zielonooka 18.04.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Witam, poniewaz wnetrzami domu pochwalic sie nie moge (jeszcze ) - a az mnie skreca - to pomyslalam sobie ze wrzuce fotki z mieszkania ktore (jeszcze, mam nadzieje ze juz niedlugo ) zamieszkuje. Bo w sumie tez urzadzilam je w taki sposob jak mi sie podobalo - ale tez popelnilam pare błędow - ktorych , mam nadzieję , uda mi sie uniknac w juz swoim domu wiem ze takie wnetrza to inny kaliber niz wlasny dom... ale na razie moge tylko to pokazac szalenstw nie ma , uprzedzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.04.2006 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 przepraszam bo fotki takiej sobie jakosci Widok na poludniowo zachodnie okna z salonu - firanek sie nie dorobilam do tej pory - w oknach sa przyszybowe rolety - spelniaja swoja funkcje ale zdecydowanie lepiej wygladaly by zaslony.... http://images1.fotosik.pl/52/qffc179z6xslujc6.jpg Tylem do okien - przodem na moja ukochana witrynke (ktora zostanie przeniesiona do domu ) lampa przy sofie - wylatuje - dostalam ja w prezencie i tak stoi ale powinna byc inna zdecydowanie http://images3.fotosik.pl/52/by4u6bit805nvw0g.jpg Jak sie stanie na krawedzi kuchni (polaczonej z salonem i odzielonej umownie scianka) to mamy taki widok .... (na 1wszym planie stol ktory stoi ni to w kuchni ni to juz w salonie) http://images1.fotosik.pl/52/s66jrb297gbbq1c6.jpg cdn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.04.2006 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 To samo juz bez stołu... (zawsze chcialam miec ooogromna sofe w salonie ) skoro nie bylo miejsca to sa chociaz dwie http://images1.fotosik.pl/52/3r3b22r6sy2sfwn8.jpg Tu widok juz w strone kuchni - widac scianke (ktora czesciowo ocalala po wyburzeniu pelnej sciany miedzy kuchnia a pokojem ) na niej wlasnorecznie robione pólki (3 dni je malowalam bejca i dostalam odciskow od pędzla ) W tle wejscie do mieszkania i lustro w przedpokoju - przy kupowaniu mi sie podobalo - teraz juz ciut mniej... Tak wiem...mam duzo pierdółek w mieszkaniu.... http://images1.fotosik.pl/52/60fqb5h6vi8vw025.jpg Tu lepiej widac sciane.... ( i czesciowo juz kuchnie) http://images1.fotosik.pl/52/u4bt1ckeekfrnadb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.04.2006 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Kuchnia - (zle zdjecie ) szafkami jestem zachwycona blatem mniej - nie4 wiem czemu wybralam taki jasny z faktura jak "salceson" nie pytajcie - duzy plus swietny w utrzymaniu w czystosci - bardzo wytrzym,aly (juz pare kubkow na nim rozbilam) ale wizualnie czy ja wiem....teraz bede szukala czegos ciemniejszego chyba .... zlew narozny - jednokomorowy - i cale szczescie miejsce gdzie by byla 2ga komora to juz "suszarnia" czystych - w domu rodzicow byly 2 i ta druga zawsze robila za suszenie tych juz umytych http://images3.fotosik.pl/52/pr06o60zn560yviz.jpg Kuchnia - stojak do wina hmmmm - w domu chyba wybuduje taki na stale z drewna - szukam pomyslow na cos takiego http://images2.fotosik.pl/52/pq3646vg8x5oupcb.jpg I podobne foto (widac ten blat do ktorego mam duzo obecnie watpliwosci ) druga rzecz - te dekory na plytkach na scianie - nie wiem - tu uwazam ze wstawilam je na zasadzie - ze bedzie "ładnie" a nie przemyslalam wlasciwe po co maja tam byc.... http://images1.fotosik.pl/52/l0pq43sus8oe172f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.04.2006 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 No i na koniec ... sypialnia - w sumie najmniej "urzadzona" i tez bez zaslon choc karnisze sa to po prawej to biurko i miejsce pracy (bo "gabnetu" nie mam jeszcze i dziele go z sypialnia;)) półki tez wlasnorecznie robione... , łózko stare ale super wygodne - mam problem bo wypadalo by do domu nowe miec, ale ja to kocham, nigdzie nie jestem w stanie sie tak genialnie wyspac jak na nim - 2 oddzielne materace (polecam! zwl. jak sie spi z wiercipietami) http://images3.fotosik.pl/52/eflxojud6bnjvu12.jpg i łazienka - 2 lata temu odbilo mi na punkcie delfinów - stad te dekory - dzis powiem szczerze lekko mam ich dosyć (choc znajomym sie podoba) w nowym domu - zmiana kolrystyki - wg mnie to za zimne wnetrze - mysle ze bj w strone cieplych bezow, brazów to pojdzie ( o dziwo mam calkiem spora grupe znajomych (zwl mezczyzn) zachwyconych kolorystyka lazienki) I wielki, wielki problem - lustro ... kryształowe jest! - kupione na pchlim targu za grosze...(ok 100 zł mnie kosztowalo w co nikt nie chce wierzyc a mysle ze jest warte z 10 x tyle ) jest piekne tyle tylko ze mi kurcze...nie pasuje do koncepcji nowej lazienki w nowym domu i sie gryze co z nim zrobic.... moze ktos ma jakis pomysł? http://images4.fotosik.pl/16/dhl9faoqhras6n0n.jpg http://images2.fotosik.pl/52/rrhtx6jkvq32sx0l.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
willdseahorse. 18.04.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Zielonooka żeby nie było że wazelina..-bardzo mi się podoba - takie kobiece, cieplutkie to wszystko... i widać że przemyślane i chyba dobrej jakości meble, podłogi. To widać Mam parę pytań- w salonie masz płytki a nie parkiet- czemu? ładnie to wygląda ale zwykle w mieszkaniach są panele albo parkiet . Pytanie numer dwa- co to za regalik w salonie? bardzo mi się podoba, stolik też - to tej samej firmy? Takie trochę w stylu kolonialnym . Żadko widzę dwie kanapy w salonie - zazwyczaj jest jedna i to pod ścianą a Ty udowdaniasz , że może inny układ tez byc bardzo ciekawy - też mam pytanie , co to za kanapy? skórzane? Co to za kinkiety w łazience? - też mi sie podobają - szczególnie, że nie są to halogeny w suficie co ostatnio widać WSZĘDZIE u WSZYSTKICH Lustro - nie mam słów - MUSISZ coś wymyśleć - czemu nie pasuje do nowej łazienki? ??? Kolor łazienki - nie uważam żeby był zimny (ale jestem facetem może to dlatego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
willdseahorse. 18.04.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Jeszcze jedno pytanie - w łazience sa takie półki - mają ten sam wzór co kafle na ścianie - jak to zrobione - co jest w środku? Bo są obłóżone kaflami ale w środku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.04.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Mnie najbardziej podobają sie te obrazki w pokoju i witrynka ze stolikiem. Te obrazki prawdziwe , czy to plakaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.04.2006 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 verunia - obrazki prawdziwe - aczkolwiek nie mojego autorstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.04.2006 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 wildseaHORSE sa plytki bo jest podłogowe ogrzewanie, nie zdecydowalam sie na parkiet - a przyznam sie ze sie balam płytek na tak duzej powierzchni - ale obecnie jestem b zadowolona - sa cieple i w fakturze i w dotyku...i w kolorze, co wyszlo mi wlasciwie przypadkiem (ale cale szczescie) to to ze sa ulozone na skos - gdyby byly "proste" wygladalo by to fatalnie regalik i stolik to komplet - z "Fabryka Wnetrz"kanapy byly planowane od poczatku - z Ikei - material taki gruby jak len , nie lubie skorzanych - jedna (ta przy scianie) sie rozklada, ta tylem do kuchni nie.... taki uklad dwoch bardzo mi sie podoba - choc zajmuja miejsce - ale nie lubie mebli pod scianami a srodka pomieszczenia pustego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janika 18.04.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Zielonooka podobaja mi się Twoje dotychczasowe wnętrza, ale zachwycona jstem obrazami - podejrzewam , że nie rozstaniesz się z nimi ? Ale gdyby...- ustawiam sie pierwsza w kolejce do ich zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.04.2006 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Janika - dziekuje z obrazami raczej sie nie rozstane - ale sie przyznam - to nie jest tak ze jakis zaprzyjazniony artysta je namalował, czy cos... normalnie, w sklepie z obrazkami kupilam , tyle ze zmienilam ramy ale bardzo mi sie tez podobaja (nie chcialam typowego pejazyku a abstrakcja by nie pasowala) - przedstawiaja uliczki paryskie i malowane sa akwarelami na grubym papierze ale w taki dosyc "suchy", z mala iloscią wody - jak na akwarelki sposob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 19.04.2006 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Zielonooka....mieszkanie super.....naprawdę miodzio a te obrazki...mniam...mniam.Proszę jezeli mozesz to powiedz gdzie takie cudenka mozna kupic?Czy to jakiś konkretny sklep z obrazami w Warszawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 19.04.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Bardzo ciepłe i sympatyczne wnętrza Piszesz że zmieniłabyś to czy tamto bo przestało się podobać, nie sprawdziło się.... ale natura kobieca zmienną jest i to co się podobało wczoraj niekoniecznie podoba się dzisiaj i dobrze życzę samych dobrych wyborów ..... a tak po cichutku przyznam się że mnie też zachwyciły te akwarele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.04.2006 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 aha 26 sklepu - nazwy nie pamietam , ale miescił sie w na parterze saloniu meblowego Emilka na emili plater (wiec juz pare lat jak widzisz maja) podejrzewam ze go przeniesli bo Emilki chyba juz nie ma (a moze?) ale cos podbnego (tzn sklep) widzialam jadac swietokrzyska w strone woli (juz za JPII) ewusia masz racje , to nie jest tak, ze sie na pewne rzeczy nie moge patrzec , tylko po prostu zastanawiam - czemu u licha wybralam wlasnie to ? a to jest tak ze wymyslamy ogolnie caly dom, na poczatku pilnujemy a potem przychodzi impuls i kupuje sie to co sie akurat spodobalo a hmm.. moze niekoniecznie super pasuje (przyklad to tr pogiete lustro w przedpokoju) ale chyba tak juz strasznie nie razi. Ktos sie zapytal w inmnym watku co z taka poółeczka na cieknace naczynia - bystre oko bo jej nie mam - niby specjalnie ale powiem ze czasem to przeszkadza bo z boku zlewu jest taka tacka i na nim malutka suszarka - jak wiecej osob goszcze albo jak sie lenie i nie chce mi sie ukladac tego na półkach to troche brakuje miejsca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.04.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Za obrazy w salonie dam się prze...cieć , no dobra są PIĘKNE . Zresztą całe mieszkanko bardzo cieplutkie, takie Zielonookie....:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.04.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 całe mieszkanko bardzo cieplutkie, takie Zielonookie....:) O! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.04.2006 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 dzieki lubie ciemnobrazowe meble drewniane i wlasnie jasne kanapy w domu bedzie podobny zestaw kolorystyczny - brazowo - bezowo(moze kawowo) plus pewnie zielone od roslin ( troche ich mam - podlewanie to masakra ) no a co z lustrem? do lazienki mam inny pomysl, juz sie zast nad lazienka mala ale glupio to bedzie wygladac...ono jest takie barokowe troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 19.04.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 fajne mieszkanko, ładnie urządzone Ale niestety nie dla mnie, 2 małe szkodniki gorsze niż tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.04.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 czy ja widze PEŁNY stojak na wina w kuchni ... rewelacja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts