Żelka 21.04.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Co ja tu widze? Ktos tu mieszka... Ale fajnie u ciebie tak cieplo i kobieco... Co niektore drobiazgi tez bym chetnie w zblizeniu poogladala... Mi sie wlasnie cos takiego podoba, jakies tam drobiazgi ale takie nietypowe i niecodzienne...chyba z lupa bym sie tam pokrecila jakbym mogla... Ale ogolne wrazenie cieplego mieszkanka kobiecej i romantycznej duszy, lubiacej domowe ciepelko, gotowanie... Ten twoj "Amer" ma szczescia... a wasz dom to bym dopiero chciala zobaczyc...Moze kiedys beda zdjecia to naciesze oczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 21.04.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 zielonooka mieszkanie jest bardzo ładne, kobiecapodoba mi się bardzo kolor szafek w kuchni ale ja ciągle czekam na Twój dom bo coś zawiesiłaś pisanie w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 21.04.2006 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Zeljka dzieki duperelek mam sporo ale jeszcze mam nad nimi kontrole i nie zawalaja w domu miejsca amerykancowi pozwolisz ze powtorze Twoje słowa _Beti_ dzieki - mi szafki tez sie podobaja - i chyba w nowym domu bedzie cos w tym stylu - tzn na pewno cieply braz taki odcien - ale mysle o troche ciemniejszych ps. dzienik bedzie bedzie...zdjecia mi pokosilo i szukam na plytach w szpargalach zeby do kompa wgrac poniewaz nie mam milego zwyczaju opisywania plyt cd a spora kupka ich lezy , klnac sama na siebie szukam z obledem w oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.04.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Zielonooka, co Ty awatarek teraz masz w odmiennym stylu? Usmialam sie jak zobaczylam. Z Toba to sie nudzic nie mozna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 21.04.2006 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 bo to protest jest na wycieczke nie chca mnie zabrac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.04.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 bo to protest jest na wycieczke nie chca mnie zabrac ... Co, nie chca cie zabrac bez beretu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 21.04.2006 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 chyba wogole mnie nie chca zabrac i tak sie wprosze po cichu do bagaznika wejde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.04.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 no pewnie jak oni drzwiami to ty oknem, czy jakos tak... a swoja droga ty sie zastanow czy ty chcesz miec takie towarzystwo, no bo jak oni nie chca ciebie to co to za ludzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 24.04.2006 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 No, super mieszkanko, ładne i chyba wygodne. I w końcu półki z książkami są... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.04.2006 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 dzieki ze zauwazylas taka najwieksza polka z knigami to kolo szafa przesuwnej w sypialni ale fotki nie mam z tym ze ja ksiazki kupuje ostroznie - mam lekki uraz - u rodzicow w domu cala chalupa tonela w ksiazkach (mama - filolog polski, ojciec - z zamilowania historyk-amator ) Przejsc sie nie dalo a przy tej ilosci duzo z nich lekko zakurzonych bylo - jak w bibliotece... wiec ja z ksiazkami tak ostroznie je nabywam (chytac uwilebiam ale sie boje zeby tez nie "utonac" w nich ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.05.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 No i na koniec ... sypialnia - w sumie najmniej "urzadzona" i tez bez zaslon choc karnisze sa to po prawej to biurko i miejsce pracy (bo "gabnetu" nie mam jeszcze i dziele go z sypialnia;)) półki tez wlasnorecznie robione... , łózko stare ale super wygodne - mam problem bo wypadalo by do domu nowe miec, ale ja to kocham, nigdzie nie jestem w stanie sie tak genialnie wyspac jak na nim - 2 oddzielne materace (polecam! zwl. jak sie spi z wiercipietami) http://images3.fotosik.pl/52/eflxojud6bnjvu12.jpg i łazienka - 2 lata temu odbilo mi na punkcie delfinów - stad te dekory - dzis powiem szczerze lekko mam ich dosyć (choc znajomym sie podoba) w nowym domu - zmiana kolrystyki - wg mnie to za zimne wnetrze - mysle ze bj w strone cieplych bezow, brazów to pojdzie ( o dziwo mam calkiem spora grupe znajomych (zwl mezczyzn) zachwyconych kolorystyka lazienki) I wielki, wielki problem - lustro ... kryształowe jest! - kupione na pchlim targu za grosze...(ok 100 zł mnie kosztowalo w co nikt nie chce wierzyc a mysle ze jest warte z 10 x tyle ) jest piekne tyle tylko ze mi kurcze...nie pasuje do koncepcji nowej lazienki w nowym domu i sie gryze co z nim zrobic.... moze ktos ma jakis pomysł? http://images4.fotosik.pl/16/dhl9faoqhras6n0n.jpg http://images2.fotosik.pl/52/rrhtx6jkvq32sx0l.jpg super masz posciel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 24.05.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 wita, witam! Mieszkanie z duszą, nie da sie zaprzeczyć. Bardzo jestem ciekawa wnętrz w twoim nowym domu. Ale chciałam zapytać o cos innego. zawróciłam uwagę na lustro w przedpokoju. takie cos kupuje się w sklepie, czy wynajduje na pchlim targu??? (Ze ja nie mam do tego talentu ) Twojego lustra z łazienki tez szkoda, mam nadzieje, że uda ci się je dopasować do nowych wnętrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 24.05.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Witaj Zielonooka mieszkanie jest świetnie urządzone, nie dziwię sie Tobie, że żal je opuszczać ... tak trzymać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.05.2006 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Teska- aaaa.... z poscieli jestem bardzo dumna - przedstawia aniolka i diabelka w hmmmm.... paru wyszukanych (choc niezbyt oryginalnych) konfiguracjach erotycznych ( ) mam tez jeszcze taki podobny komplet ale ze swinkami ( ) to jadna z takich rzeczy co zobaczysz i MUSISZ miec Paulka - ja lustro - (jest naprawde przepiekne) - tego nie widac na zdjeciu ale coz to juz moje zdolnosci fotograficzne sie klaniaja - kupilam na tzw "pchlim targu" ma ksztalt zblizony do muszli - u dolu cos ok 1 m rozszerza sie ku gorze (do 1,5 m jak nic) i ma takie karbowania - kryształ - nie wiem ile lat ma, ale jest w stanie idealnym nie wiem - bo nie jestem rzeczoznawca ale wydaje mi sie ze jest warte spokojnie z 5-6 x tyle (jak nie wiecej) ile zaplacilam Motyczko - dziekuje slicznie - mi sie mieszka super tylko sasiadzi jacys tacy "walnieci" co psuje troche komfort mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.05.2006 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Paulka - sorry doczytalam ze pytasz o lustro w przedpokoju - kupione najnormalniej w sklepie - nie pamietam czy tez nie wlasnie w FW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 08.06.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Stanowczo za rzadko mam czas na śledzenie taaaakich wątków!!! Dla mnie natchnieniem będzie Twoja łazienka. Niewiele teraz można zobaczyć takich miejsc, a ja muszę mieć kryształową sypialnię. Będzie w cieplejszych barwach (błękit plus beż) i mnóstwo szkiełek Twoje wnętrze utwierdza mnie w przekonainu, że to dobry trop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.06.2006 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 z tymi "kryształami" to balam sie czy kiczowato (albo zbyt "efekciarsko") nie bedzie bo teraz to modnie sa takie proste , graficzne i zimne formy lamp i wogole oswietlenia. Taki minimalizm ale... pomyslalam sobie ze tak mi sie podoba - i w razie czego to mam w nosie czy modnie czy niemodnie na pewno zwracaja uwage, sa takie "barokowe" ale mysle ze nadaja tez przytulnosci (u mnie w tej szarej łazience to byl dobry wybor - gdyby bylo takie zimne punktowe minimalistyczne swietlo - obawiam sie ze laboratorium by wyszlo) dla mnie jedynym kryterium do zastosowania czegokolwiek (np. wlasnie lampy) jest to czy sie dobrze czuje w jej towarzystwie o! czuje sie dobrze i nie zaluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.06.2006 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 ...a mnie sie podoba : -witrynka -kanapy -lustro (przedpokoj) -aniolek -szafki w kuchni -krowa -krzesla -dwa aniolki -kolejne dwa aniolki -posciel,jesli ci wierzyc,ze to aniolki ( diabelki tez i swinki) ....a mnie sie nie podoba : -kwiaty na stoliku w salonie -i to,ze ciebie tam nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
p.u-m.a 09.06.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Bardzo ciekawi mnie kuchnia ponieważ niedługo będę zakładać ogrzewanie podłogowe mam pytanie.Z tego co widze masz chyba ogrzewanie podłogowe w kuchni.Może powiesz mi czy masz rónież mały grzejnik,czy starczy podłogówka,czy masz może zawór regulacji ogrzewania podłogowego w kuchni.Jestem bardzo ciekawa bo nie wiem jak mam zrobic u siebie,a poza tym ślicznie wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.06.2006 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 ...a mnie sie podoba : -witrynka -kanapy -lustro (przedpokoj) -aniolek -szafki w kuchni -krowa -krzesla -dwa aniolki -kolejne dwa aniolki -posciel,jesli ci wierzyc,ze to aniolki ( diabelki tez i swinki) ....a mnie sie nie podoba : -kwiaty na stoliku w salonie -i to,ze ciebie tam nie ma aniołki to głownie gifty (niektore z roznych stron swiata - tzn mam hiszpanskiego i portugalskiego i duńskiego aniolka ) tak jakos znajomym i przyjaciołom sie zakodowalo ze ja zbieram takowe (nie wiem skad to sie wzielo - ale ok ) krowa w kuchni (ze tez zostala dostrzezona?! ) jest najlepsza! natomiast nie zauwazyles(as) pluszowego osiolka ze shrecka na półce w sypialni ( jest koszmarny ale...to tez prezent - wiec nie oddałam tylko wstydliwie upchnelam za ksiazkami ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts