Karpatka 15.07.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 Aaaaa! Mamy dwoje dzieci: Smoka i Grubą. Smok jest starszy, ale nie straszny. Przyjaźnie reaguje też na Dzika-Weronika. Oficjalnie to oczywiście Weronika. Gruba jest młodsza i wcale nie jest gruba. Wręcz przeciwnie. Choć powinna, bo jest entuzjastką jedzenia w każdej ilości i pod każdą postacią. W dokumentach: Marta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 15.07.2007 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 Aaaaa! Mamy dwoje dzieci: Smoka i Grubą. Smok jest starszy, ale nie straszny. Przyjaźnie reaguje też na Dzika-Weronika. Oficjalnie to oczywiście Weronika. Gruba jest młodsza i wcale nie jest gruba. Wręcz przeciwnie. Choć powinna, bo jest entuzjastką jedzenia w każdej ilości i pod każdą postacią. W dokumentach: Marta. Prawie się pogubiłem .... prawie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 15.07.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 Mario_pa, bosko, że tu jesteś!!!!Mógłbyś zerknąć do mojego dziennika i technicznie wesprzeć białogłowę - technicznego lamera????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 15.07.2007 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 Mario_pa, bosko, że tu jesteś!!!! Mógłbyś zerknąć do mojego dziennika i technicznie wesprzeć białogłowę - technicznego lamera????? Masz w komentarzach podpowiedź. Do dziennika nie będę się wpisywał, aczkolwiek świat zna takie numery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 15.07.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 Do dziennika nie będę się wpisywał, aczkolwiek świat zna takie numery. widziałam! Raz jeszcze serdeczne dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 16.07.2007 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Do dziennika nie będę się wpisywał, aczkolwiek świat zna takie numery. widziałam! Raz jeszcze serdeczne dzięki! Nie bierz tego do siebie, dzisiaj miałem dwa obce wpisy w dzienniku, ale już odkręcone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 16.07.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Nie bierz tego do siebie, dzisiaj miałem dwa obce wpisy w dzienniku, ale już odkręcone. Nawet mi to do głowy nie przyszło! O okresie błędów i wypaczeń dawno już zapomniałam... Widziałam ten wczorajszy wpis, ale jeden. Rozumiem, że się rozmnożył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 16.07.2007 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Nie bierz tego do siebie, dzisiaj miałem dwa obce wpisy w dzienniku, ale już odkręcone. Nawet mi to do głowy nie przyszło! O okresie błędów i wypaczeń dawno już zapomniałam... Widziałam ten wczorajszy wpis, ale jeden. Rozumiem, że się rozmnożył... Tak - przyszła odpowiedź z zaproszeniem na nomen omen Budujący K08. Akurat się wbiły na początek kolejnej strony więc wyglądały jak nowy wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sokol_M 17.07.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Strasznie to przeżywacie... Z powodu obcego wpisu w dzienniku rozwodzicie się nad tym, jakby te dzienniki były jakąś pracą naukową na potrzeby robionego w trybie zaocznym doktoratu na nie mieszczącej się w żadnych rankingach wyższej uczelni... Doprawdy - przerost treści nad formą... ... a tak miło się Was dotąd czytało - szczególnie w kwestiach merytorycznych... Pozdrawiam, Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 17.07.2007 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Strasznie to przeżywacie... Z powodu obcego wpisu w dzienniku rozwodzicie się nad tym, jakby te dzienniki były jakąś pracą naukową na potrzeby robionego w trybie zaocznym doktoratu na nie mieszczącej się w żadnych rankingach wyższej uczelni... Doprawdy - przerost treści nad formą... ... a tak miło się Was dotąd czytało - szczególnie w kwestiach merytorycznych... Pozdrawiam, Piotr Więc skoncentruj się tylko na rzeczach merytorycznych ... daruj sobie komentarze przynajmniej tutaj ... Wystarczy mi dyplom dobrej uczelni w trybie dziennym ... Mnie Twoje przerosty formy nad treścią nie interesują ... Trzeba tylko pamiętać, że pozostajemy niewolnikiem własnych nomen omen wyborów ... Aha... moja budowa to mój bałagan... mój dziennik - moje reguły ... I ta forma ... czy my aby się znamy ... bo nie przypominam sobie ... chociaż kto wie ... nie prowadzę dziennika wizyt na mojej budowie. STOP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sokol_M 17.07.2007 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 ... Więc skoncentruj się tylko na rzeczach merytorycznych - chciałbym bardzo, ale trudno jest czasem przejść obojętnie obok takiego przejawu głupoty i zacietrzewienia ... daruj sobie komentarze przynajmniej tutaj ... - a niby dlaczego mam sobie darować? to przecież miejsce na komentarze i każdy ma prawo skomentować to, co napiszesz. Gdybyś był bardziej dojrzałą osobą, uszanowałbyś to, co wcześniej napisałem i wyciągnął z tego naukę. Ty wybrałeś zachowanie przystające raczej dziecku z podstawówki a nie osobie dorosłej, którą powinno być stać na obiektywizm i choć odrobinę poczucia humoru Wystarczy mi dyplom dobrej uczelni w trybie dziennym ... - to wyrażenie woli? Trudno mi uwierzyć, iż mogłoby to być stwierdzenie faktu I ta forma ... czy my aby się znamy ... bo nie przypominam sobie ... - a jednak bufon! Zapominasz, że nie piszesz na swoim prywatnym serwerze. musisz się z tym liczyć, że społeczność internetowa rządzi się trochę innymi prawami niż te, które byś pewnie chętnie innym narzucił - nie musimy się znać, by móc zabierać głos na ogólnodostępnym forum internetowym.... Trzeba tylko pamiętać, że pozostajemy niewolnikiem własnych nomen omen wyborów ... - porywająca licentia poetica! mam nadzieję, że rozumiesz znaczenie wyrażenia "nomen omen"... Aha... moja budowa to mój bałagan... - tu masz absolutną rację mój dziennik - moje reguły ... - a tu już niestety zgodzić się z Tobą nie mogę... - na tym portalu reguły ustala admin tej strony. ty możesz sobie tu co najwyżej poszczekać STOP - O! To bodaj jedyne sensowne i wyraziste sformułowanie jakiego w tym poście użyłeś! Mimo wszystko - pozdrawiam bardzo serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 18.07.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 No Sokol_M, pojechałeś po bandzie! Wyjątkowo łatwo operujesz określeniem "bufon". A mówi Ci coś "chamstwo"? Jeśli będziesz miał ochotę przypomnieć sobie znaczenie, to przeczytaj swój poprzedni post. Dla ułatwienia dodam, że są jeszcze inne ciekawe określenia: bezczelność i np. tupet. Na Śląsku dodalibyśmy do tego jeszcze "kindersztuba", ale to chyba dla Ciebie całkowita abstrakcja. Nieśmiało proponuję, byś sobie przemyślał to, co napisałeś, zanim zaczniesz w grupach budujących zadawać pytania dotyczące doświadczeń związanych z budową M08. Mario_pa, sorki za wtręt, ale mnie nieco ruszyło, jak przeczytałam tę mało budującą wymianę zdań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meb 21.07.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Mario tylko jedną puszkę Ci zatynkowali? możesz być zadowolony ja po tynkach analizowałem zdjęcia i odkrywałem wszystko co przykryli. było tego kilka sztuk. kilka też podwójnych rozłączyli albo za mocno powciskali. Sporo udało mi się zavetować na etapie odbioru ale co teraz poprawiam to już inna historia. Także jeżeli tylko jedno gniazdko jest ukryte to możesz wystwic im pozytyw (co nie znaczy, że nie mają poprawić ) Dyskus powyżej : no comments Meb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 21.07.2007 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Mario tylko jedną puszkę Ci zatynkowali? możesz być zadowolony ja po tynkach analizowałem zdjęcia i odkrywałem wszystko co przykryli. było tego kilka sztuk. kilka też podwójnych rozłączyli albo za mocno powciskali. Sporo udało mi się zavetować na etapie odbioru ale co teraz poprawiam to już inna historia. Także jeżeli tylko jedno gniazdko jest ukryte to możesz wystwic im pozytyw (co nie znaczy, że nie mają poprawić ) Ale podwójne, właśnie je godzinę temu wydłubałem. Trzeba będzie zweryfikować ze zdjęciami pozostałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.07.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Witaj chciałam obejrzeć filmik, jest 8:32 rano w niedziele i juz nic nie ma to ile czasu miał ten filmik być dostepny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 22.07.2007 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Witaj chciałam obejrzeć filmik, jest 8:32 rano w niedziele i juz nic nie ma to ile czasu miał ten filmik być dostepny? Właśnie przed chwilą go ściągnąłem, kliknąłęm prawym przyciskiem myszy w link i wybrałem polecenie: Zapisz element docelowy jako .... Plik ma 15 MB, a na koncie mam ustawiony limit transferu 50 MB na godzinę, może kilka osób go wcześniej ściągnęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 22.07.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 No i super! Będę miała bardzo ładny salon Tak przynajmniej wynika z Twojego filmu. Na jedno tylko pytanie film nie odpowiada: KIEDY???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 22.07.2007 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 No i super! Będę miała bardzo ładny salon Tak przynajmniej wynika z Twojego filmu. Na jedno tylko pytanie film nie odpowiada: KIEDY???? Bo szprosy to zostały już przesądzone - o ile pamiętam. Ten filmik w mniejszej rozdzielczości jest "spokojniejszy", przy tym większym za bardzo się kręciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.07.2007 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Bardzo ładny salon..duzy i jasny...super naprawdę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 25.07.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Mario_pa, zakładam, że w ramach ubezpieczenia nie będziesz biegał wokół domu? Choć z drugiej strony mogłoby to być ciekawe połączenie przyjemnego z pożytecznym Ja również odliczam ostatnie godziny do urlopu. Komórka jedzie z nami, na temat komputera jeszcze dyskutujemy. Mały Żonek przywiązał się do niego bardziej niż do mnie, więc odwyk wydaje się konieczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts