Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom marzeń Magdy i Roberta - Józefina

Recommended Posts

• Odpowiedzi 783
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Motysia

Niech te Święta w pięknym domu przyniosą Tobie i Twojej rodzinie

mnóstwo radości i zadowolenia.

Wesołych Świąt życzy tola z rodziną :D

http://www.tmzc.las.pl/img/skok.jpg

hey hey Zuzza :)

dziekuje i szczerze życzę tez Wszelkiej pomyślności i dobrego samopoczucia w Nowym Roku :D

Gratuluje jeszcze raz stanu tak cudownego :wink: ...lipcowy termin świetna sprawa...jeszcze się nacieszycie latem, słońcem....fajowo :D :D ...

u nas dobrze, pomalutku....kończymy 26 t.c. malutka jest juz bardzo ruchliwa :wink: jak sie kładę spać to bąbluje i mnie łaskocze...fenomenalne uczucie - tym bardziej, ze to nasza pierwsza dzidzia :) wiec wszystko dla nas nowe ....czekamy na rozwiąznie w okolicach 5-11 kwietnia....do końca stycznia planuje chodzić do pracy, a potem chcę wypocząc przed egzaminem z życia 8)

a jak Twoje samopoczucie, nastroje?? :)

pozdrawiam cieplutko

:)

Kwiecień to super miesiąc :-) Ja też tak planowałam, ale trochę byliśmy zapracowani i się nie udało ;-)

Ja dziś byłam na kolejnym USG i dzidzia sobie machała raczkami i nóżkami - super :-)

Dla mnie to też jak pierwsza ciąża, bo moja córka ma już 12 lat ;-) Wtedy zresztą były inne czasy :-)

Ale to, ze trzeba odpocząć i zebrać siły to fakt :-) Potem się już nie ma za dużo czasu.... Super że macie juz domek taki sliczny, tyle problemów mniej ;-) A przed nami cała wykończeniówka....

WoW już taka odchowana córa, to marzenie :D ...rozumiem, ze teraz czekacie na synusia :wink: ... to w którym jestes tygodniu ??

no fakt, macie bojowe zadanie z wykończeniówką....ale masz juz doswiadczenie i pannice która duzo pomoze przy dzidzi 8) ...rewelacja, też chcemy miec 2 dzieci... :)

to co jest teraz na tapecie (w kolejności) do zrealizowania w domku??

bede sledziła wątek z uwagą, potem bedzie to robil "monsz" :wink:

aaa teraz :D .....chciałabym sie pochwalić kuuupilismy STÓŁ!!!! do jadalni :lol: średnica 120 cm. 6 osób swobodnie przy nim usiądzie :)

http://foto.m.onet.pl/_m/89c8ae03f029f88c8afc0b3ee576468c,10,19,0.jpg

Witam,

Fajny stolik i krzesełka... szukam czegoś podobnego tyle że nieco większego (min. 130cm)... kto jest producentem tego stołu i krzesełek ?