala chalupa tonela w ksiazkach (mama - filolog polski, ojciec - z zamilowania historyk-amator :lol: ) Przejsc sie nie dalo a przy tej ilosci duzo z nich lekko zakurzonych bylo :-? - jak w bibliotece... wiec ja z ksiazkami tak ostroznie je nabywam (chytac uwilebiam ale sie boje zeby tez nie "utonac" w nich :wink: )

• 4 weeks później...
No i na koniec ...

sypialnia - w sumie najmniej "urzadzona" i tez bez zaslon choc karnisze sa ;) :oops:

to po prawej to biurko i miejsce pracy (bo "gabnetu" nie mam jeszcze i dziele go z sypialnia;)) półki tez wlasnorecznie robione... ,

łózko stare :oops: ale super wygodne - mam problem bo wypadalo by do domu nowe miec, ale ja to kocham, :oops: nigdzie nie jestem w stanie sie tak genialnie wyspac jak na nim - 2 oddzielne materace (polecam! zwl. jak sie spi z wiercipietami)

http://images3.fotosik.pl/52/eflxojud6bnjvu12.jpg

i łazienka - 2 lata temu odbilo mi na punkcie delfinów - stad te dekory - dzis powiem szczerze lekko mam ich dosyć (choc znajomym sie podoba)

w nowym domu - zmiana kolrystyki - wg mnie to za zimne wnetrze - mysle ze bj w strone cieplych bezow, brazów to pojdzie

( o dziwo mam calkiem spora grupe znajomych (zwl mezczyzn) zachwyconych kolorystyka lazienki)

I wielki, wielki problem - lustro ... kryształowe jest! - kupione na pchlim targu za grosze...(ok 100 zł mnie kosztowalo w co nikt nie chce wierzyc a mysle ze jest warte z 10 x tyle ) jest piekne tyle tylko ze mi kurcze...nie pasuje do koncepcji nowej lazienki w nowym domu i sie gryze co z nim zrobic.... :-? moze ktos ma jakis pomysł?

http://images4.fotosik.pl/16/dhl9faoqhras6n0n.jpg

http://images2.fotosik.pl/52/rrhtx6jkvq32sx0l.jpg

super masz posciel :lol: :lol: :lol:

wita, witam!

Mieszkanie z duszą, nie da sie zaprzeczyć.

Bardzo jestem ciekawa wnętrz w twoim nowym domu.

Ale chciałam zapytać o cos innego. zawróciłam uwagę na lustro w przedpokoju. takie cos kupuje się w sklepie, czy wynajduje na pchlim targu??? (Ze ja nie mam do tego talentu :-? )

Twojego lustra z łazienki tez szkoda, mam nadzieje, że uda ci się je dopasować do nowych wnętrz.

Teska- aaaa.... z poscieli jestem bardzo dumna :lol: - przedstawia aniolka i diabelka w hmmmm.... paru wyszukanych (choc niezbyt oryginalnych) konfiguracjach erotycznych ( :oops: ) :lol:

mam tez jeszcze taki podobny komplet ale ze swinkami ( :oops: :oops: :oops: )

to jadna z takich rzeczy co zobaczysz i MUSISZ miec :lol:

Paulka - ja lustro - (jest naprawde przepiekne) - tego nie widac na zdjeciu ale coz to juz moje zdolnosci fotograficzne sie klaniaja :-? - kupilam na tzw "pchlim targu" ma ksztalt zblizony do muszli - u dolu cos ok 1 m rozszerza sie ku gorze (do 1,5 m jak nic) i ma takie karbowania - kryształ - nie wiem ile lat ma, ale jest w stanie idealnym

nie wiem - bo nie jestem rzeczoznawca ale wydaje mi sie ze jest warte spokojnie z 5-6 x tyle (jak nie wiecej) ile zaplacilam

Motyczko - dziekuje slicznie - mi sie mieszka super tylko sasiadzi jacys tacy "walnieci" :-? co psuje troche komfort mieszkania :wink:

• 3 weeks później...

Stanowczo za rzadko mam czas na śledzenie taaaakich wątków!!!

Dla mnie natchnieniem będzie Twoja łazienka. Niewiele teraz można zobaczyć takich miejsc, a ja muszę mieć kryształową sypialnię. Będzie w cieplejszych barwach (błękit plus beż) i mnóstwo szkiełek :wink: Twoje wnętrze utwierdza mnie w przekonainu, że to dobry trop.

:wink:

z tymi "kryształami" to balam sie czy kiczowato (albo zbyt "efekciarsko") nie bedzie :wink: :D

bo teraz to modnie sa takie proste , graficzne i zimne formy lamp i wogole oswietlenia.

Taki minimalizm :)

ale... pomyslalam sobie ze tak mi sie podoba - i w razie czego to mam w nosie czy modnie czy niemodnie :D

na pewno zwracaja uwage, sa takie "barokowe" ale mysle ze nadaja tez przytulnosci (u mnie w tej szarej łazience to byl dobry wybor - gdyby bylo takie zimne punktowe minimalistyczne swietlo - obawiam sie ze laboratorium by wyszlo)

dla mnie jedynym kryterium do zastosowania czegokolwiek (np. wlasnie lampy) jest to czy sie dobrze czuje w jej towarzystwie :wink:

o! :D

czuje sie dobrze i nie zaluje :wink:

...a mnie sie podoba :D :

-witrynka

-kanapy

-lustro (przedpokoj)

-aniolek

-szafki w kuchni

-krowa

-krzesla

-dwa aniolki

-kolejne dwa aniolki

-posciel,jesli ci wierzyc,ze to aniolki :D ( diabelki tez i swinki)

....a mnie sie nie podoba :-? :

-kwiaty na stoliku w salonie

-i to,ze ciebie tam nie ma :D :D :D

Bardzo ciekawi mnie kuchnia ponieważ niedługo będę zakładać ogrzewanie podłogowe mam pytanie.Z tego co widze masz chyba ogrzewanie podłogowe w kuchni.Może powiesz mi czy masz rónież mały grzejnik,czy starczy podłogówka,czy masz może zawór regulacji ogrzewania podłogowego w kuchni.Jestem bardzo ciekawa bo nie wiem jak mam zrobic u siebie,a poza tym ślicznie wszędzie :D :D

...a mnie sie podoba :D :

-witrynka

-kanapy

-lustro (przedpokoj)

-aniolek

-szafki w kuchni

-krowa

-krzesla

-dwa aniolki

-kolejne dwa aniolki

-posciel,jesli ci wierzyc,ze to aniolki :D ( diabelki tez i swinki)

....a mnie sie nie podoba :-? :

-kwiaty na stoliku w salonie

-i to,ze ciebie tam nie ma :D :D :D

:wink: :D

aniołki to głownie gifty (niektore z roznych stron swiata - tzn mam hiszpanskiego i portugalskiego i duńskiego aniolka :wink: ) tak jakos znajomym i przyjaciołom sie zakodowalo ze ja zbieram takowe (nie wiem skad to sie wzielo :lol: - ale ok :D )

krowa w kuchni (ze tez zostala dostrzezona?! :o :D ) jest najlepsza! 8) :wink:

natomiast nie zauwazyles(as) pluszowego osiolka ze shrecka na półce w sypialni ( :oops: jest koszmarny ale...to tez prezent - wiec nie oddałam tylko wstydliwie upchnelam za ksiazkami :wink: )