Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koszt kostki brukowej i położenie

Recommended Posts

a może ktoś napisać jakie obecnie są ceny, bo dostałam ofertę 60 zł/m2 robocizny i nie wiem czy to ok?

Okolice W-wy, sprawdzona ekipa,, robocizna:

układanie kostki: 28 pln/m2

obrzeża: 6 pln/mb

palisady: 10 pln/mb

schody na tarasie: 28 pln/mb

Do tego trzeba dodać kostkę i materiały na podbudowę.

Tamtu

A możesz podać namiary na tą ekipę?

• Odpowiedzi 71
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a może ktoś napisać jakie obecnie są ceny, bo dostałam ofertę 60 zł/m2 robocizny i nie wiem czy to ok?

Okolice W-wy, sprawdzona ekipa,, robocizna:

układanie kostki: 28 pln/m2

obrzeża: 6 pln/mb

palisady: 10 pln/mb

schody na tarasie: 28 pln/mb

Do tego trzeba dodać kostkę i materiały na podbudowę.

Tamtu

czyli dużo. Bo mam tylko do zrobienia teren przed garażem i wejściem do domu.

Ja trochę się popytałem i ceny są różne, miałem na oku ludzi którzy chcieli 28zł/m2 plus 6zł za obrzeża, ale znaleźli większą i lepszą robotę :( , z innych to jedni chcą 35zł, drugi krzyknął 100zł/m2 (firma) a trzeci 120zł/m2 ale razem z materiałem. Szukam dalej.

Witam.Czy ktoś z Was zetknął się z kostką firmy DREWBET?Mam ochotę na kostkę śrutowaną od nich..cudne wzory i kolory,tylko firma nieznana przynajmniej w centralnej Polsce..Może jednak znajdzie się ktoś, kto ma ją u siebie ,a może wykonawca ,który ją kładł...Z góry dziękuję wszystkim.Pozdrawiam budujących :D

• 2 weeks później...

Za 118,5 metra kwadratowego kostki, w tym 60 metrów obrzeży (brązowe), kładzonej na 12 cm betonu, kostka Libet Deco - Rodos (barwy jesieni) zapłaciłem na wiosnę tego roku 16,5 tys.

Pierwszy raz nie mam żadnych zastrzeżeń do ekpiy wykonawców. Wyszło naprawdę bardzo ładnie, zwłaszcza morka kostka wygląda świetnie.

Mieszkam w okolicach Poznania.

• 1 year później...
  • 2 months później...