MartaMariuszS 13.11.2017 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Czy ktoś zbudował lote III na terenie Śląska. Czy mogę prosić o zdj na e maila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz7924 27.02.2018 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 Czy naprawdę nikt z lotkowiczów tu nie zagląda? Ja właśnie męczę strop smart. Tzn nie sam strop ale przygotowuję się do położenia płyt na ścianach z silikatów 18cm. Walczę ze zbrojeniami.Wciąż potrzebuję kontaktu z kimś kto ma lotka 2.Chodzi o dodatkowe słupy na poddaszu których np. u czopucha na fotkach nie ma.Kierbud się kłuci że nie ma innej możliwości a ja ich tam nie chcę.Pozdrawiam lotkowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LOTE2 21.11.2018 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2018 Witam wszystkim Forumowiczów, Zdecydowaliśmy się z mężem na budowę domu LOTE 2. Cieszę się, że trafiłam na to forum, bo to jest prawdziwa kopalnia wiedzy. Przeczytałam wszystkie posty "od deski do deski”, jednak nie na wszystko znalazłam odpowiedź no i większość zdjęć już poznikała. Wielu z Was już na pewno od kilku lat mieszka w swoich Lotkach, ale może znajdzie się ktoś, kto tu zagląda. Mamy kilka zmian do wprowadzenia a każda Wasza uwaga jest na wagę złota. Pomożecie, doradzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts